Van de meeste reizen maken wij een reisvideo: een onwijs leuke herinnering aan de mooiste momenten. Ga met ons mee op reis over de hele wereld en geniet mee van alle moois!

Revelstoke National Park, Canada

Camperreis Canada

Onze eerste roadtrip met een camper werd meteen een favoriete manier van reizen. Reizen met een camper is leuk! Tijdens onze reis in West-Canada vlogen we naar Vancouver waar we via een lus naar de Rocky’s reden om de mooiste berggebieden te bewonderen. Toen we na een week de nationale parken Banff en Jasper weer verlieten had ik direct heimwee. Naar het gave Moraine Lake, de prachtige Icefields Parkway en Emerald Lake. Ooit komen we er terug om nog meer moois te ontdekken! Gelukkig filmden we onze reis en dus kunnen we nagenieten door alle moois terug terug te kijken. En dus kan ook jij met onze reisvideo Canada mee op reis!

Meer over over camperreis Canada:

Cathedral Cove, New Zealand

Coromandel Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland: een geweldige reis naar de andere kant van de wereld. Alleen dat al maakte deze reis magisch. Toen we The Cook Strait Crossing overstaken grapte ik nog dat het Zuidereiland misschien wel helemaal niet bestond. Want daar zie je dus helemaal niets van als je op het Noordereiland bent. Van onze gehele reis door Nieuw-Zeeland heb ik helaas geen reisvideo. Wél maakten we een video van het rijden over de Coromandel in het noordoosten van het Noordereiland. Heel erg leuk om te zien! Oh, en als je dan benieuwd bent naar nog meer bewegend beeld van Nieuw-Zeeland, dan vind je mijn korte (kwetterende) video van Cape Kidnappers vast ook leuk.

Meer over onze roadtrip Nieuw-Zeeland:

Havana, Cuba

Roadtrip Cuba

Cuba is met stip de meest intrigerende bestemming die we (tot nu toe) bezocht hebben. Omdat we meestal Westerse landen bezoeken hadden we onze eerste dagen in Havana best wel een cultuurschok . Cuba is een derdewereldland en dat zie je duidelijk. Tijdens onze roadtrip werd dat nog duidelijker want dorpjes stellen helemaal niets voor. Net toen we wat gewend raakten werd Jan ziek en ik daarna ook. Gelukkig konden we toch nog aardig wat zien van Cuba en dus maakten we een video van onze roadtrip. Zo krijg je een aardig beeld van dit bijzondere land.

Meer over onze roadtrip Cuba:

Niagara Falls

Roadtrip Amerika & Canada

Onze roadtrip Amerika & Canada was een bijzondere want we reisden niet samen maar met z’n vieren. Met Jan’s ouders reisden we vanaf Toronto naar de Niagara Falls, bezochten Chicago en reisden via het mooie Michigan terug naar Toronto. Een rondreis die ik je zeker kan aanbevelen. Weer eens wat anders dan het standaard rondje in West-Amerika. Onze reis rond The Great Lakes legden we vast in een reisvideo zodat nagenieten altijd binnen handbereik is. Geniet met ons mee!

Meer over onze roadtrip Amerika & Canada:

Marcella Chichen Itza Mexico

Roadtrip Mexico

Een totaal andere ervaring dan reizen in Cuba was onze roadtrip Mexico. Het relaxte eiland Isla Holbox, het wereldwonder Chichén Itzá, de dag van de doden in Mérida en Mayatempel Calakmul middenin de jungle. Maar ook de gekleurde huizen in de steden zijn mooi. En fietsen bij mayatempel Cobá terwijl er apen om je heen slingeren is zó gaaf. Het werd een reis vol prachtige ervaringen die we vastlegden in onze reisvideo Mexico. Enjoy!

Meer over onze roadtrip Mexico:

Meer reisvideo:

Vind je onze reisvideo’s leuk? Geef dan een duimpje omhoog en volg mij op YouTube! Daar vind je nog meer toffe reisfilmpjes én er komt nog meer moois aan!

Welke reisvideo spreekt jou ’t meeste aan?

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Youtube – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin

Over mij

Ik reis 't liefst samen met man Jan en hond Bros heel Europa door. Ik vertel jou over onze ontdekkingen: Inspire to Travel! 't Liefst reizen wij met een camper, maar een fijn huisje of goed hotel vinden we ook erg fijn. Wandelen vinden wij erg fijn, maar een goede stedentrip is ook erg leuk!

Lees ook

Abonneer
Laat mij iets weten bij
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x