Nederland

Dordrecht Holland

Welkom in Nederland!

In Nederland ga ik graag op pad om een (onbekende) stad te bezoeken. Of we trekken er op uit in de prachtige natuur van bijvoorbeeld de Nationale Parken. Ook schrijf ik graag over mijn favoriete plekken om te overnachten en leuke plekken om wat te eten en drinken. Dit vormt een mooie verzameling blogs van ons eigen mooie kikkerlandje! Want ook dichtbij huis is er zoveel moois te ontdekken!

Doen in Nederland

Een dagje stad is altijd leuk, uitwaaien op een waddeneiland is heerlijk en de toerist uithangen bij onze Hollandse bezienswaardigheden is leuk. Ik vertel je over mijn aanraders voor een dagje, weekendje of weekje weg. Natuurlijk blijf ik deze pagina aanvullen!

 

Slapen in Nederland

Omdat ik graag op pad ben om mijn thuisland te ontdekken, slaap ik regelmatig in een hotel, appartement of B&B. Ik deel mijn ervaringen zodat ook jij dé perfecte plek weet te vinden voor een heerlijke overnachting voor een fijn uitje. Ik deel altijd mijn eerlijke mening.

 

Marcella Nationaal Park de Hoge Veluwe

Nationale Parken in Nederland

Nederland heeft 21 Nationale Parken met de mooiste natuur. Wij hebben 15 van de 21 parken bezocht. Onze fiets- en wandelavonturen deel ik op de pagina Nationale Parken in Nederland.

 

Aanmelden
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties

0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x