Nederland

Leiden, The Netherlands

In Nederland ga ik graag op pad om een (onbekende) stad te bezoeken. Of we trekken er op uit in de prachtige natuur van de Nationale Parken. Ook schrijf ik graag over mijn favoriete hotspots in Groningen en ik heb ook een flinke lijst met hotspots in Leeuwarden. Dit vormt een mooie verzameling blogs van ons eigen mooie kikkerlandje! Want ook dichtbij huis is er zoveel moois te ontdekken!

Doen in Nederland

Een dagje stad is altijd leuk, uitwaaien op een waddeneiland is heerlijk en de toerist uithangen op onze Hollandse bezienswaardigheden is leuk. Ik vertel je over mijn aanraders in Nederland!

 

Slapen in Nederland

Omdat ik graag op pad ben om Nederland te ontdekken, slaap ik regelmatig in een hotel, appartement of B&B. Ik deel mijn ervaringen zodat ook jij dé perfecte plek weet te vinden voor een heerlijke overnachting. Ik deel altijd mijn eerlijke mening.

 

Natuur in Nederland

Nederland heeft 20 Nationale Parken die we graag allemaal willen bezoeken om er een eind te gaan wandelen. De score staat nu op 9 van de 20 parken, dus we hebben nog veel moois te ontdekken. De Nationale Parken die we wel bezocht hebben, maar nog niet beschreven, zijn de Veluwezoom en Nationaal Park Dwingelderveld. Hier volgt nog een artikel over!

 

Groningen

No Comments

Leave a Reply