Nederland

Dordrecht Holland

In Nederland ga ik graag op pad om een (onbekende) stad te bezoeken. Of we trekken er op uit in de prachtige natuur van de Nationale Parken. Ook schrijf ik graag over mijn favoriete hotspots in Groningen en ik heb ook een flinke lijst met hotspots in Leeuwarden. Dit vormt een mooie verzameling blogs van ons eigen mooie kikkerlandje! Want ook dichtbij huis is er zoveel moois te ontdekken!

Doen in Nederland

Een dagje stad is altijd leuk, uitwaaien op een waddeneiland is heerlijk en de toerist uithangen bij onze Hollandse bezienswaardigheden is leuk. Ik vertel je over mijn aanraders voor een dagje, weekendje of weekje weg. En natuurlijk blijf ik deze pagina aanvullen!

 

Slapen in Nederland

Omdat ik graag op pad ben om mijn thuisland te ontdekken, slaap ik regelmatig in een hotel, appartement of B&B. Ik deel mijn ervaringen zodat ook jij dé perfecte plek weet te vinden voor een heerlijke overnachting voor een fijn uitje. Ik deel altijd mijn eerlijke mening.

 

Nationale Parken in Nederland

Nederland heeft 21 Nationale Parken die we graag allemaal willen bezoeken om er een eind te gaan wandelen (of fietsen). De score staat nu op 13 van de 21 parken, dus we hebben nog veel moois te ontdekken. De Nationale Parken die we wel bezocht hebben, maar nog niet beschreven, zijn Nationaal Park Oosterschelde en Nationaal Park Dwingelderveld.

 

Meer natuur!

 

Groningen

Reageer op dit artikel

avatar
  Aanmelden  
Abonneren op