Samenwerken met Marcella Molenaar

Marcella Nieuw-Zeeland

De meeste reizen die ik maak betaal ik volledig zelf. Daarnaast werk ik regelmatig samen met bedrijven of stichtingen voor de promotie van een product, stad of gebied, een fijne overnachting of een toffe winactie. Ik werk alleen samen met bedrijven die passen bij mijn interesses en blog. Ik deel in mijn artikelen slechts mijn persoonlijke mening.

Mogelijkheden:

Op zoek naar mooie ervaringen, Inspire to Travel!

Ik heb maandelijks zo’n 15.200 unieke bezoekers en ruim 29.200 pageviews. Mijn artikelen worden gelezen door mannen en vrouwen tussen de 20 en 45 jaar die op zoek zijn naar mooie ervaringen in binnen- én buitenland. Mijn artikelen promoot ik via mijn social media kanalen waardoor het bereik groot is. Stuur een mail naar marcellamolenaar@gmail.com als je met mij wilt samenwerken.

Bereik social media – 7.200 +

Twitter @Marcellatweet: 2.120 +
Facebook marcellamolenaar.nl: 1.484 +
Instagram @marcellamolenaar: 2.880 +
Bloglovin’ marcellamolenaar.nl: 682 +
Youtube marcellamolenaar 19.400 + views

Samenwerken met Marcella Molenaar

Om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken, mail je naar marcellamolenaar@gmail.com. Ik werkte al samen met onder andere:
Hotel Paal 8 – CitizenM – ss Rotterdam (Westcord) – Novotel Gare de Lyon – Novotel Brugge – Hotel Tesselhof – Boutique Hotel Lumière – EcomareVisit LeuvenVisit Mechelen – Visit Oostende – Visit Gent – Visit PolandVisit Norway – Capitool reisgidsen – REIZEN Magazine – World Ticket Center – Uitgeverij Elmar – 100% Reisgidsen – Stichting RegioMarketing Toerisme – Belvilla – RBT KAN – I love Griekenland

Lees ook mijn disclaimer!

Marcella, Mont Saint Michel