Samenwerken met Marcella Molenaar

Marcella Nieuw-Zeeland
De meeste reizen die ik maak betaal ik volledig zelf. Daarnaast werk ik regelmatig samen met bedrijven of stichtingen voor de promotie van een product, stad of gebied, een fijne overnachting of een toffe winactie. Ik werk alleen samen met bedrijven die passen bij mijn interesses en blog. Ik deel in mijn artikelen mijn persoonlijke mening.

Interesses

 

Ik sta ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel onder de bedrijfsnaam Marcella Molenaar – Text & Travel met het KVK-nummer: 73659134

Mogelijkheden voor samenwerken:

Op zoek naar mooie ervaringen, Inspire to Travel!

Ik heb maandelijks 16.000 unieke bezoekers en ruim 33.000 pageviews. Mijn artikelen worden gelezen door mannen en vrouwen tussen de 20 en 45 jaar die op zoek zijn naar mooie ervaringen in binnen- én buitenland. Er is zoveel moois te ontdekken, ver weg en dichtbij huis. Mijn artikelen promoot ik via mijn social media kanalen waar ik een ruim bereik heb. Stuur een mail naar marcellamolenaar@gmail.com als je met mij wilt samenwerken.

Ruim bereik social media 8.100 +

Twitter @Marcellatweet: 2.158 +
Facebook marcellamolenaar.nl: 1.805 +
Instagram @marcellamolenaar: 2.855 +
Bloglovin’ marcellamolenaar.nl: 689 +
Pinterest marcellamolenaar 37.000 + views / 462 volgers
Youtube marcellamolenaar 27.900 + views / 135 abonnees

Samenwerken met Marcella Molenaar

Om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken, mail je naar marcellamolenaar@gmail.com. Ik werkte al samen met onder andere:
Hotel Paal 8 – CitizenM – ss Rotterdam (Westcord) – Novotel Gare de Lyon – Novotel Brugge – Hotel Tesselhof – Boutique Hotel Lumière – EcomareVisit LeuvenVisit Mechelen – Visit Oostende – Visit Gent – Visit PolandVisit Norway – Capitool reisgidsen – REIZEN Magazine – World Ticket Center – Uitgeverij Elmar – 100% Reisgidsen – Stichting RegioMarketing Toerisme – Belvilla – RBT KAN – I love Griekenland

Lees ook mijn disclaimer!

Marcella, Mont Saint Michel