De meeste reizen die ik maak betaal ik volledig zelf. Daarnaast werk ik regelmatig samen met bedrijven of stichtingen voor de promotie van een product, stad of gebied, een fijne overnachting of een toffe winactie. Superleuk om te doen, want zo kunnen we elkaar helpen én versterken. Ik werk alleen samen met bedrijven die passen bij mijn interesses en blog. Ik deel in mijn artikelen mijn persoonlijke mening.

Lees ook: steun mij met je reis! & nieuwste artikelen

Interesses

Camper Cruise Canada
Camperreizen
83 artikelen
Huurauto Zwitserland
Roadtrips
79 artikelen
Gdansk Poland
Stedentrips
118 artikelen
Marcella Oeschinensee Switzerland
Wandelen
57 artikelen
Marcella, Myra Canyon, Canada
Fietsen
12 artikelen
Favoriete accommodaties
Accommodaties
22 artikelen

KVK: Marcella Molenaar – Text & Travel, KVK-nummer: 73659134

Mogelijkheden voor samenwerken:

  • Als ik gesponsord op reis (of een dagje weg) ga schrijf ik over een toffe fietstour, roadtrip met een (huur)auto of onze camper, een goed restaurant waar ik gegeten heb, een activiteit die ik gedaan heb of een fijne accommodatie of camping waar ik geslapen heb. Ik geef altijd mijn eerlijke mening.
  • Ik plaats graag een leuke winactie van een tof product of een mooi een activiteit.
  • Ik schreef artikelen over toffe persreizen in onder andere Waterland van Friesland, Camperelfstedentocht, GelderlandLeuven, MechelenChios, Teutoburgerwald & Finland. Ik wil graag vaker mooie travelcontent maken. Dat kan met een individueel bezoek, maar ik wil ook graag deelnemen aan een persreis. Invite me!
  • We maken ook toffe video’s van onze reizen & stedentrips! Met drone! We kunnen uiteraard ook een video in opdracht maken! Laten me weten wat je wensen zijn!

Op zoek naar mooie ervaringen, Inspire to Travel!

Ik heb maandelijks tussen de 17.000 en 20.000 unieke bezoekers en rond de 35.000 pageviews. Mijn artikelen worden gelezen door vrouwen en mannen tussen de 20 en 45 jaar die op zoek zijn naar mooie ervaringen in binnen- én buitenland. Vaak merk ik dat ze mijn tips opvolgen en specifieke producten kopen of een regio bezoeken. Mijn artikelen promoot ik via mijn social media kanalen waar ik een ruim bereik heb. Stuur een mail naar marcellamolenaar@gmail.com als je met mij wilt samenwerken.

Mensingebos Roden

Ruim bereik social media 10.000 +

Twitter @Marcellatweet: 2.058 +
Facebook marcellamolenaar.nl: 2.314 +
Instagram @marcellamolenaar: 3.687 +
Pinterest marcellamolenaar 594 volgers / 1,5k views
Youtube marcellamolenaar 47.200 + views / 174 abonnees
Abonnees nieuwsbrief: 805

Samenwerken met Marcella Molenaar

Om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken, mail je naar marcellamolenaar@gmail.com. Ik werkte al samen met onder andere:
Camperelfstedentocht – Waterland van Friesland – Voigt Travel – Sunny Cars – Protest – Capitool reisgidsen – Uitgeverij Elmar – Fjällräven – Outdoorsupply – Baja Bikes – Innsbruck – Vorarlberg – Laag Holland – Teutoburgerwald – Visit Leuven – Visit Mechelen – Visit Oostende – Visit Gent – Visit Poland – Visit Norway – RBT KAN – I love Griekenland – Hotel Paal 8 – CitizenM – ss Rotterdam – Novotel – Belvilla 

Lees ook mijn disclaimer!

Marcella, Mont Saint Michel