Samenwerken met Marcella Molenaar

Marcella Kruth Wildenstein France

De meeste reizen die ik maak betaal ik volledig zelf. Daarnaast werk ik regelmatig samen met bedrijven of stichtingen voor de promotie van een product, stad of gebied, een fijne overnachting of een toffe winactie. Superleuk om te doen, want zo kunnen we elkaar helpen én versterken. Ik werk alleen samen met bedrijven die passen bij mijn interesses en blog. Ik deel in mijn artikelen mijn persoonlijke mening.

Lees ook: steun mij met je reis! & nieuwste artikelen

Interesses

Camper Cruise Canada
Camperreizen
76 artikelen
Huurauto Zwitserland
Roadtrips
85 artikelen
Gdansk Poland
Stedentrips
145 artikelen

Marcella Oeschinensee Switzerland
Wandelen
54 artikelen
Marcella, Myra Canyon, Canada
Fietsen
15 artikelen
Favoriete accommodaties
Accommodaties
33 artikelen

KVK: Marcella Molenaar – Text & Travel, KVK-nummer: 73659134
Adres: Siersteenlaan 425, 9745DX Groningen

Mogelijkheden voor samenwerken:

Op zoek naar mooie ervaringen, Inspire to Travel!

Ik heb maandelijks tussen de 12.000 en 16.000 unieke bezoekers en rond de 25.000 pageviews. Mijn artikelen worden gelezen door vrouwen en mannen tussen de 20 en 45 jaar die op zoek zijn naar mooie ervaringen in binnen- én buitenland. Er is zoveel moois te ontdekken, ver weg en dichtbij huis. Mijn artikelen promoot ik via mijn social media kanalen waar ik een ruim bereik heb. Stuur een mail naar marcellamolenaar@gmail.com als je met mij wilt samenwerken.

Mensingebos Roden

Ruim bereik social media 10.000 +

Twitter @Marcellatweet: 2.093 +
Facebook marcellamolenaar.nl: 2.280 +
Instagram @marcellamolenaar: 3.604 +
Pinterest marcellamolenaar 590 volgers
Youtube marcellamolenaar 44.500 + views / 173 abonnees
Abonnees nieuwsbrief: 722

Samenwerken met Marcella Molenaar

Om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken, mail je naar marcellamolenaar@gmail.com. Ik werkte al samen met onder andere:
Camperelfstedentocht – Waterland van Friesland – Voigt Travel – Sunny Cars – Protest – Ecomare – Capitool reisgidsen – Uitgeverij Elmar – Fjällräven – Outdoorsupply – Baja Bikes – Innsbruck – Vorarlberg – Laag Holland – Teutoburgerwald – Visit Leuven – Visit Mechelen – Visit Oostende – Visit Gent – Visit Poland – Visit Norway – Waterland van Friesland – RBT KAN – I love Griekenland – Achterhoek – Hotel Paal 8 – CitizenM – ss Rotterdam – Novotel – Hotel Tesselhof – Boutique Hotel Lumière – Belvilla – B&B Woonboerderij Dijkerhoek

Lees ook mijn disclaimer!

Marcella, Mont Saint Michel