Samenwerken met Marcella Molenaar

Marcella Nieuw-Zeeland

De meeste reizen die ik maak betaal ik volledig zelf. Daarnaast werk ik regelmatig samen met bedrijven of stichtingen voor de promotie van een product, stad of gebied, een fijne overnachting of een toffe winactie. Ik werk alleen samen met bedrijven die passen bij mijn interesses en blog. Ik deel in mijn artikelen slechts mijn persoonlijke mening.

Mogelijkheden:

Op zoek naar mooie ervaringen, Inspire to Travel!

Ik heb maandelijks zo’n 8.450 unieke bezoekers en ruim 16.800 pageviews. Mijn artikelen worden gelezen door mannen en vrouwen tussen de 20 en 45 jaar die op zoek zijn naar mooie ervaringen in binnen- én buitenland. Mijn artikelen promoot ik via mijn social media kanalen waardoor het bereik groot is. Stuur een mail naar marcellamolenaar@gmail.com als je met mij wilt samenwerken.

Bereik social media – 6.800 +

Twitter @Marcellatweet: 2.120 +
Facebook marcellamolenaar.nl: 1.301 +
Instagram @marcellamolenaar: 2.772 +
Bloglovin’ marcellamolenaar.nl: 627 +
Youtube marcellamolenaar 12.000 + views

Samenwerken met Marcella Molenaar

Om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken, mail je naar marcellamolenaar@gmail.com. Ik werkte al samen met onder andere:
Hotel Paal 8 – CitizenM – ss Rotterdam (Westcord) – Novotel Gare de Lyon – Novotel Brugge – Hotel Tesselhof – Boutique Hotel Lumière – EcomareVisit LeuvenVisit Mechelen – Visit Oostende – Visit Gent – Visit PolandVisit Norway – Capitool reisgidsen – REIZEN Magazine – World Ticket Center – Uitgeverij Elmar – 100% Reisgidsen – Stichting RegioMarketing Toerisme – Belvilla – RBT KAN

Disclaimer

Af en toe artikel plaats ik een artikel die ontstaan is in samenwerking met een bedrijf. Ik ga alleen samenwerkingen aan die bij mij en MarcellaMolenaar.nl passen. Indien er sprake is van een samenwerking staat dit netjes in of onder het artikel vermeld. Zo staat er bijvoorbeeld ‘Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen. Ik ga echter geen samenwerkingen aan waar ik niet achter sta. Ik deel in mijn artikelen niks anders dan mijn persoonlijke mening’.

Ik plaats no follow links zodra er sprake is van een vergoeding. Soms is dit een kleine vergoeding voor een gesponsorde link. Mijn gesponsorde artikelen (ook artikelen met affiliate links) plaats ik onder de tag samenwerkingen. Door dit duidelijk bij een artikel te vermelden ontstaat hier geen onduidelijkheid over, wel zo eerlijk. Als je een samenwerking met mij wilt aangaan, vind je op deze pagina mijn bezoekersaantallen, volgers op social media en mijn contactgegevens.

Marcella, Mont Saint Michel