Frankrijk intrigeert me. Het is een land waar ik echt veels te weinig van gezien heb. Ik heb het land voor ’t eerst bezocht toen we Kerst in Parijs vierden. Inmiddels ben ik 8 keer in Frankrijk geweest. Ik was 3x in Parijs, we maakten een roadtrip door Normandië, genoten van een stedentrip Nice en roadtrip Zuid-Frankrijk, luidden het nieuwe jaar in met een stedentrip Lille, maakten een roadtrip door de Elzas, reden door de champagne Ardennen naar Versailles en Parijs en maakten een roadtrip van Noord naar Zuid. Er is nog zoveel meer moois wat ik graag wil ontdekken, dus ik kom graag vaker in Frankrijk!

Handige reisgidsen: Frankrijk Puur Roadtrips, Capitool Frankrijk, ACSI Campinggids Frankrijk, Autoroutes Frankrijk
Voor onderwegwegenatlas met ringband (favoriet!) & wegenkaart Frankrijk
Camper of huurauto: je camperreis boek je bij Travelhome (vraag een gratis reisgids aan!) en een huurauto inclusief verzekering boek je bij Sunny Cars

Klik op het kaartje om het artikel te lezen!Op mijn Frankrijk wishlist – Ik zou onwijs veel willen hiken in de Alpen en de Champagne Ardennen, Bretagne en haar vele schiereilanden willen ontdekken, stedentrips maken naar Annecy, Straatsburg, Marseille en Bordeaux en ik zou Carcassonne willen ontdekken.

Elzas & Vogezen

Zuid-Frankrijk

Normandië

Lille & Parijs

Benieuwd naar meer bestemmingen die ik bezocht heb? Kijk op mijn pagina reisbestemmingen!