Noord-Amerika Roadtrips Video

VIDEO – Niagara Falls in beeld

21 november 2016
Hornblower, Niagara Falls

Vertelde ik pas wat je allemaal kunt doen bij de Niagara Falls, nu laat ik je dé watervallen zien in bewegend beeld! Ik kan echt urenlang blijven kijken naar het fascinerende watergeweld, echt zo bijzonder! Kijk je met mij mee?

Volg mij op YouTube!

Vind je onze video Niagara Falls in beeld leuk? Geef dan een duimpje omhoog en volg mij op YouTube! Daar vind je nog meer toffe reisfilmpjes! Van onder andere West-Canada, Leuven, Cuba en Valencia. En er komt nog veel meer leuks aan! Enjoy!

Niagara Falls in beeld

Vier jaar geleden was ik voor ’t eerst bij de Niagara Falls. Na een paar fijne dagen in Toronto startte onze roadtrip Oost-Canada bij de impossante watervallen. Het was er onwijs druk, en ik vond het te toeristisch. Van onze tweede bezoek verwachte ik daardoor niet zoveel, maar het was vele malen leuker dan ik verwacht had! Ik genoot volop van de Niagara Falls en alle tofs er omheen. Wat er zoal te doen is? Dat vertel ik je in het artikel 7x doen bij de Niagara Falls. Enjoy!

Meer over Amerika & Canada

Wat vind je van ons filmpje van de Niagara Falls in beeld?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Diana | Stripe Away 21 november 2016 at 10:13

  Wauw mooi filmpje en ik ga je zeker volgen. Merk zelf steeds meer dat ik meer interesse krijg in filmen. Je krijgt dan toch een bepaalde sfeer mee.

  • Reply Marcella 21 november 2016 at 19:33

   Leuk dat mij op YouTube volgt Diana! Ik vind het fijn om iemand echt mee op reis te nemen met onze filmpjes. Je proeft inderdaad sfeer, zo leuk!

 • Reply Sabine 21 november 2016 at 17:50

  Supermooi en indrukwekkend! Ik kan me ook nog goed de Iguazu Falls herinneren, ook zo waanzinnig spectaculair. Heel mooie video heb je er ook van gemaakt!

  • Reply Marcella 21 november 2016 at 19:34

   Tof hé Sabine! Jan heeft dit mooie filmpje gemaakt, credits gaan dus volledig naar hem 😉 Ik ben trouwens wel erg benieuwd naar de Iguazu Falls, die staat nog zeker op mijn wishlist!

 • Reply Rowan 22 november 2016 at 19:57

  Wat een geweldig filmpje! Laat heel goed zien hoe ruig, indrukwekkend en mooi deze watervallen zijn!

  • Reply Marcella 23 november 2016 at 19:26

   Thanks Rowan! De watervallen zijn inderdaad geweldig mooi! <3 Ik ben fan, en wil nu nog meer toffe watervallen ontdekken 🙂

 • Reply Shirley 22 november 2016 at 20:59

  Heel indrukwekkend lijkt me! Ik heb overwogen om naar de Niagara Falls te gaan, maar heb het toen toch niet gedaan om mijn roadtrip niet te lang te maken… Wellicht voor een volgende keer. Tot die tijd heb ik in ieder geval de beelden van je filmpje gezien.

  • Reply Marcella 23 november 2016 at 19:34

   Zeker leuk voor een volgende trip Shirley! Je kan er ook naartoe vanuit New York, dat is zo’n 500 kilometer. Moet ook een onwijs tof gebied zijn!

 • Reply Sanne 23 november 2016 at 19:13

  Mooie film, maar ook prachtige foto’s. Bijzonder die van de falls met de regenboog erop!

  • Reply Marcella 23 november 2016 at 19:49

   Er waren bijna continue regenbogen bij de Niagara Falls. Echt magisch!! <3

 • Reply Narelle | wegvanhetnoorden.nl 28 november 2016 at 10:04

  Indrukwekkende beelden! Heel gaaf om jullie filmpje te zien, op bewegende beelden ziet het er nog spectaculairder uit dan op foto’s. Mooi gedaan!

  • Reply Marcella 28 november 2016 at 19:24

   Dankjewel voor het compliment, ik zal ‘m doorgeven aan Jan! 😉

 • Reply Linda | travellersoftheworld 28 november 2016 at 19:50

  Super mooi filmpje, heel mooi gefilmd ook! Dit is echt zo’n bucketlist item, lijkt me gaaf om eens te bezoeken 🙂

  • Reply Marcella 28 november 2016 at 20:11

   Leuk dat de Niagara Falls op jouw bucketlist staan Linda. Het is er echt mooi, zeker de moeite waard om te bewonderen. Ik heb nu de andere grote watervallen ter wereld op mijn bucketlist staan: Victoria Falls & Iguacu!

 • Reply Nanouk | Samen de Wereld Ontdekken 30 november 2016 at 11:49

  Wat een mooie filmpje! Ik wist niet dat Niagara Falls zo dicht bij bebouwing ligt. Dacht altijd dat t midden in de natuur zou liggen. Enne, staat je goed die roze poncho 😉
  Vraagjes: met wat voor camera film je en met welke software bewerk je?

  • Reply Marcella 30 november 2016 at 15:27

   Dankjewel voor het compliment Nanouk! Jan maakt onze filmpjes, dus ik zal het compliment doorgeven 😉 Hij filmt met zijn Nikon Spiegelreflex en monteert met iMovie op de MacBook. Voor muziek heeft hij onlangs een goede site gevonden, maar ik weet zo 1,2,3 niet hoe deze heet.
   Ze hebben om de Niagara Falls een hoop heen gebouwd, vooral aan de Canadese kant. Eigenlijk wel jammer, want het ‘natuurlijke’ gaat er zo best wel wat vanaf… Dat shot met die roze poncho is hilarisch hé 😉

 • Reply Jessica | Corners of the World 4 december 2016 at 21:30

  Leuke video jongens en wat tof dat je die regenboog zo duidelijk kunt zien zeg, wauw!

  • Reply Marcella 5 december 2016 at 21:24

   Thanks Jes! Er waren echt continue regenbogen daar, zo tof!

 • Reply Cindy 20 februari 2017 at 11:25

  Wow, Marcella, mooi gedaan! En die regenboog elke keer…. prachtig. Mijn duim gaat omhoog! 😉

  • Reply Marcella 24 februari 2017 at 15:56

   Leuk dat je zo enthousiast reageert Cindy!

  Leave a Reply