Vertelde ik pas wat je allemaal kunt doen bij de Niagara Falls, nu laat ik je dé watervallen zien in bewegend beeld! Ik kan echt urenlang blijven kijken naar het fascinerende watergeweld, echt zo bijzonder! Kijk je met mij mee?

Volg mij op YouTube!

Vind je onze video Niagara Falls in beeld leuk? Geef dan een duimpje omhoog en volg mij op YouTube! Daar vind je nog meer toffe reisfilmpjes! Van onder andere West-Canada, Leuven, Cuba en Valencia. En er komt nog veel meer leuks aan! Enjoy!

Niagara Falls in beeld

Vier jaar geleden was ik voor ’t eerst bij de Niagara Falls. Na een paar fijne dagen in Toronto startte onze roadtrip Oost-Canada bij de impossante watervallen. Het was er onwijs druk, en ik vond het te toeristisch. Van onze tweede bezoek verwachte ik daardoor niet zoveel, maar het was vele malen leuker dan ik verwacht had! Ik genoot volop van de Niagara Falls en alle tofs er omheen. Wat er zoal te doen is? Dat vertel ik je in het artikel 7x doen bij de Niagara Falls. Enjoy!

Meer over Amerika & Canada

Wat vind je van ons filmpje van de Niagara Falls in beeld?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

Over mij

Ik reis 't liefst samen met man Jan en hond Bros door heel Europa. Ik vertel jou over onze ontdekkingen: Inspire to Travel! 't Liefst reizen wij met onze camper, maar een fijn huisje of goed hotel vinden we ook top. Wandelen vinden wij erg fijn, maar een goede stedentrip is ook inspirerend!

Lees ook

Abonneer
Laat mij iets weten bij
guest

20 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Diana | Stripe Away

Wauw mooi filmpje en ik ga je zeker volgen. Merk zelf steeds meer dat ik meer interesse krijg in filmen. Je krijgt dan toch een bepaalde sfeer mee.

Sabine

Supermooi en indrukwekkend! Ik kan me ook nog goed de Iguazu Falls herinneren, ook zo waanzinnig spectaculair. Heel mooie video heb je er ook van gemaakt!

Rowan

Wat een geweldig filmpje! Laat heel goed zien hoe ruig, indrukwekkend en mooi deze watervallen zijn!

Shirley

Heel indrukwekkend lijkt me! Ik heb overwogen om naar de Niagara Falls te gaan, maar heb het toen toch niet gedaan om mijn roadtrip niet te lang te maken… Wellicht voor een volgende keer. Tot die tijd heb ik in ieder geval de beelden van je filmpje gezien.

Sanne

Mooie film, maar ook prachtige foto’s. Bijzonder die van de falls met de regenboog erop!

Narelle | wegvanhetnoorden.nl

Indrukwekkende beelden! Heel gaaf om jullie filmpje te zien, op bewegende beelden ziet het er nog spectaculairder uit dan op foto’s. Mooi gedaan!

Linda | travellersoftheworld

Super mooi filmpje, heel mooi gefilmd ook! Dit is echt zo’n bucketlist item, lijkt me gaaf om eens te bezoeken 🙂

Nanouk | Samen de Wereld Ontdekken

Wat een mooie filmpje! Ik wist niet dat Niagara Falls zo dicht bij bebouwing ligt. Dacht altijd dat t midden in de natuur zou liggen. Enne, staat je goed die roze poncho 😉
Vraagjes: met wat voor camera film je en met welke software bewerk je?

Jessica | Corners of the World

Leuke video jongens en wat tof dat je die regenboog zo duidelijk kunt zien zeg, wauw!

Cindy

Wow, Marcella, mooi gedaan! En die regenboog elke keer…. prachtig. Mijn duim gaat omhoog! 😉

20
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x