Overnachten in Nederland is leuk omdat het mij de tijd geeft om een stad of gebied te ontdekken. Ik slaap regelmatig in een hotel, appartement of B&B. Of op een camping met onze camper. Mijn ervaringen over fijne accommodaties en campings deel ik graag zodat ook jij dé perfecte plek weet te vinden voor een heerlijke overnachting. Ik deel altijd mijn eerlijke mening.

Samenwerken met bedrijven

Ik werk ook samen met bedrijven om hun accommodatie te promoten om te overnachten in Nederland. Zo werkte ik samen met onder andere DFDS Seaways, Accor Hotels, Westcord, CitizenM, Stay Okay en Martin’s Klooster. Wilt u uw hotel, appartement, B&B of andere gave accommodatie door mij laten reviewen? Mail dan naar marcellamolenaar@gmail.com om de mogelijkheden te bespreken.

Lees ook: Top 9 favoriete accommodatiesKlik op een icoon om meer te lezen over het hotel, appartement of camping.


Accommodaties Nederland

Lees meer over leuke plekken waar ik overnacht heb!

Friesland

Lees meer over mijn avonturen in Friesland!

Drenthe

Noord-Holland

Veluwe

Zuid-Holland

Noord-Brabant & Limburg

Meer leuks! Lees over mijn ontdekkingen in Nederland!

0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x