Reisbestemmingen

Marcella Nieuw-Zeeland

Welkom op mijn pagina reisbestemmingen! Reizen doe ik graag. Ik vind het heerlijk om een andere cultuur te leren kennen, mooie steden te ontdekken en te genieten van de prachtige natuur. Met Jan reis ik regelmatig binnen en buiten Europa. Zo heb ik een pagina vol stedentrips over onze avonturen. Maar ook onze roadtrips waren geweldig. Kijk vooral even op mijn pagina roadtrips voor de nodig inspiratie! Ik ben in de ban van Wanderlust en trek er zoveel mogelijk op uit om de wereld te ontdekken. Maar ik geniet ook volop in Nederland van Nationale Parken en (voor mij) onbekende steden.

Mijn wensenlijstje is nog lang, ik heb een heus Wishlist ABC!

Mijn reisbestemmingen, ik bezocht 32 landen:

Naast deze bestemmingen ben ik ook in Kroatië en Turkije geweest, maar daar heb ik (nog) niet over geschreven. 

 

6 Comments

 • Reply Bianca 24 mei 2014 at 12:38

  Heel handig Marcella! Ik wil ook nog zo’n pagina maken.
  Was het veel werk? =)

  • Reply Marcella 24 mei 2014 at 23:21

   Kost even wat tijd, maar is goed te doen! Blij met het resultaat ook. Ik stuur je via Twitter even een linkje van een handige tutorial zodat je zelf makkelijk zo’n pagina kan maken.

   • Reply Laura 30 mei 2014 at 09:33

    Ik ben ook wel benieuwd naar dat linkje! Ik wil namelijk ook zo iets doen en het ziet er ontzettend mooi uit! Zou je hem willen mailen of gewoon even op mijn blog dumpen in een comment xD?

    • Reply Marcella 13 juni 2014 at 12:25

     Ik heb jullie beide de link gestuurd!

 • Reply ambitiouswanderer 8 april 2015 at 21:37

  Hey Marcella, wat leuk dat je me volgt. Vind jouw pagina er erg mooi uit zien, interessante en afwisselende artikelen ook! Moet zeggen dat ik ook erg beniewd geworden ben naar dat linkje. Heb natuurlijk al een basis, maar wil binnenkort op mijn eigen domeinnaam overgaan, beetje hulp daarbij wordt altijd gewaardeerd!

 • Reply manon ruitenberg 11 december 2018 at 15:45

  Hoi Marcella,

  Ik wil ook wel zo’n map maken!
  Kun je me een link sturen?

 • Leave a Reply