In 2013 reden we na een stedentrip Praag door naar Oostenrijk. We startten met een stedentrip Salzburg, wat een leuke stad vol knusse straatjes is. Vervolgens wandelden we bij Lofer en door vele kloven en klammen. Wat een geweldig mooie natuur! Onze trip sloten we af bij de hoogste waterval in Krimml.

Pas in 2020 kwamen we terug en reisden we dit keer met een camper door Tirol en Vorarlberg. We reden over een prachtige pas en genoten van bergen, knalblauwe bergmeren en eindeloze uitzichten over dalen met knusse dorpen.

2021 reisden we door Oostenrijk naar Italië. We kwamen na al die jaren terug bij het mooie Lofer en reden over een te gekke bergpas! In 2022 bezocht ik de hoofdstad Wenen met een treinreis. Een mooi avontuur!

In 2022 was ik voor een stedentrip Wenen in Oostenrijk. Het was erg leuk om na een heleboel natuur en kleine steden nu de grote hoofdstad van het land te zien! Oostenrijk is een geweldig mooi land, ik wil er onwijs graag nog veel meer zien en ontdekken!

Handige reisgidsen: Rustiek kamperen Duitsland, Zwitserland & OostenrijkCapitool Oostenrijk en ANWB ontdekgids Oostenrijk
Voor onderwegwegenatlas met ringband (favoriet!) & wegenkaarten
Huurauto: een auto inclusief (goede!) verzekering huur je bij Sunny Cars.
Tirol & Vorarlberg

Regio Tirol

Regio Vorarlberg

Wenen

Regio Salzburgerland