Nieuw-Zeeland Roadtrips Video

De prachtige Coromandel van Nieuw-Zeeland + filmpje!

Coromandel New Zealand

Na drie dagen in Auckland, de grootste stad van Nieuw-Zeeland, was het tijd om terug te gaan naar de natuur. Ik vond Auckland niet heel fijn, het voelde niet helemaal als mijn stad. Waar dat aan ligt weet ik niet zo goed, maar ik had er dus onwijs veel zin in om de mooie natuur te ontdekken. Op naar de Coromandel!

Coromandel New Zealand

Coromandel – Cathedral Cove

Coromandel New ZealandBlauw, blauwer, blauwst

Al redelijk snel kwamen we bij de Coromandel Peninsula. En wauw, wat was het daar daar gaaf en prachtig en supermooi! We reisden met onze GoPro camera op de auto, dus kijk vooral zelf mee naar de gaafste kustlijnen. Het filmpje duurt wel even, maar het blijft supermooi. Ik heb die dag regelmatig geroepen ‘wat is het water blauw!’ Niet omdat mijn lief niet luisterde, maar ik bleef me erover verwonderen. Zo moooi! Halverwege onze rit  ging het trouwens regenen (en het hield pas een dag later op), dus wat regendruppels op de lens konden we helaas niet voorkomen.

We namen ook een kijkje bij de Cathedral Cove. Het regende, maar desondanks was het erg mooi!

Overnachten op de Coromandel

Vrijdag 7 februari: Anton & Mary’s Bed & Breakfast in Tairua

Meer Nieuw-Zeeland:

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
16 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties

Ben ik net al je “oude” blogposts aan het doorlezen, staat er alweer een nieuwe op. En van NZ nog wel, yay! Het water in Nieuw Zeeland bleef mij ook verbazen, zo mooi! De Coromandel hebben we helaas niet gezien (so much to do so little time), maar heb er meer goeie verhalen over gehoord. Het ziet er prachtig uit! Fijn weekend!

Mandy

Wat een mooie beelden!! Echt een plaatje. Ooit wil ik ook een GoPro aanschaffen, wat een gave camera’s!

Annika

Wat een mooie beelden van de omgeving in het filmpje! (inderdaad wel een beetje lang ;))

Willemvk

Prachtige beelden!

Marjolein - vandiedingendus.nl

Wauw wat prachtig zeg!

Wanda

Leuk zo’n filmpje! Geeft nog meer dan de foto’s weer hoe prachtig Nieuw Zeeland wel niet is! Wij filmen ook altijd wel als we onderweg zijn maar ik heb ze nog nooit op mijn blog geplaatst omdat er meestal ook ergens wel tussendoor gepraat wordt…

Mieke

Super gaaf, dat filmpje!

Laura

Wat gaaf zeg dat je zo’n camera bij je had! Dat is nog eens leuk om terug te kijken :)!

Nathalie

Wat een geniaal filmpje. Echt superleuk en wat mij betreft niet te lang hoor. Heerlijk rustgevend om bij weg te dromen.

iliveformydreams.com

Wat een gave foto’s!

Marleen

Wat moooooi!

Diana | Stripe Away

Leuk om een filmpje is op een andere manier te zien. Echt adembenemend mooi.

16
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x