Lees je mijn tips en reisadviezen graag, dan zou ik het erg fijn vinden dat je mij steunt. Dat kan je doen door via mij een aankoop te doen. Dit doe je door via één van mijn links je hotel of huisje, reisgids, huurauto of reisartikelen te boeken. Zorg dat je dit direct doet zodra je klikt, dan onthoud het systeem dat je via mij de aankoop doet. Deze aankoop kost jou niets extra, maar levert mij wél een klein percentage van het aankoopbedrag op. Dit geld investeer ik in het onderhoud van mijn website, maar ik ook koop er ook reisartikelen voor zodat ik jou kan blijven inspireren over mooie bestemmingen. Duizendmaal dank voor je steun!

Reisgidsen & wegenkaarten

Handige reisgidsenCapitoolMarco PoloANWBMichelin Groene reisgids & Rother wandelgidsen
Handig voor onderwegwegenatlas met ringband (favoriet!) & wegenkaarten

Reisartikelen

Handige spullen voor mee op reis: De ZwerverKampeerwereldVrijbuiter
Voor huisdieren: Medpets

Wikkelhouse Apeldoorn

Accommodaties

Hotels: Booking.comTrivago
Huisjes in NederlandHeerlijke huisjesMolkeRoompotTusken de MarrenBerkenrhodeHof van SallandLandalLauwersoogVakantie Veluwe
Huisjes in Europa: BoerenbedInterhome
Campings in Nederland: ANWB CampingCampspaceArdoerDe KoeksebeltDe NoetselerbergNorgerberg
Campings in Europa: ACSI Eurocampings

Vervoer

Camper: je camper boek je bij Travelhome (vraag een gratis reisgids aan!), Camptoo of Worldwide Campers
Huurauto: een huurauto inclusief verzekering boek je bij Sunny Cars. Met Alamo hebben wij goede ervaringen in Amerika en bij EasyTerra boekten wij onze huurauto in Mexico 
Vluchten: TransaviaVueling
Bus: Flixbus
Parkeren: Q-park

Activiteiten

Boek je activiteiten: Tours & TicketsTravelActive

Reizen op maat

Europa: Eliza was hereTUIANWB vakantieSRPRS.meStedentrips.nlEcht IerlandEilandhoppen op maatNovasolSRC ReizenVoigt Travel
Amerika & Canada: Amerika plusCanada plus
WereldwijdMomondoFootprint travelRiksja TravelShoestringSNP Natuurreizen

Jan en Marcella Adelaide Hills Australia