In februari lieten we de Nederlandse winter achter ons om op ontdekking te gaan in de Cariben. We deden een roadtrip Cuba door het westen van het land. De GoPro is onze beste vriend en legde al onze ontdekkingen vast. Dus in dit filmpje nemen we je mee naar het authentieke Cuba. Kijk en laat je verrassen!

Maria la Gorda, CubaOssenkarren en snorkelen tussen de visjes

En, wat vind je van de sfeer op Cuba? Duimpje omhoog als je het filmpje leuk vindt! Tijdens een roadtrip Cuba ga je terug in de tijd. Je rijdt tussen (rokende) oldtimers en paard & wagens, karren worden getrokken door ossen. ‘s Ochtends word je wakker gemaakt door kraaiende hanen. Aan je ontbijttafel zitten honden en katten, en even verderop zie je een paard grazen. In de winkels vind je niet meer dan een twintigtal producten waarvan een groot deel uit alcohol bestaat. Een totaal ander land dan we eerder bezochten, dus dat veroorzaakte best even een cultuurschok. Maar hebben absoluut genoten van onze roadtrip Cuba. We hebben ons verdiept in de Cubaanse cultuur, prachtige valleien gezien, ons verwonderd over mooie vergezichten, gesnorkeld in helderblauw water, gewandeld naar geweldige watervallen en relaxt genoten van paradijselijke stranden.

Lees ook: Mexico versus Cuba

Meer over Cuba!

Lijkt een roadtrip Cuba jou interessant?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

Over mij

Ik reis 't liefst samen met man Jan en hond Bros heel Europa door. Ik vertel jou over onze ontdekkingen: Inspire to Travel! 't Liefst reizen wij met een camper, maar een fijn huisje of goed hotel vinden we ook erg fijn. Wandelen vinden wij erg fijn, maar een goede stedentrip is ook erg leuk!

Lees ook

Abonneer
Laat mij iets weten bij
guest

34 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Maudgeniet.nl

Hier keek ik al naar uit! Wat een toffe video Marcella! Ik krijg helemaal zin om naar Cuba te gaan, alleen al door dat muziekje 😉

Rowan

Heerlijk filmpje! Ik heb weer genoten! 😉

Shirley

Prachtig! Een video is ook zo’n mooie herinnering aan een reis. Ik kan dat altijd eindeloos terugkijken.

Karlijn Travels

Heel leuk filmpje, geeft de sfeer van Cuba heel goed weer!

Leoni - Justtravelme

Mooi filmpje! Ik hou echt van zulke filmpjes 🙂

Narelle | wegvanhetnoorden.nl

Wauw, leuk filmpje zeg! Dat laatste shot is mooi! Heerlijk sfeertje 🙂 Erg leuk gedaan.

Ik ben ook nog steeds bezig met onze video van Florida, maar het schiet nog niet echt op haha 😉

Sabine

Wat een heerlijk filmpje zeg! Leuk ook de salsa 😀 Het is dat ik op kantoor zit, anders zou ik er spontaan van gaan dansen haha

Taina

Gave video! Ben momenteel bezig met mijn video van Milaan, misschien dat die vanavond nog online komt.

betsie

👍 erg leuk. Je reist mee.

lottevdw

He wat leuk Marcella! Bijzonder sfeertje en een mooie afwisseling denk ik tussen natuur en de steden.

ivonne

Gaaf filmpje geworden Marcella! Daar zit heel wat werk in.

Chantal

Heel tof filmpje Marcella!

Eva

Erg leuk om jullie avonturen op bewegend beeld te zien!

Caro Cools

Wauw, ziet er echt geweldig uit! Nu wil ik nog liever gaan haha:)

Mellisa - Grenzeloosreizen

Wat een leuk filmpje en goede vaste hand heeft Jan! Mooi gemonteerd ook en een lekker nummertje eronder 😉 Krijg nu helemaal zin in Cuba!

Jessica

Wat leuk om zo veel herkenbare dingen terug te zien hihi 🙂 Wat is Cuba toch een interessant land!

Trees Rotteveel

Prachtig filmpje Marcella! Ik heb het ondertussen een paar keer gezien. Ik begin enthousiast te worden over Cuba! Ik hoop het een keer te bezoeken!

34
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x