In 2012 was er nog weinig bekend over Edinburgh, dus we bezochten de stad met maar weinig verwachtingen. We kwamen dolenthousiast thuis! We genoten van de kleurige straatjes, beklommen Arthur’s Seat, namen een kijkje in het parlement, bewonderden het kasteel en gingen met de The Real Mary King’s Close ondergronds om historie van Edinburgh te ontdekken. In 2020 kwamen we terug in Edinburgh én ontdekten we een dag lang de mooiste natuur. Onze nieuwsgierigheid om de rest van Schotland te bekijken is gewekt. We willen graag een roadtrip gaan maken, misschien wel met een camper!

Handige reisgidsen: Capitool Schotland, Met de camper door Schotland, De Groene Reisgids Schotland & ANWB Extra Schotland  
Voor onderwegwegenatlas met ringband (favoriet!) & wegenkaart Schotland
Camper of huurauto: je camper boek je bij Travelhome (vraag een gratis reisgids aan!) en een huurauto inclusief verzekering boek je bij Sunny Cars.

Op mijn Schotland wishlist:

Het monster van Loch Ness ontdekken, naar de hoogste berg: Ben Nevis, wandelen in Cairngorms Nationaal Park, Nationaal Park Loch Lomond en de Trossachs, stedentrip Glasgow, naar de Steall Waterfall.Benieuwd naar meer bestemmingen die ik bezocht heb? Kijk op mijn pagina reisbestemmingen!