4x reizen in Amerika

In 2010 combineerden we een stedentrip New York met een roadtrip Florida. Een jaar later reisden we 5 weken door het westen van Amerika. Onze meest bijzondere reis we maakten we met Jan’s ouders. Samen reisden we rond The Great Lakes in Canada en Amerika en bewonderden heel wat hoogtepunten. Tot slot maakten we een stopover in Philadelphia onderweg naar Mexico.

Handige reisgidsenCapitool Amerika & Insight – Nationale Parken West USA
De perfecte wegenatlas: The Rand McNally Road Atlas
Inspiratie nodig? Vraag een gratis reisgids aan!
Boek je reis: een camper huur je via Travelhome of huur een auto via Sunny Cars

Canada & Amerika – 2016

In september maakten we een bijzondere reis met z’n vieren. We reisden in twee weken van Toronto in Canada via 6 staten in Amerika terug naar Toronto. We bezochten familie, bewonderden de Niagara Falls, gingen terug in de tijd met de Amish reden een stukje Route 66, vermaakten ons prima in Chicago, reden door de Tunnel of Trees, bezochten het schattige Mackinac Island en reden via de prachtige Bruce Peninsula terug naar Toronto. Zoek je een niet-standaard-rondreis met veel bezienswaardigheden, dan is deze route rond The Great Lakes echt perfect! Je leest over onze avonturen en kunt op het kaartje zien waar we allemaal geweest zijn. Ben je nieuwsgierig? Klik op de link in het kaartje om meer te lezen!

West Amerika – Roadtrip van een maand – 2011

Onze roadtrip West Amerika startte in Seattle waar we een paar dagen op ontdekking gingen in de stad. We reisden 8.000 kilometer door 9 staten en zagen onderweg het landschap veranderen. We ontdekten de mooiste National Parks en zagen bizons, orka’s en zelfs een beer. Via Los Angeles reden we naar San Francisco waar we weer naar huis vlogen. Terugkijkend op een geweldige reis vol hoogtepunten! Op het kaartje kan je zien waar alle accommodaties, bestemmingen en activiteiten zich bevinden en kan je op de link klikken om er meer over te lezen!New York & Florida – Stedentrip & een week roadtrip Florida – 2010

Mijn eerste kennismaking met Amerika was in april 2010. We combineerden een stedentrip New York met een week rondreizen door Florida. Van Central Park en Times Square naar alligators en eindeloze wegen. In Florida reisden we over de The Keys, bezochten Kennedy Space Center, de Everglades en natuurlijk Miami.

We houden van roadtrippen! Benieuwd naar meer inspiratie voor fijne roadtrips?

Yosemite National Park, America
Abonneer
Laat mij iets weten bij
guest

2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Liesbeth

Wij vertrekken eind juni voor een roadtrip vanuit Seattle naar oregon terug naar Yellowstone salt lake city grand canyon Texas Louisiana via new orleans naar Florida wij zijn 5 maanden onderweg met een wagen graag had ik tips over autobanen (ik hou nt van hoogtes) en logies onderweg om eventueel langere tijd te verblijven. Ook ivm tanken had ik vragen of er wel genoeg gelegenheid is daarvoor onderweg? Zijn er wegen te vermijden wegens te eenzaam of eventueel gevaarlijk

2
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x