Amerika

Marcella Grand Canyon America

Handige reisgidsenCapitool Amerika & Insight – Nationale Parken West USA
De perfecte wegenatlas: The Rand McNally Road Atlas

Toffe routes in Amerika, je roadtrip plannen, stopover Philadelphia & in de vergelijking met Canada en Nieuw-Zeeland

 

Hoog op onze wishlist: door Amerika reizen met een camper!

Canada & Amerika – 2016

In september maakten we een bijzondere reis met z’n vieren. We reisden in twee weken van Toronto in Canada via 6 staten in Amerika terug naar Toronto. We bezochten familie, bewonderen de Niagara Falls uitvoerig, gingen terug in de tijd met de Amish reden een stukje Route 66, vermaakten ons prima in Chicago, reden door de Tunnel of Trees, bezochten het schattige Mackinac Island en reden via de prachtige Bruce Peninsula terug naar Toronto. Zoek je een niet-standaard-rondreis met veel bezienswaardigheden, dan is deze route rond The Great Lakes echt perfect! Je leest over onze avonturen en kunt op het kaartje zien waar we allemaal geweest zijn. Ben je nieuwsgierig? Klik op de link in het kaartje om meer te lezen!

 

West Amerika – Roadtrip van een maand – 2011

Onze roadtrip West Amerika startte in Seattle waar we een paar dagen op ontdekking gingen in de stad. We reisden 8.000 kilometer door 9 staten en zagen onderweg het landschap veranderen. We ontdekten de mooiste National Parks als Yellowstone, Arches, Bryce Canyon, Sequoia en Yosemite en zagen ook nog orka’s bij Monterey. Via Los Angeles reden we naar San Francisco waar we weer naar huis vlogen. Terugkijkend op een geweldige reis vol hoogtepunten! Op het kaartje kan je zien waar alle accommodaties, bestemmingen en activiteiten zich bevinden en kan je op de link klikken om er meer over te lezen!

 

New York & Florida – Stedentrip & een week roadtrip Florida – 2010

Amerika, wat een geweldig mooi en onwijs veelzijdig land! Mijn eerste kennismaking met Amerika was in april 2010. We combineerden een stedentrip New York met een week rondreizen door Florida. Van Central Park en Times Square naar alligators en eindeloze wegen. In Florida reisden we over de The Keys, bezochten Kennedy Space Center, de Everglades en natuurlijk Miami.

 

Meer roadtrips!

We houden van roadtrippen! Benieuwd naar meer inspiratie voor fijne roadtrips?

Yosemite National Park, America

Reageer op dit artikel

avatar
  Aanmelden  
Abonneren op