Boeken & Tijdschriften Oceanië Roadtrips

Nieuw-Zeeland in een fotoboek

26 juli 2014
Fotoboek Nieuw-Zeeland

Zo’n bijzondere reis van vijf weken door Nieuw-Zeeland verwerken in slechts een fotoboek is eigenlijk niet te doen. Maar we deden een poging (alle credits naar mijn lief!). Zodat we op regenachtige dagen kunnen nagenieten van onze droomreis. En het resultaat mag er zeker zijn! Het boek heeft zo’n 80 bladzijdes waar de kleur vanaf spat. En het plezier van onze gezichten, ook al regende het ook daar af en toe.

Fotoboek Nieuw-Zeeland

Fotoboek Nieuw-Zeeland

Fotoboek Nieuw-Zeeland

Het fotoboek is onze grote trots die we ’t liefst aan iedereen laten zien. Maar dat is wat lastig voor alle lieve lezers van mijn blog. Dus ik geef je een voorproefje op mijn site. Gaan wij ‘m intussen door onze zussen en ouders laten bewonderen.

De verhalen die wij bij de foto’s vertellen staan op mijn site, dus kijk vooral bij mijn blogs over Nieuw-Zeeland!

Maak jij een fotoboek van jouw reizen?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

Fotoboek Nieuw-Zeeland

Fotoboek Nieuw-Zeeland

You Might Also Like

30 Comments

 • Reply Nathalie -worldly treasury- 26 juli 2014 at 20:33

  Ziet er geweldig uit! Ik maak ze ook graag op allerlei manieren. Laatst eentje met alleen maar Instagrams gemaakt (Hema). Ook erg leuk.

  • Reply Yvon 27 juli 2014 at 05:21

   Dat is een tof idee!

  • Reply Marcella 29 juli 2014 at 09:32

   Dat is zeker een goed idee Nathalie! Leuk om zo je Instagram foto’s te bewaren. Ga ik onthouden 😉

 • Reply Kim 26 juli 2014 at 21:19

  Je boek ziet er mooi uit. Ik maak er ook altijd eentje van mijn vakantie. Maar bij mij is dat altijd een project wat maanden duurt. Het selecteren van de foto’s is altijd zo lastig.

  • Reply Marcella 26 juli 2014 at 21:29

   Wij zijn ook al sinds maart terug en hebben nu een paar weken ons fotoboek. Heeft ook even geduurd dus 😉

 • Reply TravelLin 26 juli 2014 at 22:38

  Ziet er tof uit. Ik snap dat je deze graag laat zien! Ik maak ze ook, duurt altijd lang want ik ben zo’n pietje precies… veel plezier ermee!

 • Reply Wanda 26 juli 2014 at 23:58

  Sinds een aantal jaren maak ik van onze zomervakantie een fotoboek, altijd leuk om op die manier terug te kijken en natuurlijk ook gemakkelijker om aan iedereen te laten zien. Van dit jaar moet ik hem nog maken maar dat komt wel ergens in augustus/september als het iets minder warm is…
  Waar heb je dit prachtige boek laten maken? Ik gebruik meestal Cewe of Pixum…

  • Reply Marcella 29 juli 2014 at 09:35

   Met zo’n prachtig boek kan je goed een beeld geven over je reis. Leuk om er zo samen doorheen te bladeren. Mijn man heeft het fotoboek gemaakt met software van Apple. Daar hebben we al onze meeste fotoboeken mee gemaakt, een geweldige herinnering!

 • Reply Yvon 27 juli 2014 at 05:23

  Hij ziet er mooi & strak uit hoor!
  In mijn ouderlijk huis staan een hoop verschillende soorten fotoboeken (ingeplakt / op de pc gemaakt), maar sinds 2010 heb ik geen album meer gemaakt. Ik wil het wel graag, maar zolang we nog niet ergens voor vast wonen ben ik bang voor de hoeveelheid boeken en het gewicht daarvan. Het wordt zoveel verhuizen dan!

 • Reply Mieke 27 juli 2014 at 09:29

  Heel gaaf, zo’n fotoboek. Zelf maak ik ze niet specifiek van de vakanties maar ik maak elk jaar een fotoboek voor de kinderen waar ook de vakanties in voorkomen.

 • Reply Sandra 27 juli 2014 at 10:14

  Leuk Marcella! Ziet er erg gaaf uit, kan niet wachten om hem in het echt te bewonderen ;-)! Mijne wordt deze week bezorgd, wel heeel anders dan de jouwe, had er nog niet aan gedacht om hem zo te maken… Zal je wat foto’s van de mijne appen als ‘ie er is!

 • Reply Karlijn Travels 27 juli 2014 at 10:57

  Heel mooi geworden Marcella! Ik maak ook graag fotoboeken, maar na onze wereldreis in 2010 ben ik nooit meer helemaal ‘bij’ geraakt. Heb nog een achterstand van maanden reizen! En ik kan niet zo goed selecteren, dat helpt ook niet 😉

 • Reply Merin Veronique 27 juli 2014 at 11:29

  Ik maak het liefste altijd fotoboeken van mijn reizen. Maar wat heb jij een prachtige gemaakt zeg! Heel gaaf geworden!

 • Reply Michelle | Travel lifestyle.nl 27 juli 2014 at 13:14

  Ziet er super mooi uit! Wij hebben er ook eentje gemaakt van NZ & de Cooks; duurde ook best wel lang haha! Altijd lastig om de beste foto’s eruit te selecteren. Maaar het resultaat is altijd heel erg fijn 😀

 • Reply Saskia 27 juli 2014 at 15:16

  Een fotoboek wil ik ook nog eens maken, maar dan van onze motorreisjes. Paar reizen verzameld dan wel. Maar aan de andere kant, complete verslagen inclusief foto’s én filmpjes staan op mijn website. Vooral dat laatste is wat moeilijker in een fotoboek 😉

 • Reply Suzanne 27 juli 2014 at 18:24

  Oooooh ik ben er zo slecht in. In 2011 in Australië en Nieuw Zeeland geweest en ik heb nog steeds geen fotoboek. Zucht

  • Reply Marcella 27 juli 2014 at 19:10

   Gaaf dat je naar NZ & Australië bent geweest! Naar Aus ben ik nog errrrrg nieuwsgierig! Fotoboek maken kan ook nu nog 😉

 • Reply maudgeniet 27 juli 2014 at 19:01

  Dat ziet er wel vet uit Marcella! Heel anders weer dan de boeken die ik maak, maar dat is juist leuk! Houdt het lekker persoonlijk. I like!

 • Reply betsie 27 juli 2014 at 21:32

  Prachtig boek, mooi aandenken aan jullie prachtige vakantie, lekker na genieten, wat een werk, alle lof.

 • Reply iliveformydreams.com 28 juli 2014 at 08:11

  Wat een gaaf boek is het geworden. Lijkt me heerlijk om op terug te kijken!

 • Reply Laura 29 juli 2014 at 09:33

  Ik ben erg kritisch met fotoboeken, door de geweldige trouwalbums die ik maak. Ik ben dus begonnen aan ons Zuid-Afrika boek, in Indesign ontworpen, maar moet hem nog afmaken… Ik vind Traveldiaries (ik schreef er over: http://www.laurapics.nl/blog/2014/07/27/van-online-naar-offline-jouw-online-reisdagboek-op-de-mat/) trouwens een goed alternatief!

  Jouwe is ook heel gaaf, welke leverancier?

  • Reply Marcella 31 juli 2014 at 09:34

   Mijn man heeft dit fotoboek gemaakt met software van Apple. Daar maken we al onze laatste boeken mee, worden erggg mooi. Traveldiaries ziet er cooool uit ja!

 • Reply CrazyGreatLife 30 juli 2014 at 06:47

  Wow! Heel mooi

 • Reply Lyanne 1 augustus 2014 at 12:16

  Ziet er super uit! Ik ben echt gek op fotoboeken. Het is zo leuk om terug te zien!

  • Reply Marcella 1 augustus 2014 at 15:35

   Echt nagenieten, zo fijn elke keer als ik ’t boek open sla!

 • Reply Marieke 8 augustus 2014 at 13:15

  Ziet er mooi uit Marcella! Wij maken ook van elke reis een boek. Of naja, Johan doet dat, die vindt dat superleuk om te doen. En ik vind dat dus heel fijn, haha. We pakken ze nog regelmatig uit de kast om even herinneringen op te halen!

 • Reply carpediem 5 april 2015 at 20:50

  Jazeker maak ik ook een fotoboek, maar bij een reis van 2 weken red ik het niet met 1 boek hoor

  • Reply Marcella 5 april 2015 at 21:30

   Wij hadden een reis van 5 weken, we hebben er een dik fotoboek van gemaakt! En heel veel blogs op deze site 😉

 • Reply Carlijn 16 mei 2015 at 11:52

  Hoi Marcella,

  Ik ben ook bezig met een fotoboek, ik ben op zoek naar hoe ik een kaart kan toevoegen met alle plaatsen die we hebben bezocht (die dan nog de goede kwaliteit heeft voor in een boek). Hoe heb jij dit gedaan?
  Alvast bedankt voor je antwoord!

  Groetjes Carlijn

  • Reply Marcella 17 mei 2015 at 22:02

   Hai Carlijn,

   Mijn man heeft het fotoboek gemaakt met software van Apple. Hierbij heb je de optie om je route in het boek op te nemen, in een lijstje zoals op de foto. Hoe je dit met andere software doet weet ik eigenlijk niet. Heb je wellicht de mogelijkheid om ook de software van Apple te gebruiken? Heb je trouwens ook door Nieuw-Zeeland gereisd?

   Groeten,
   Marcella

  Leave a Reply