Here and Now-update

Here and Now #49 – Op pad in provincie Groningen

22 augustus 2018

In mijn Here and Now-blogs geef ik je een update. Ik vertel je waar ik mee bezig ben, wat mijn nieuwste ontdekkingen zijn, waar ik van geniet en waar ik naar uit kijk. Wij gingen op pad in de provincie Groningen, ontdekten een aantal leuke restaurants en ik vertel je hoe het nu met Nutz gaat!

Nutz augustus 2018Hoe is het met Nutz?

Mwah, nog niet zo goed. Vanaf eind februari heeft ze regelmatig plekken, wat duidt op een allergie. Intussen hebben we veel soorten hypo-allergeen voer gebruikt, maar dat werkt nog onvoldoende. Nutz heeft af en toe minder last, maar heeft opeens toch weer plekken op haar oren, nek en kin. Ze krabt zichzelf open, echt heel zielig. Wat voor allergie ze precies heeft, dat is helaas niet na te gaan met een bloedonderzoek. Het is dus een kwestie van proberen… Intussen hebben we medicijnen, dus hopelijk werkt dat voor haar goed!

Naast de jeuk had Nutz opeens ook flink last van haarballen… Arme mup!

De jongens uit de buurt, Winsum Zoutkamp Groningen Eetcafé de StadstuinMeerstad Groningen Kalfjes EeldeWat was leuk?

  • Jan’s nichtjes kwamen logeren. We liepen met hen door een maïsdoolhof bij Meerstad, een buitenwijk van Groningen. Daarna zijn we lekker gaan zwemmen.
  • We reden met hen ook naar Zoutkamp waar we de kleurige huizen spotten. Tof!
  • Ik kletste bij met Marjolein bij Eetcafé De Stadstuin Noorderplantsoen in Groningen. Was gezellig!
  • Samen met Jan ging ik lunchen bij De jongens uit de buurt in Winsum. Een onwijs leuke plek waar ik binnenkort meer over zal vertellen!
  • Ook dronken we samen koffie & thee bij Barista café in winkelcentrum Paddepoel in Groningen.
  • En we vierden Jan’s verjaardag met visite & een (tapas) etentje!
  • Ik geniet na van onze vakantie in Zuid-Frankrijk door erover te bloggen! Heb je mijn nieuwste post al gelezen?
  • Ook op Instagram vind je veeeeel foto’s van onze reis door Zuid-Frankrijk & Monaco!
  • Tijdens een fietstocht spotte ik een weiland met kalfjes. Zo schattig!
  • Ik vond die 37 graden echt te heet, maar vind het stiekem ook wel jammer dat het nu rond de 20 graden met bewolking is. Even lekker in de zon zitten met een graadje of 25 is zo fijn!

Wil je meer lezen over onze uitjes & aanraders in de provincie Groningen?

Welk boek lees ik?

Ik ben alweer in mijn 22e (!) boek bezig. Vorig jaar las ik 25 boeken, maar dat record ga ik natuurlijk met gemak verbreken! Na Mannen die vrouwen haten van Stieg Larsson lees ik nu het vervolg van de triologie: De vrouw die met vuur speelde. Het zijn heel intrigerende boeken, al zijn ze ook behoorlijk dik. En dus las ik laatst De toneelclub van Nathalie Pagie uit. Een totaal ander boek, maar heerlijk om ‘m zo uit te lezen!

Shutterstock London EnglandWaar kijk ik naar uit?

Wij gaan bijna genieten van een weekend Londen! Dé stad waar we al jarenlang naar terug willen. Jan was er in 2007 voor ’t eerst en laatst, ik zelf bezocht de stad 18 jaar geleden. Hoog tijd om er weer op ontdekking te gaan dus! We hebben een fietstour, een uurtje bij de Skygarden en een Jack the Ripper/Sherlock Holmes-tour geboekt. Verder gaan we gewoon lekker rondstruinen door deze te gekke stad. Zoveeeeel zin in! Hou vooral mijn update op Instagram in de gaten!

Op naar de volgende Here and Now! Hoe is het met jou?

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Youtube – Twitter – Instagram – Bloglovin

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
14 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Evelyn

Oehh die hotspots ken ik allemaal niet. Misschien wel die van Norderplantsoen. klinkt allemaal leuk! Heel veel plezier vast in Londen!

Jenn

Ach arme Nutz 🙁 Hopelijk komen jullie er snel achter waar ze zo op reageert.

Janet | thatonetime

Londen is zo leuk..have fun! Ik ben benieuwd naar die Sherlock tour… die had ik ook wel willen doen. Leuke foto’s, vooral van die mooi gekleurde huisjes!

Saskia

Fijne foto’s en ohhhhh LONDEN<3 Heel erg veel plezier… Jaloers, zeker weten!
Jammer te horen dat het nog niet helemaal goed gaat met jullie Nutz 🙁
Knuffel!

Saskia

We hebben na onze vakantie een checkup maar voor nu doet ze het gelukkig echt goed! Naar te horen zeg voor Nutz, zo blijf je bezig. Dikke knuffel<3

Saskia

Het gaat zeker goed. Update staat in het artikel van vandaag: https://www.iliveformydreams.com/archives/76271

<33

Wanda

Ik ga die hotspots even noteren want binnenkort staat er weer een dagje Groningen gepland en altijd leuk om weer ergens anders neer te ploffen! Balen van Nutz joh, hopelijk komt er toch binnenkort een oplossing. Wij zijn net terug van ons weekje Ardennen en Formule 1 dus ook hier lekker nagenieten.

14
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x