Instagram

Liefde voor wolken

26 januari 2015

Ik heb een fascinatie voor wolken ontwikkelt. Ik denk dat ik Instagram de schuld mag geven. Voor Instagram ben ik tenslotte altijd op zoek naar de mooiste plaatjes. En ja, dan vallen die prachtige wolken steeds meer op. Vooral als ze afsteken tegen een knalblauwe lucht. In deze blog deel ik een aantal van mijn favoriete plaatjes met je. Op heel verschillende plaatsen, ver weg en juist dichtbij. Enjoy!

The Catlins, New Zealand
The Catlins, Nieuw-Zeeland, februari 2014
Utah Beach, Normandië
Utah Beach, Normandië, september 2014
Reichstag, Berlin
De Reichstag, Berlijn, juni 2014
Friesland
Friesland, juni 2014
Cape Kidnappers, New Zealand
Cape Kidnappers, Nieuw-Zeeland, februari 2014
Leeuwarden
Leeuwarden, januari 2015Clouds

Groningen, december 2014Sunset

Trouville, Normandië, september 2014
Leeuwarden
Leeuwarden, januari 2015
Brugge, België
Brugge, Belgium

IMG_5392.JPGBanks Peninsula, New Zealand

Welke wolkenfoto is jouw favoriet?

Volg mij op Instagram voor foto’s van prachtige wolkenluchten en nog veel meer moois!

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
17 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Mandy- All Lovely Things.nl

Prachtige!! Ik kan ook uren naar wolken kijken en hoe ze bewegend.

Northflix

Ik kan niet kiezen! Ik deel je fascinatie voor wolken en mooie luchten.
Trouwens leuk om foto’s van Normandië te zien.
Vond die stranden zwaar indrukwekkend!

Wanda

Prachtige foto’s hoor! Die van Normandië vind ik allebei erg mooi maar ook die van Friesland, zo met die molen erbij, zo lekker Nederlands! Ik kan er ook altijd enorm van genieten en heb ook verschillende van dit soort foto’s…

Sheelagh

Moooooi! Wolken zijn inderdaad fascinerend en prachtig.

Anouk

Mooi! Ik kan heerlijk wegdromen door naar de wolken te kijken. Soms word ik er ook verdrietig van… het is zo oneindig en ergens heel ver weg… in de zomer kan ik er van in slaap vallen.. dan geven ze rust.

Sas

Och ja, wolken zijn zo heerlijk om te zien en altijd anders… Mooie foto’s!

Saskia

Ik kan niet kiezen hoor. Allemaal even mooi en even apart. Ik vind wolkenluchten ook altijd zoiets overweldigends en kan er inmens van genieten.

LNNK

Oh prachtig! Mooi onderwerp om op de foto te zetten.

Linda

Oh de laatste is wel heel erg mooi. Ik probeer zelf altijd figuren in wolken te ontdekken en op de foto te zetten. Mijn halve telefoongeheugen staat dan ook vol met wolkenfoto’s.

ivonnecalis

Ja, ik hou ook zo van wolkenluchten, geniet er elke keer weer van. Ook die dreigende als er een grote bui aankomt vind ik geweldig. Ik vind die van Leeuwarden wel de mooiste denk ik.

Janneke

Wolken bij Cape Kidnappers vind ik de mooiste foto!

17
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x