Ik vind het zó leuk om een mooie stad vast te leggen in een reisvideo! Ik neem je mee op reis tijdens onze stedentrip Sevilla. Kijk en geniet van deze toffe stad!

Volg mij op YouTube!

Vind je onze video stedentrip Sevilla leuk? Geef dan een duimpje omhoog en volg mij op YouTube! Daar vind je nog meer toffe reisfilmpjes!

Seville, Spain Triana, Seville

Plaza de Espana, Spain
Sevilla
Plaza de España

Veelzijdig Sevilla

Op zoek naar wat warmte in de Nederlandse winter? Een stedentrip Sevilla is perfect! Verwacht in februari niet dat je een shirt en korte broek kunt dragen, maar een dikke jas hoef je niet meer aan. Een trui is wel aangenaam, die trokken wij meteen uit en dus had ik het de hele dag best fris.

Sevilla is een heerlijke stad waar je veel kunt zien en doen. Er zijn ontzettend mooie gebouwen wat het straatbeeld een fijne sfeer geeft. Je kunt kijken bij het gemeentehuis wat eigenlijk maar half ‘af’ is, genieten van de geweldige kathedraal en het uitzicht vanaf de Giralda Tower, lopen over de imposante Metropol Parasol, je verwonderen over Plaza de España, slenteren door de wijk Triana en genieten van Real Alcazar. Wij waren twee volle dagen in Sevilla en zagen onwijs veel. Vervolgens reden wij een stukje door Andalusië, maar daar vertel ik je binnenkort meer over. Stay tuned!

Meer over onze stedentrip Sevilla!

Staat een stedentrip Sevilla op jouw wishlist?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

Over mij

Ik reis 't liefst samen met man Jan en hond Bros heel Europa door. Ik vertel jou over onze ontdekkingen: Inspire to Travel! 't Liefst reizen wij met een camper, maar een fijn huisje of goed hotel vinden we ook erg fijn. Wandelen vinden wij erg fijn, maar een goede stedentrip is ook erg leuk!

Lees ook

Abonneer
Laat mij iets weten bij
guest

32 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Maud

Wat is het weer een leuke video geworden! Dat muziekje maakt het Spaanse sfeertje natuurlijk helemaal af! 😁

Linda | travellersoftheworld

Super leuk filmpje 🙂 Sevilla ziet er echt heel leuk uit, zou er best een keer heen willen… Maar dat heb ik met heel veel Spaanse steden (ik ben nog nooit in Spanje geweest, shame on me)

Narelle | wegvanhetnoorden.nl

Hij is suuuuuper leuk geworden, dat doen jullie snel! Jullie krijgen de smaak goed te pakken, ik kijk alweer uit naar de volgende! Enne, het intro is leuk 😉 😉

Rowan

Wat een gezellig filmpje! En wat een prachtige stad is Sevilla!

Joyce rdt

Dat ziet er heel tof uit en wat zijn jullie lief samen ;). Liefs.x

Malou

Leuk filmpje! En lekker muziekje eronder.

Marjolein

Wat een leuk filmpje is het geworden. Het muziekje maakt het helemaal af. Ben wel benieuwd waar de lange rij voor staat 😉

Jenny

Leuk filmpje!

Ik vond fietsen door Sevilla echt heel leuk om Hf doen. De route was super en de gids erg leuk. Ideaal om de stad een beetje te leren kennen.

Yvonne

Leuk Marcella, toffe intro en fijn muziekje. Mooie stad. Die Spaanse steden zijn wel prima plekken om op de fiets te ontdekken hè?! Ga ik voor hier ook onthouden, was in Valencia ook een topper. 🙂

Elisa

Heel mooi filmpje, erg sfeervol. Ik krijg er in elk geval zin van om naar Sevilla te gaan 🙂

Lizette

Ik vind het zo’n leuk filmpje! Natuurlijk deels omdat het een feest der herkenning is. Maar ook erg leuk in elkaar gezet. Het is een inspiratie voor ons geweest. Of mijn man echt gaat vloggen, ik denk het niet, maar we vinden het wel leuk eens wat filmpjes te maken tijdens onze reizen. Bewegend beeld is toch weer anders dan foto’s.

Eva

Spaanse steden, ik hou er van! Sevilla was ik nog nooit, maar wat niet is kan zo maar komen. Zeker na het lezen/kijken van deze post

Kelly

Wat een leuk filmpje! Nu wil ik zeker naar Sevilla, haha. Toch nog maar verder zoeken naar tickets 😉 .

Kelly

De vliegtickets naar Sevilla zijn nog steeds minimaal €250 🙁 . Zoals het er nu uitziet, zal het waarschijnlijk toch een andere bestemming worden. Sevilla loopt gelukkig niet weg 😉 .

Karlien

Hoi Marcella!

Wat een leuk video! Wat een hitte daar hé, in Spanje!! Mijn man heeft daar een hekel aan. Doe mij maar wintersport zegt hij dan. Ben jij weleens op winterspot geweest zo ja welke bestemmingen raad jij mij aan.

Lieve Groet x,
Karlien

Niels

Nog niet geweest, eigenlijk zonde als ik het zo zie. Wel vorig jaar op bezoek gegaan in Valencia. Ook al zo´n mooie stad. Een stad waar we onze ogen hebben uitgekeken. Als Sevilla zelfs maar half zo leuk is dan is het zeker de moeite waard. Spaanse steden zijn altijd wel leuk om te bezoeken en dan niet alleen vanwege het mooie weer en de aangename temperaturen. Ook fijn om doorheen te fietsen.

32
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x