Eind augustus reisden we met de boot naar Zweden. Hier genoten we een week lang van het mooie landschap van Dalarna, Zweden. Benieuwd hoe deze omgeving eruit ziet? Reis met ons mee in onze video!

Volg mij op YouTube!

Vind je onze video van Dalarna, Zweden leuk? Geef dan een duimpje omhoog en volg mij op YouTube! Daar vind je nog meer toffe reisfilmpjes!

Station Sagen, Sweden
Hiking Safsen, Sweden
Station Sagen, omgeving, Sweden
Station Sagen, Sweden

Facts

Periode: 29 augustus t/m 7 september 2017
Vervoer: met de boot en de auto
Kilometers: ongeveer 2.500 kilometer met onze eigen auto
Temperatuur: herfstig, zo rond de 8-12 graden
Gezelschap: Jan, mijn moeder en ik
Nieuwsgierig? Lees mijn artikelen over Zweden!

Ontspannen in een knus rood huis in Dalarna, Zweden

Onze eerste kennismaking met Scandinavië was met een stedentrip Oslo. Hoog tijd om de natuur in te duiken voor onze eerste kennismaking met Zweden. Samen met Jan en mijn moeder reisde ik met de boot naar Zweden, van Kiel naar Göteborg. Vanaf Göteborg is het 4 uur rijden naar de regio Dalarna. We zagen de omgeving langzaam landelijker en uitgestrekter worden. We zagen steeds meer bomen en uitgestrekte meren. Vlakbij het plaatsje Säfsen hadden we een Zweeds rood huisje voor een weekje. We wandelden veel, reden rond om de omgeving te ontdekken, deden een uitstapje naar de stad Örebro, fietsten over oude spoorrails en we lazen heel wat boeken. Het werd een fijne relaxte week!

Meer Zweden!

Wil jij de regio Dalarna ontdekken?

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Youtube – Twitter – Instagram – Bloglovin

Over mij

Ik reis 't liefst samen met man Jan en hond Bros heel Europa door. Ik vertel jou over onze ontdekkingen: Inspire to Travel! 't Liefst reizen wij met een camper, maar een fijn huisje of goed hotel vinden we ook erg fijn. Wandelen vinden wij erg fijn, maar een goede stedentrip is ook erg leuk!

Lees ook

Abonneer
Laat mij iets weten bij
guest

18 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Sanne

Super leuk gedaan! Leuk dat je ook vanuit de auto gefilmd hebt, dat geeft echt zo’n roadtrip gevoel. En die drone beelden, love it!!

Rowan

Leuke video! Dat fietstochtje ziet er echt heel erg grappig uit! Lijkt mij leuk om te doen.

Marjolein

Wat een tof filmpje! Leuk om de beelden van de drone te zien!

Aniek

Leuke video zeg! Ik wil meteen naar Zweden gaan 🙂 Mooi gefilmd vanaf de boot.

Rieneke | Backpackjunkies

Wat een grappige rode huisjes, past helemaal in de omgeving. En die fietstocht over het spoor lijkt me heel bijzonder om te maken en weer eens compleet iets anders. Wie bedenkt zoiets?

Yvon

Mooie impressie! Je fietstocht op de rails lijkt wel wat op mijn ritje over de rails afgelopen zomer. Grappig dat je moest tandemen om vooruit te komen.
Je drone-shots zijn ook erg gaaf!

Narelle | wegvanhetnoorden.nl

Ontzettend gave video Marcella! Die dronebeelden zijn heel mooi en echt een toevoeging!

Sabine

Heel tof filmpje!! Die stoelen opgestapeld haha, heel grappig. Mooi ook aan elkaar gezet en de beelden zijn prachtig!

Jacomijn Heupink

Ja, ik ben ook wel fan geworden van Zweden….na 2 bezoeken. Heerlijk land!

18
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x