Happy Newyear! Heb jij dingen die je wel wilt, maar nooit doet? Ik wel! Hoog tijd om op de eerste dag van ’t nieuwe jaar mijn lijstje te updaten!

Napf SwitzerlandTKP Tocht 2019Actief

 • Na de wandeling bij de Drei Zinnen in de Dolomieten nam ik me vaker voor om een tocht te gaan lopen. Het duurde even, maar nu hebben we een paar mooie toppers zoals de wandeling bij de Ninglinspo, de Kleine Berenroute in Finland en de wandelingen in Zwitserland. Dit soort concrete tochten vind ik leuke uitdagingen, dus ik ga een artikel maken met de tochten die ik nog graag wil lopen. Je vindt de al gelopen tochten bij de tag wandelingen.
 • Het lijkt me leuk om eens een meerdaagse wandeltocht te doen, want dat heb ik nog nooit gedaan. Waarschijnlijk gaan we dit in ’t voorjaar doen in de Eifel in Duitsland. Als dit bevalt zou ik ook nog wel eens een berghutten-tocht willen lopen. Nu ik aan personal training doe word ik sterker en kan ik dit soort uitdagingen beter aan: heel fijn!
 • Als we dan toch actief zijn: we hebben gewandeld in 13 van de 21 nationale parken in Nederland. Nog 8 te gaan dus! Het hoogst op mijn wishlist staan de Hoge Veluwe en Zuid-Kennemerland.
 • Fietsen doen we graag, maar een tocht rijden is altijd een leuke uitdaging. In 2017 fietsten we de Bauke Mollematocht van 65 kilometer en in 2019 reden we de TKP Tocht van 85 kilometer. Voor 2020 staat er dus weer zéker een tocht op ons lijstje!

Travelbooks AustraliaCamper, Bow Lake, Alberta, Canada

Travel

 • Al jaaaaaren staat Australië hoog op onze wishlist en nu gaan we dan toch écht 5 weken rondreizen in dit gave land. Alle branden maken het nog wel even spannend hoe we het land gaan aantreffen, maar geboekt hebben we toch al. Ons plan is om van Adelaide naar Sydney te reizen met een camper. Heel tof dat we dit van ons lijstje ‘dingen die je wel wilt maar nooit doet’ kunnen afstrepen.
 • De wens om ooit een reis van een paar maanden te maken blijft staan. Wie weet, ooit. Het lijkt me alleen al tof om na een gave reis het vliegtuig te pakken naar nóg een gave andere bestemming. En niet naar huis te vliegen dus.
 • In het buitenland wonen, dat staat ook nog op ons lijstje. Wanneer en hoe, geen idee. Maar hij hoort er zeker bij in het rijtje dingen die je wel wilt, maar nooit doet!
 • We vinden camperreizen heel gaaf en dromen er wel eens over hoe het zou zijn om een eigen camper te hebben. De kosten voor aanschaf en onderhoud houden ons tegen. Maar toch, wat moet het gaaf zijn om met je eigen huis op wielen de wereld in te trekken…
 • Overwinteren lijkt me absoluut fijn om ooit eens te doen. Na Nieuw-Zeeland en Cuba misten we vorig jaar een stukje herfst in Mexico en straks een stukje winter in Australië. Ook zou ik graag nog eens Kerst vieren in een warm land, maar dat roep ik al jaren…

Marcella Adelboden SwitzerlandOntwikkeling

 • Leren fotograferen met mijn Samsung systeemcamera is met recht eentje op mijn lijstje ‘dingen die je wilt, maar nooit doet’. Gelukkig nemen we de camera mee naar Australië in plaats van de spiegelreflex, dus ik heb 5 weken om beter te leren fotograferen 🙂
 • En filmen, want ook dat gaan we ook weer doen tijdens onze droomreis!
 • Een nieuwe taal leren, ook dat staat nog op mijn lijstje dingen die je wel wilt, maar nooit doet. Spaans lijkt me erg leuk om te leren. Reizen door Zuid-Amerika staat nog op onze wishlist, dus dan moet het er nog eens van komen 🙂
 • Ik sta nu een jaar ingeschreven als ZZP’er en heb afgelopen jaar mijn eerste klus als zelfstandige gehad. Leuk, iets wat ik zeker vaker wil doen! Daarnaast wil ik ook graag weer samenwerken met bedrijven in de toeristische sector. Mooi om elkaar te versterken!
 • In mijn vorige artikel noemde ik dat ik meer wil leren over marketing, inmiddels heb ik een heel brede leuke functie waar ook marketing in terug komt. Omdat ik een jaarcontract heb, blijf ik daar mee bezig. Leuk!
 • Leren over SEO is wel eentje die nog op mijn lijstje ‘dingen die je wel wilt, maar nooit doet’ staat. Een mooi doel om me in te gaan verdiepen in 2020!

Ik wens je alle goeds voor 2020. Maak er een geweldig jaar van!

Wat zijn voor jou de dingen die je wel wilt, maar nooit doet?

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Instagram – Polarsteps – Youtube – Twitter – Pinterest

Over mij

Ik reis 't liefst samen met man Jan en hond Bros door heel Europa. Ik vertel jou over onze ontdekkingen: Inspire to Travel! 't Liefst reizen wij met onze camper, maar een fijn huisje of goed hotel vinden we ook top. Wandelen vinden wij erg fijn, maar een goede stedentrip is ook inspirerend!

Lees ook

Abonneer
Laat mij iets weten bij
guest

4 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Kelly

Wat een leuke update. Ik heb ook ooit zo’n lijstje gemaakt, maar volgens mij heb ik amper iets kunnen afstrepen. Zal dadelijk eens kijken…wie weet kan ik er ook nog een keer een artikeltje aan wagen 😉 Wat een heerlijk vooruitzicht dat jullie eindelijk naar Australië gaan! Ik fotografeer ook steeds vaker met mijn systeemcamera en laat de spiegelreflex steeds vaker thuis.

Danny

De beste wensen voor 2020. Dat het voor jullie een mooi en reislustig jaar mag worden. Ik denk dat iedere travelblogger zo’n lijstje heeft. Veel willen doen of gaan doen en dat het er om wat voor reden er toch niet van komt. Zelf zou ik ook eens een lange afstand willen gaan wandelen, misschien wel één in de USA. En ook qua bestemmingen die ik graag nog eens zou willen opzoeken… die lijst blijft maar groeien, haha. Soms moet je ook voldoende dromen hebben om na te jagen. Mooi dat jullie dan ook nog Australië gaan. Ben benieuwd 🙂

4
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x