Here and Now-update

Here and Now #43 – Ik zoek een nieuwe baan!

16 november 2017

In mijn Here and Now-blogs geef ik je een update. Ik vertel je waar ik mee bezig ben, wat mijn nieuwste ontdekkingen zijn, waar ik van geniet en waar ik naar uit kijk. Het is weer tijd voor een update, want ik zoek een nieuwe baan!

Skaftafell, Svartifoss Marcella, Iceland2Hoezo, ik zoek een nieuwe baan?

Ja, na 6,5 jaar bij dezelfde werkgever is het tijd voor een nieuw avontuur. Soms moet je ruimte maken voor een volgend hoofdstuk. Loslaten, reflecteren en vol energie op zoek gaan naar een mooie baan. Ik ben toe aan een volgende stap in mijn carrière. Ik zoek een nieuwe baan in de richting van communicatie, marketing en content in de regio Groningen. Heb je tips voor mij? Let me know!

Brugge, BelgiëWat is leuk?

Ik heb een heuse mijlpaal bereikt! Mijn artikel Brugge versus Gent heeft maar liefst 10.000 views gehaald! Zo gaaf! Het is mijn eerste 10-duizend artikel, dus ik ben er uiteraard heel trots op. Ik vind zowel Brugge als Gent erg leuke steden, maar ik heb een duidelijke voorkeur. Ben je benieuwd welke stad mijn voorkeur heeft? Lees mijn artikel!

Meer lezen over België? Ik heb een pagina vol mooie bestemmingen in België!

YouTubeEn wat is nog meer leuk?

Ik bereikte nóg zo’n mijlpaal, want mijn YouTube kanaal haalde de 10.000 views! Ik zie een leuke trend 🙂 Ken je mijn YouTube kanaal nog niet? Het staat bomvol gave filmpjes van onze reizen door IJsland, Mechelen, Canada, Nieuw-Zeeland, de Dolomieten, Andalusië… en nog veel meer! En er komt nog veel meer leuks aan, dus abonneer je vooral!

E-reader met NutzWelk boek lees ik?

Ik ben bezig in mijn 22e boek van dit jaar, een heus record! In de afgelopen jaren las ik vaak 6-7 boeken, dus ik doe dit jaar extra goed mijn best. Sinds ik een e-reader heb lees ik zoveel sneller. Na Wat jij niet ziet van Sarah Pinborough las ik Springvloed van Börjlind, een absolute aanrader als je van thrillers houdt! Nu ben ik bezig in Jager van Lars Kepler. Hét vervolg op de razend spannende boeken die ik begin dit jaar las!

Welk boek raad jij mij aan?

De Onlanderij GroningenWat at ik voor lekkers?

Ik was jarig, en dus at ik een aantal keer taart. Op de boot naar Borkum én weer terug, in Zwolle bij een tof restaurant en met de familie en Jan. Toch vonden we dat het afgelopen (druilerige) zondag nog wel een keertje kon. We aten onze appeltaart bij De Onlanderij in het natuurgebied De Onlanden. Zo’n leuke, knusse plek in de prachtige natuur!

Desigual tasNew in!

Toen ik jarig was zat Jan in Valencia met een uitje van de personeelsvereniging van zijn werk. Hij nam deze te gekke tas van Desigual voor mij mee als verjaardagscadeautje. Zo onwijs lief!

Waar kijk ik naar uit?

Komend weekend gaan we naar Eindhoven. We gaan daar genieten van het lichtjesfestival GLOW waarbij de complete stad omgetoverd is met de mooiste kunstwerken vol kleurige lichtjes. Ik ben er echt onwijs benieuwd naar! Ik zal foto’s delen op Instagram, dus kom me volgen als je benieuwd bent!

Op naar de volgende Here and Now! Hoe is het met jou?

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Youtube – Twitter – Instagram – Bloglovin

You Might Also Like

44 Comments

 • Reply Shirley 16 november 2017 at 07:41

  Spannend dat je op zoek bent naar een nieuwe baan. Groningen is niet echt in de buurt, maar mocht ik per ongeluk op iets stuiten, zal ik aan je denken. Mooie records 2x 10.000 🙂

  • Reply Marcella 20 november 2017 at 12:42

   Dankjewel Shirley! En jaaa, mooie records hé!

 • Reply Jenny 16 november 2017 at 09:38

  Leuke tas heb je van Jan gekregen!

  Succes met het vinden van nieuw werk. Heb je al ontslag ingediend?

  • Reply Marcella 20 november 2017 at 12:42

   Heel leuke tas, erg blij mee!
   Ik heb een einddatum en mijn laatste dag is vastgesteld. Nu op zoek naar een gave nieuwe baan!

 • Reply Yvonne 16 november 2017 at 13:05

  Succes met het zoeken van een nieuwe baan, ik hoop dat je snel wat leuks vindt! Grappig dat je weet hoeveel views de pagina’s hebben, ik heb daar eigenlijk geen idee van.. ik ga straks eens kijken. 🙂

  • Reply Marcella 20 november 2017 at 12:49

   Dankjewel Yvonne! Ik heb op mijn inlogpagina van WordPress een teller staan die aangeeft wat mijn meest gelezen artikelen zijn, en vaak deze gelezen zijn. Ik benieuwd of jij ook al een artikel met meer dan 10.000 views hebt!

 • Reply Anne - Ditisanne.nl 16 november 2017 at 16:30

  Spannend, een nieuwe baan zoeken! Het schijnt dat de markt wel weer erg aantrekt dus er komt ongetwijfeld wel iets leuks voorbij!
  Groningen zit niet zo op mijn radar, maar mocht je naar Amsterdam uit willen wijken, let me know! 😉

  • Reply Marcella 20 november 2017 at 12:50

   Ja, er zijn inderdaad meer vacatures dan een aantal jaar geleden, dat scheelt! Ik denk niet dat ik/we naar Amsterdam gaan, maar anders weet ik je te vinden! 😉

 • Reply Sarah 16 november 2017 at 22:44

  Heel veel succes met de zoektocht naar een nieuwe baan! Ik duim alvast. En wauw, wat een mijlpalen. Wat ben je goed bezig, zeg. Heel fijn om te lezen. En zo lief dat Jan je, tijdens een personeelsvereniging, een tas heeft gekocht. Om te koesteren 🙂

  • Reply Marcella 20 november 2017 at 12:53

   Dankjewel voor het duimen! Ik ben blij met die mijlpalen, heel tof! En blij met mijn mooie tas. Liefde voor Jan! <3

 • Reply Diana 17 november 2017 at 13:09

  Als eerste succes met zoeken van een nieuwe baan. Soms is het nodig om door te gaan en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Glow is mooi en je zult gaan genieten. Ik heb genoten iig 🙂 veel plezier alvast.

  • Reply Marcella 20 november 2017 at 20:05

   Ja, soms is wat nieuws nodig. Ik ben eraan toe. Glow vonden wij echt te gek, Eindhoven is ook erg leuk. Het was een heerlijk weekend!

 • Reply Wanda 17 november 2017 at 18:00

  Spannend joh dat je op zoek bent naar een nieuwe baan! Hopelijk vind je snel een leuke nieuwe uitdaging! En ja, Eindhoven, het staat ook hier op mijn lijstje maar helaas komt het er ook dit jaar weer niet van.

  • Reply Marcella 20 november 2017 at 20:12

   Ik hoop ook dat het niet lang duurt voordat ik een gave nieuwe baan vind. Komt vast goed!
   Ons weekend Eindhoven was echt heel erg leuk, absoluut een aanrader! Slaap dan bij The Student Hotel, heel centraal gelegen, niet duur én echt heel goed!

 • Reply Marcel 17 november 2017 at 18:36

  Spannend dat je op zoek bent naar een nieuwe baan. Heel veel succes! Je hebt mooie mijlpalen bereikt, gefeliciteerd. Veel plezier in Endhoven, Glow schijnt een fantastisch evenement te zijn.

  • Reply Marcella 20 november 2017 at 20:13

   Dankjewel Marcel, ik ga een leuke nieuwe uitdaging zoeken. Glow was echt onwijs leuk afgelopen weekend. Eindhoven is ook een gave stad!

 • Reply Martin 17 november 2017 at 19:58

  Ik heb geen tips, maar wens je wel veel succes met het vinden van een leuke nieuwe baan! Ik moet weer eens naar Brugge en Gent. Ik vond ze beide erg leuk en zou geen keuze kunnen maken. Leuke boeken lees je…ik vond de serie van Borjlind erg goed!

  • Reply Marcella 20 november 2017 at 20:16

   Dankjewel Martin! Ik wil ook graag eens terug naar zowel Brugge als Gent. Fijne steden! Ik las ook al een boek van Borjlind, dus ga daar na Jager zéker verder mee! Lezen is zo fijn!

 • Reply Elisa 17 november 2017 at 21:58

  Altijd spannend om op zoek te gaan naar een nieuwe baan! Bij mij moet dat altijd een beetje stiekem, vanwege concurrentiebeding, vind dat best moeilijk. En wauw 10.000 views!! Dat sis echt top!

  • Reply Marcella 20 november 2017 at 20:18

   Zeker spannend om een nieuwe baan te zoeken! Maar ik ben er wel aan toe, heb behoefte aan wat nieuws.
   Ja, mooie mijlpalen hé, van 10.000 views! Blij mee!

 • Reply Yvon 18 november 2017 at 07:04

  Spannend, op zoek naar een nieuwe baan! Hoe reageerde je werkgever op het bericht? Succes met het zoeken!

  En lief van Jan, zo’n mooi cadeau. Veel plezier er mee!

  • Reply Marcella 20 november 2017 at 20:19

   Ik heb er uitgebreid over gesproken met mijn werkgever, dus dat zit wel goed. We zijn er van overtuigd dat ik een leuke functie vind die nóg beter bij me past. Maar toch ook spannend hoor! Lief cadeau hé, van Jan! Blij mee!

 • Reply Gabriëlle 18 november 2017 at 09:11

  Na 6,5 jaar snap ik zeker dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging, ik zal mijn ogen open houden voor vacatures. Gefeliciteerd, gaaf dat Brugge VS Gent al 10.000 views heeft!

  • Reply Marcella 20 november 2017 at 20:20

   Fijn dat je vacatures in de gaten houdt Gabriëlle. Laat het me weten als je wat moois hebt!
   Toffe mijlpaal hé, 10.000 views! Blij mee!

 • Reply Jessica 18 november 2017 at 11:52

  Wat spannend (en leuk) zeg, ik duim voor je dat er snel een toffe baan op je pad komt! En gefeliciteerd met de views voor het België citytrip artikel, de keuze is inderdaad lastig want het zijn beide leuke steden haha ;p

  • Reply Marcella 20 november 2017 at 20:21

   Dankjewel voor het duimen! Ik hoop dat ik over niet te lange tijd wat moois vind!
   Gent en Brugge zijn ook zeker beide leuk, al vind ik Leuven en Mechelen ook onwijs de moeite waard!

 • Reply Sanne 18 november 2017 at 13:46

  Spannend zeg zo’n zoektocht. Hoop dat je gauw iets vind! Ik heb je boekentips opgeslagen. Ik las dit jaar al 4 delen van Isa Marion, drie boeken van Emelie Schepp en natuurlijk is het laatste deel van Camilla Lackberg een aanrader 😉

  • Reply Marcella 20 november 2017 at 20:22

   Leuke aanraders heb jij voor auteurs van boeken. Daar ben ik onwijs benieuwd naar! Ik ga ze onthouden!

 • Reply Sabine 18 november 2017 at 16:03

  Spannend zeg! Een leuke nieuwe uitdaging ook 😀

  • Reply Marcella 20 november 2017 at 20:22

   Zeker spannend, maar vast ook heel leuk. Ik ben echt toe aan een nieuwe uitdaging 🙂

 • Reply Linda | travellersoftheworld 20 november 2017 at 23:46

  Spannend dat je op zoek gaat naar een nieuwe baan, maar goed dat je jezelf blijft uitdagen en op zoek blijft gaan naar nieuwe dingen. Ik ben benieuwd naar je verhalen over Glow, ik heb er veel over gehoord, maar ben er zelf nog nooit geweest. Het Light festival in Amsterdam vond ik tegenvallen vorig jaar, dus ben benieuwd of Glow wel leuk is. Leuk ook van je 2x 10.000 views, gefeliciteerd 🙂 Mooie mijlpaal

  • Reply Marcella 21 november 2017 at 21:53

   Soms is het echt tijd voor wat nieuws, hoe spannend dat ook is. Ik hoop dat ik over een tijdje een leuke nieuwe uitdaging vind! Glow was echt heel erg leuk, zeker een aanrader! Jammer dat het festival in Amsterdam tegenviel… Bedankt voor je felicitatie!

 • Reply Eva 21 november 2017 at 09:43

  Hoe vond je Glow? Gaaf he? Ik probeer elk jaar te gaan. Meestal ga ik met een vriend van , maken we er een uitje van. Zo gezellig

  • Reply Marcella 21 november 2017 at 21:54

   Ik vond Glow echt heel erg leuk! Wel erg druk, maar dat drukte de pret niet. Gaaf hoor, al die verrassende bouwwerken. Is het elk jaar verrassend anders, of zijn er ook overeenkomsten?

 • Reply Kelly 21 november 2017 at 20:29

  Wat leuk dat je op zoek bent naar een nieuwe baan. Wel spannend hoor! Ik las dat je inmiddels naar Eindhoven bent geweest en dat je het een leuke stad vond. Fijn om te lezen 🙂 . Leuke tas ook. Ik ben fan van Desigual.

  • Reply Marcella 21 november 2017 at 21:56

   Zeker spannend om een nieuwe baan te zoeken, maar het is tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ben benieuwd wat dat wordt! Eindhoven vind ik een erg leuke stad. Velen begrijpen het niet omdat de stad weinig sfeervolle gebouwen heeft, maar ik vind dat er een leuk sfeertje hangt. Strijp-S is ook heel tof!

 • Reply Maud 24 november 2017 at 08:23

  Ik ben erg nieuwsgierig naar je artikel(en) over Eindhoven. En uiteraard hoop ik dat je snel een nieuwe toffe baan vindt. Succes!

  • Reply Marcella 24 november 2017 at 10:28

   Dankjewel Maud! Ik zie best wel wat leuke vacatures, dus ik ga aan de slag met wat mooie brieven! Artikelen over Eindhoven volgen!

 • Reply ivonne 27 november 2017 at 22:32

  Spannend, een nieuwe baan zoeken. Het gaat je vast lukken, ik wens je er in ieder geval veel succes mee.. Glow is leuk hé. Ik was er een paar jaar geleden, voor ons is het natuurlijk vlakbij.

  • Reply Marcella 28 november 2017 at 20:11

   Dankjewel Ivonne! Glow is echt heel leuk ja!

 • Reply Eva 2 december 2017 at 23:25

  Wat goed dat je besloten hebt een nieuwe baan te zoeken; eens in de zoveel tijd verandering is goed 🙂 succes ermee!

  • Reply Marcella 5 december 2017 at 21:31

   Wel heftig om echt te stoppen, maar ook goed om ruimte te maken voor een nieuwe baan. Wisselend wil ik heeeel snel wat nieuws vinden of juist even de tijd nemen om te ontdekken wat écht goed bij mij past. Blijft vast nog even lastig 😉

 • Reply Natasja 5 december 2017 at 18:24

  Altijd leuk, zulke mijlpalen. Op naar de 10.000 bezoekers per maand! 🙂 En jeetje, ik wist van je zoektocht naar een nieuwe baan maar niet dat je ook al een einddatum voor je huidige hebt. Spannend! Succes met de zoektocht!

  • Reply Marcella 5 december 2017 at 21:29

   Jaaa, op naar de 10.000 bezoekers per maand! Dat scheelt niet zoveel meer 🙂
   En ik heb over 2 weken mijn laatste dag gehad. Gaat nu opeens heel snel… Heftig hoor, al is het ook goed om ruimte te creëren om wat nieuws te zoeken. Al ben ik de ene keer wel rustiger dan de andere keer over deze situatie. Maar het komt vast goed!

  Leave a Reply