Here and Now-update

Here and Now #43 – Ik zoek een nieuwe baan!

16 november 2017

In mijn Here and Now-blogs geef ik je een update. Ik vertel je waar ik mee bezig ben, wat mijn nieuwste ontdekkingen zijn, waar ik van geniet en waar ik naar uit kijk. Het is weer tijd voor een update, want ik zoek een nieuwe baan!

Skaftafell, Svartifoss Marcella, Iceland2Hoezo, ik zoek een nieuwe baan?

Ja, na 6,5 jaar bij dezelfde werkgever is het tijd voor een nieuw avontuur. Soms moet je ruimte maken voor een volgend hoofdstuk. Loslaten, reflecteren en vol energie op zoek gaan naar een mooie baan. Ik ben toe aan een volgende stap in mijn carrière. Ik zoek een nieuwe baan in de richting van communicatie, marketing en content in de regio Groningen. Heb je tips voor mij? Let me know!

Brugge, BelgiëWat is leuk?

Ik heb een heuse mijlpaal bereikt! Mijn artikel Brugge versus Gent heeft maar liefst 10.000 views gehaald! Zo gaaf! Het is mijn eerste 10-duizend artikel, dus ik ben er uiteraard heel trots op. Ik vind zowel Brugge als Gent erg leuke steden, maar ik heb een duidelijke voorkeur. Ben je benieuwd welke stad mijn voorkeur heeft? Lees mijn artikel!

Meer lezen over België? Ik heb een pagina vol mooie bestemmingen in België!

YouTubeEn wat is nog meer leuk?

Ik bereikte nóg zo’n mijlpaal, want mijn YouTube kanaal haalde de 10.000 views! Ik zie een leuke trend 🙂 Ken je mijn YouTube kanaal nog niet? Het staat bomvol gave filmpjes van onze reizen door IJsland, Mechelen, Canada, Nieuw-Zeeland, de Dolomieten, Andalusië… en nog veel meer! En er komt nog veel meer leuks aan, dus abonneer je vooral!

E-reader met NutzWelk boek lees ik?

Ik ben bezig in mijn 22e boek van dit jaar, een heus record! In de afgelopen jaren las ik vaak 6-7 boeken, dus ik doe dit jaar extra goed mijn best. Sinds ik een e-reader heb lees ik zoveel sneller. Na Wat jij niet ziet van Sarah Pinborough las ik Springvloed van Börjlind, een absolute aanrader als je van thrillers houdt! Nu ben ik bezig in Jager van Lars Kepler. Hét vervolg op de razend spannende boeken die ik begin dit jaar las!

Welk boek raad jij mij aan?

De Onlanderij GroningenWat at ik voor lekkers?

Ik was jarig, en dus at ik een aantal keer taart. Op de boot naar Borkum én weer terug, in Zwolle bij een tof restaurant en met de familie en Jan. Toch vonden we dat het afgelopen (druilerige) zondag nog wel een keertje kon. We aten onze appeltaart bij De Onlanderij in het natuurgebied De Onlanden. Zo’n leuke, knusse plek in de prachtige natuur!

Desigual tasNew in!

Toen ik jarig was zat Jan in Valencia met een uitje van de personeelsvereniging van zijn werk. Hij nam deze te gekke tas van Desigual voor mij mee als verjaardagscadeautje. Zo onwijs lief!

Waar kijk ik naar uit?

Komend weekend gaan we naar Eindhoven. We gaan daar genieten van het lichtjesfestival GLOW waarbij de complete stad omgetoverd is met de mooiste kunstwerken vol kleurige lichtjes. Ik ben er echt onwijs benieuwd naar! Ik zal foto’s delen op Instagram, dus kom me volgen als je benieuwd bent!

Op naar de volgende Here and Now! Hoe is het met jou?

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Youtube – Twitter – Instagram – Bloglovin

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
44 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Shirley

Spannend dat je op zoek bent naar een nieuwe baan. Groningen is niet echt in de buurt, maar mocht ik per ongeluk op iets stuiten, zal ik aan je denken. Mooie records 2x 10.000 🙂

Jenny

Leuke tas heb je van Jan gekregen!

Succes met het vinden van nieuw werk. Heb je al ontslag ingediend?

Yvonne

Succes met het zoeken van een nieuwe baan, ik hoop dat je snel wat leuks vindt! Grappig dat je weet hoeveel views de pagina’s hebben, ik heb daar eigenlijk geen idee van.. ik ga straks eens kijken. 🙂

Anne - Ditisanne.nl

Spannend, een nieuwe baan zoeken! Het schijnt dat de markt wel weer erg aantrekt dus er komt ongetwijfeld wel iets leuks voorbij!
Groningen zit niet zo op mijn radar, maar mocht je naar Amsterdam uit willen wijken, let me know! 😉

Sarah

Heel veel succes met de zoektocht naar een nieuwe baan! Ik duim alvast. En wauw, wat een mijlpalen. Wat ben je goed bezig, zeg. Heel fijn om te lezen. En zo lief dat Jan je, tijdens een personeelsvereniging, een tas heeft gekocht. Om te koesteren 🙂

Diana

Als eerste succes met zoeken van een nieuwe baan. Soms is het nodig om door te gaan en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Glow is mooi en je zult gaan genieten. Ik heb genoten iig 🙂 veel plezier alvast.

Wanda

Spannend joh dat je op zoek bent naar een nieuwe baan! Hopelijk vind je snel een leuke nieuwe uitdaging! En ja, Eindhoven, het staat ook hier op mijn lijstje maar helaas komt het er ook dit jaar weer niet van.

Marcel

Spannend dat je op zoek bent naar een nieuwe baan. Heel veel succes! Je hebt mooie mijlpalen bereikt, gefeliciteerd. Veel plezier in Endhoven, Glow schijnt een fantastisch evenement te zijn.

Martin

Ik heb geen tips, maar wens je wel veel succes met het vinden van een leuke nieuwe baan! Ik moet weer eens naar Brugge en Gent. Ik vond ze beide erg leuk en zou geen keuze kunnen maken. Leuke boeken lees je…ik vond de serie van Borjlind erg goed!

Elisa

Altijd spannend om op zoek te gaan naar een nieuwe baan! Bij mij moet dat altijd een beetje stiekem, vanwege concurrentiebeding, vind dat best moeilijk. En wauw 10.000 views!! Dat sis echt top!

Yvon

Spannend, op zoek naar een nieuwe baan! Hoe reageerde je werkgever op het bericht? Succes met het zoeken!

En lief van Jan, zo’n mooi cadeau. Veel plezier er mee!

Gabriëlle

Na 6,5 jaar snap ik zeker dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging, ik zal mijn ogen open houden voor vacatures. Gefeliciteerd, gaaf dat Brugge VS Gent al 10.000 views heeft!

Jessica

Wat spannend (en leuk) zeg, ik duim voor je dat er snel een toffe baan op je pad komt! En gefeliciteerd met de views voor het België citytrip artikel, de keuze is inderdaad lastig want het zijn beide leuke steden haha ;p

Sanne

Spannend zeg zo’n zoektocht. Hoop dat je gauw iets vind! Ik heb je boekentips opgeslagen. Ik las dit jaar al 4 delen van Isa Marion, drie boeken van Emelie Schepp en natuurlijk is het laatste deel van Camilla Lackberg een aanrader 😉

Sabine

Spannend zeg! Een leuke nieuwe uitdaging ook 😀

Spannend dat je op zoek gaat naar een nieuwe baan, maar goed dat je jezelf blijft uitdagen en op zoek blijft gaan naar nieuwe dingen. Ik ben benieuwd naar je verhalen over Glow, ik heb er veel over gehoord, maar ben er zelf nog nooit geweest. Het Light festival in Amsterdam vond ik tegenvallen vorig jaar, dus ben benieuwd of Glow wel leuk is. Leuk ook van je 2x 10.000 views, gefeliciteerd 🙂 Mooie mijlpaal

Eva

Hoe vond je Glow? Gaaf he? Ik probeer elk jaar te gaan. Meestal ga ik met een vriend van , maken we er een uitje van. Zo gezellig

Kelly

Wat leuk dat je op zoek bent naar een nieuwe baan. Wel spannend hoor! Ik las dat je inmiddels naar Eindhoven bent geweest en dat je het een leuke stad vond. Fijn om te lezen 🙂 . Leuke tas ook. Ik ben fan van Desigual.

Maud

Ik ben erg nieuwsgierig naar je artikel(en) over Eindhoven. En uiteraard hoop ik dat je snel een nieuwe toffe baan vindt. Succes!

ivonne

Spannend, een nieuwe baan zoeken. Het gaat je vast lukken, ik wens je er in ieder geval veel succes mee.. Glow is leuk hé. Ik was er een paar jaar geleden, voor ons is het natuurlijk vlakbij.

Eva

Wat goed dat je besloten hebt een nieuwe baan te zoeken; eens in de zoveel tijd verandering is goed 🙂 succes ermee!

Natasja

Altijd leuk, zulke mijlpalen. Op naar de 10.000 bezoekers per maand! 🙂 En jeetje, ik wist van je zoektocht naar een nieuwe baan maar niet dat je ook al een einddatum voor je huidige hebt. Spannend! Succes met de zoektocht!

44
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x