Here and Now-update

Here and Now #3 – Verhuisdozen en sinaasappeldozen, Bagels & Beans en Wie is de mol?

12 februari 2015

In mijn Here and Now-blogs vertel ik waar ik mee bezig ben, welke serie(s) ik volg, waar ik van geniet en waar ik naar uit kijk. In de drukte van de voorbereiding van onze verhuizing naar Groningen een prima manier voor een update!

Waar geniet ik van?

Na de donkere maanden met heel weinig licht vind ik het onwijs fijn dat het nu al een stuk lichter is. De zon gaat al een uur eerder op én onder dan op de kortste dag. Als ik naar mijn werk reis met de trein zie ik weer wat onderweg. Extra licht zorgt voor meer energie en dat is wel zo fijn. Op naar de lente nu!

Waar kijk ik naar uit?

Het bad in ons nieuwe huis vind ik zeer aantrekkelijk. Ik heb heb nog nooit een bad in huis gehad, dus ik heb laatst alvast badolie en badschuim gekocht. Een uurtje badderen is vast heerlijk voor mijn spieren en perfect om bij te komen van de verhuizing. Maar eerst zijn we nog wel een paar weken druk met inpakken en als we de sleutel hebben, zijn er nog wel wat muurtjes te verven. Maar komt vast allemaal goed, al denk ik soms van niet /stressmodusuit

Verhuisdozen

Waar ben ik druk mee?

Ons interieur verandert langzaam in een muur met dozen, afwisselend verhuisdozen en sinaasappeldozen. Weer eens wat anders en ook best hip 😉

Op wat voor leuks kijk ik terug?

Vorig jaar maakten we op dit moment een geweldige roadtrip door Nieuw-Zeeland, dus ik kijk dagelijks via de app Timehop terug naar de heerlijke avonturen die we daar beleefden. We hadden onze laatste dagen op het Noordereiland en reden met een trekkerkar over een prachtig strand naar een plateau vol kwetterende Jan van Genten. Cape Kidnappers, wat een paradijsje! We eindigden op het Noordereiland in de leuke stad Wellington.

Wat doe ik ‘t liefst op m’n vrije dag?

Ik trek er graag op uit om te ontdekken. In een leuke (onbekende) stad, maar ik duik ook graag de natuur in. Voor ons dit weekend geen onbekend gebied, maar wel een prachtig eiland. We gaan heerlijk ontspannen, uitwaaien en relaxen op Texel! Even opladen, nieuwe energie op doen. Zin in!

(null)

Favoriete serie?

Wie de mol? wordt steeds spannender. Ik verdacht Carolina, maar vorige week is ze naar huis gegaan… Nu denk ik dat Rik de mol is. Dat móet bijna wel. Maar ja, niets is wat het lijkt, dus ik zal me de komende weken nog wel verbazen. Ik denk overigens niet dat Chris de mol is, daar is hij toch wel te fanatiek voor (toch?).

Favoriete eten/drinken?

De hightea met mijn moeder en zus was echt onwijs lekker. Zin in zoet bij Bagels & Beans is echt een enorme aanrader! Maar ik drink ook regelmatig een pot groene thee met een kaneelstokje. Zó onwijs lekker en erg gezond! Oh, en daarbij past prima een gezonder speculaaskoekje van Billy’s Farm bij. Mijn favoriet in het najaar!

Welk boek lees ik?

Ik lees nu in mijn 3e boek van dit jaar. Ik las Debet van Saskia Noort en Het zomerhuis van Anna Frederiksson al uit. Nu lees ik ‘Voor ik ga slapen‘. Een erg spannend boek!

Wat houdt jou bezig?

You Might Also Like

26
Reageer op dit artikel

avatar
13 Reacties
13 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
14 Auteurs van reacties
WandaAnna NaomiMiekeEsterKimber Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Linda
Reiziger
Linda

Ik vind dit altijd zo leuk om te lezen, lekker vrolijke dingen allemaal 🙂

Sheelagh
Reiziger
Sheelagh

Leuke manier van updaten 🙂 Ik weet het gewoon niet meer met Wie is de mol hoor. Mijn mollen gaan er iedere keer uit. Fijn dat je een bad krijgt, dat lijkt me ook ZO fijn!

Jenn
Reiziger

Leuk om te lezen! Ik vind het ook heerlijk dat het steeds langer licht is. Laat de lente en de zomer maar komen!

Laura
Reiziger
Laura

Leuk om te lezen dit! En het is inderdaad zo fijn dat het steeds weer langer licht blijft en wordt!

Linda | Meisje van de Wereld
Reiziger

Oh ik loop 2 afleveringen achter bij Wie is de mol! Eens kijken of ik dat vandaag nog bijgekeken krijg. Ik was verslaafd aan een serie op Netflix: Drop Dead Diva en daar moest alles voor wijken de afgelopen weken☺️.

Patricia
Reiziger
Patricia

1 van mijn mollen zit er nog in. En dat is Rik. Vanavond ga ik er weer voor zitten, Spannend!. En die donkere dagen , bah dat was niks voor mij. Ik ben allang blij dat het weer lichter wordt

Sas
Reiziger

Dat high tea’en wil ik zeker bij bagels ook eens proberen<3

Daphne | LiveTheLifeYouLove
Reiziger

Wat een leuke manier van ons updaten over wat je allemaal bezig houdt 🙂 En wie is de mol is inderdaad tof! Vanavond mogen we weer he 😉 Ik denk nog steeds dat Rik de mol is, of Chris, of toch Marlijn?! Ik vind het lastig, zoals je ziet haha. En veel plezier vast op Texel!!

Kimber
Reiziger

Hihi, die muur van verhuisdozen lijkt me ook ontzettend sfeervol ;).
Ik verdenk Rik al vanaf het begin, maar Margriet kan ik toch ook nog steeds niet pijlen. Spannend!

Ester
Reiziger

Ohja, heerlijk dat de dagen weer langer worden, het voelt als een luxe nu ik ’s ochtends niet meer in het donker naar kantoor hoef 🙂

Mieke
Reiziger

Echt heerlijk he, dat de dagen weer lengen.
Oeh en verhuisstress… Hopelijk verloopt het allemaal soepeltjes! Aftellen…

Anna Naomi
Reiziger

Leuke rubriek! Ik zit ook nog met verhuisdozen in mijn kamer. Ben niet zo snel met uitpakken 😛 En Rik is ook mijn mol! Ik hoor van veel mensen dat ze Chris verdenken, en op zich zie ik dat ook nog wel… maar ik vind Rik toch verdachter. En Marlijn… Ik weet niet of ze veel aan het mollen is of gewoon niet zo snugger is.. 😛

Wanda
Reiziger

Leuke update zo! En ja, ik zat ook direct op Carolina, daarnaast Chris, hoewel hij aan 1 kant te voor de hand liggend is en Rik, omdat het me gewoon erg leuk lijkt als zo’n serieuze nieuwslezer de mol zou blijken te zijn. Maar op dit moment… het kan echt alle kanten op! Geniet lekker van jullie weekendje Texel! Ik hoop dat wij het eerste weekend van maart even gezellig met zijn tweetjes weg kunnen, het staat gepland maar schoonvader moet eind februari nog weer naar het ziekenhuis en pas daarna weten we zeker of we wel of niet weg… Lees verder »