Accommodaties Nederland Stedentrips

Hotspot: Boutique Hotel Lumière in Eindhoven

21 september 2015
Hotel Lumière, Eindhoven

De nacht voordat ik naar Polen vertrok sliep ik alvast in Eindhoven. Het is vanuit Groningen een flinke treinreis, en op tijd in de buurt van de luchthaven zijn gaf me rust. En een superfijne overnachting, want Boutique Hotel Lumière is een onwijze aanrader!

Boutique Hotel Lumière, Eindhoven

Boutique Hotel Lumière, Eindhoven

Na een treinreis van 3 uur kwam ik aan op station Eindhoven. Vanaf daar was het eigenlijk simpel, via de winkelstraten liep ik zo door naar Boutique Hotel Lumière. Een wandeling van ongeveer een kwartier. Het hotel zit middenin het centrum, in de buurt van de leukste winkels en fijne restaurants.

Uitslapen en ontbijten bij Bakkertje bol

Ik werd ontzettend vriendelijk ontvangen bij de receptie. Ik kreeg een plattegrond en goede tips voor restaurants, waar je bij een aantal een leuke korting krijgt. Het ontbijt wordt gereserveerd bij de naastgelegen Bakkertje Bol waar je de prima prijs van €9,50 betaald. Je kunt heerlijk uitslapen, want het ontbijt is er dagelijks tussen 8 en 12 uur. Als je eerder weg moet, krijg je een take-away ontbijtpakket.

Boutique Hotel Lumière, Eindhoven

Boutique Hotel Lumière, Eindhoven

Hotel Lumière, Eindhoven

Een enorm bed voor een goede nachtrust

Mijn hotelkamer op de 3e verdieping was een aangename verrassing. Ik kwam in een gangetje waar ik mijn koffer kwijt kon. Je vindt hier een ruime kast, voor een fijn langer verblijf. Ook is hier een apart toilet, altijd een must in hotels! In de hotelkamer staat een enorm groot bed met lekker veel kussens. De lengte van 2.10 meter is voor mij als lang persoon erg fijn. Het matras ligt fijn en het dekbedovertrek is ontzettend zacht. Je verdwijnt zo’n beetje in het bed, echt heerlijk!

Een open badkamer met Rituals

De badkamer loop je zo in vanuit je bed, het is een open ruimte. In het midden vind je een ruime wastafel met voldoende ruimte voor je toiletspulletjes, aan weerszijden vind je er een groot bad en een geweldige regendouche. Er staan mini’s van Rituals, een onwijs fijne ontdekking! Naast verduisterde ramen en rolgordijntjes hangen er ook dikke gordijnen voor de ramen. Het wordt dus lekker donker. Wil je aan het werk, dan kan dit prima aan het ruime bureau in een apart hoekje op de kamer.

Je slaapt bij Boutique Hotel Lumière vanaf €124,50. Je hebt hiervoor een ontzettend fijn verblijf middenin Eindhoven. Het hotelbed ligt goddelijk, ik wil er graag nogmaals slapen!

Op naar Boutique Hotel Lumière!

Hooghuisstraat 31A, 5611 GS Eindhoven
Facebook Boutique Hotel Lumière
Slaap bij Boutique Hotel Lumère

Pluspunten:

Heeeeerlijk groot en donzig bed
Apart toilet
Een inloopdouche én een groot bad
In een apart hoekje vind je een ruim bureau
Dikke verduisterende gordijnen én rolgordijntjes
Middenin het centrum
Alles is keurig afgewerkt en van goede kwaliteit

Minpunten:

De deuren van de buren hoorde ik wel goed, dus oordopjes meenemen is handig
De badkamer is open, dus dit is wellicht minder prettig als je met een vriendin verblijft

Benieuwd naar meer aanraders voor fijne accommodaties?

Volg mijn reisavonturen! FacebookBloglovinTwitterInstagram

 

Boutique Hotel Lumière, Eindhoven

Boutique Hotel Lumière, Eindhoven

Ik sliep op uitnodiging van Boutique Hotel Lumière Eindhoven in het hotel. Ik deel in mijn blogs echter mijn eerlijke mening. 

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Puck @ beineffable 21 september 2015 at 17:15

  Eindhoven is zo’n leuke stad! (maarja, is ook mijn hometown, dus ik moet dat zeggen!)
  Wist helemaal niet dat er zo’n leuke hotels zaten. Ken eigenlijk alleen Holiday Inn. Leuk dat dit zo ook eens gepromoot wordt.

  • Reply Marcella 21 september 2015 at 20:35

   Eindhoven lijkt me echt super, ik moet er zeker nog eens naar terug en er nog veel meer tijd doorbrengen! Dan kan ik meteen een kopje thee met jou doen 🙂 De leuke hotels in je eigen stad ken je meestal niet. Bij deze heb je een erg goede tip, mocht iemand je ernaar vragen! 😉

 • Reply Laura 21 september 2015 at 19:54

  Ohhhh dat bed ziet er zo heerlijk uit! En wat een ontzettend prachtig hotel zeg.

  • Reply Marcella 21 september 2015 at 20:35

   De buitenkant is vrij simpel, maar de hotelkamer is echt te gek. Vooral het bed, haha. Echt fijn om er helemaal in weg te duiken <3

 • Reply maudgeniet 21 september 2015 at 19:15

  Zo leuk Marcella! Eindhoven staat nog op mijn to-go-lijstje; dit hotel ziet er dan goed uit!

  • Reply Marcella 21 september 2015 at 19:16

   De stad Eindhoven is volgens mij ook onwijs leuk. Toen ik op het station kwam waren de winkels al dicht, en er was een voetbalwedstrijd. Dat gaf wel een beetje een gek sfeertje. Maar er zijn toffe pleintjes en leuke winkels. En eten bij Vapiano is tof. Echt eens naartoe gaan en slapen bij Lumière!

 • Reply Stéphanie | Expeditie Aardbol 21 september 2015 at 20:31

  Ik had net een hele comment getypt, en toen viel mijn verbinding weg.. Het kwam erop neer dat het er fijn uitziet ;)!

  • Reply Marcella 21 september 2015 at 21:56

   Dat lijkt me een prima samenvatting, haha! 😉

 • Reply Vincent 21 september 2015 at 21:15

  Leuk verslag! Overigens zie ik dat Rituals tegenwoordig overal voorbij komen, maar is dat nou een plus- of een minpunt 🙂

  • Reply Marcella 21 september 2015 at 21:58

   Rituals in hotels zie ik zelden, dus ik was er echt door verrast. Ik koop het zelf namelijk ook bijna nooit. Het was echt even een fijn genietmomentje onder de douche!

 • Reply naomiinwonderland 22 september 2015 at 11:07

  Fijne review! Ziet er een heel fijn en gezellig hotel uit! Meer heb je zeker niet nodig. Ik kijk er al naar uit om je artikels te lezen over Polen.

  • Reply Marcella 22 september 2015 at 20:49

   Ja, echt een fijn hotel. Dat bed is goddelijk! <3

   Blogs over Polen volgens zo snel mogelijk Naomi!

 • Reply Mellisa - Grenzeloosreizen 22 september 2015 at 15:47

  Die rituals <3 Mooi hotel en jij was inderdaad wel genoodzaakt om ergens te verblijven van je reistijd. Hotels in NL zijn altijd zo prijzig, dat is altijd een beetje jammer!

  • Reply Marcella 22 september 2015 at 20:52

   Rituals in een hotel is echt winning! Ik tref het er zelden, dus ik was echt blij verrast! Ik had ook heel vroeg op reis naar Eindhoven kunnen gaan, maar dit was een stuk prettiger begin van mijn reis. Inderdaad is de prijs van een hotel in Nederland niet altijd goedkoop, maar in dit geval wel onwijs de moeite waard!

 • Reply Eva - eighty7 23 september 2015 at 15:06

  Het bed ziet er in ieder geval heerlijk uit. En goede keus om alvast in eindhoven te overnachten; best een flink stuk vanaf Groningen!

  • Reply Marcella 24 september 2015 at 10:21

   Ik heb heimwee naar dat bed 😉 Eindhoven is inderdaad best ver weg, een volgende keer vlieg ik graag eens vanaf Groningen, want ook wij hebben een luchthaven! 😉

 • Reply Sheelagh 24 september 2015 at 11:52

  Ziet er fijn uit zeg. Dat bed! En heerlijk die Rituals in de badkamer.

 • Reply Yvon 24 september 2015 at 16:21

  Het ziet er mooi & chique uit, maar ik vind het wel aan de prijs voor een nachtje slapen. Zeker gezien het feit dat het ontbijt er nog niet eens bij inzit…

 • Leave a Reply