De nacht voordat ik naar Polen vertrok sliep ik alvast in Eindhoven. Het is vanuit Groningen een flinke treinreis, en op tijd in de buurt van de luchthaven zijn gaf me rust. En een superfijne overnachting, want Boutique Hotel Lumière is een onwijze aanrader!

Boutique Hotel Lumière, Eindhoven
Boutique Hotel Lumière, Eindhoven

Na een treinreis van 3 uur kwam ik aan op station Eindhoven. Vanaf daar was het eigenlijk simpel, via de winkelstraten liep ik zo door naar Boutique Hotel Lumière. Een wandeling van ongeveer een kwartier. Het hotel zit middenin het centrum, in de buurt van de leukste winkels en fijne restaurants.

Uitslapen en ontbijten bij Bakkertje bol

Ik werd ontzettend vriendelijk ontvangen bij de receptie. Ik kreeg een plattegrond en goede tips voor restaurants, waar je bij een aantal een leuke korting krijgt. Het ontbijt wordt gereserveerd bij de naastgelegen Bakkertje Bol waar je de prima prijs van €9,50 betaald. Je kunt heerlijk uitslapen, want het ontbijt is er dagelijks tussen 8 en 12 uur. Als je eerder weg moet, krijg je een take-away ontbijtpakket.

Boutique Hotel Lumière, Eindhoven
Boutique Hotel Lumière, Eindhoven
Hotel Lumière, Eindhoven

Een enorm bed voor een goede nachtrust

Mijn hotelkamer op de 3e verdieping was een aangename verrassing. Ik kwam in een gangetje waar ik mijn koffer kwijt kon. Je vindt hier een ruime kast, voor een fijn langer verblijf. Ook is hier een apart toilet, altijd een must in hotels! In de hotelkamer staat een enorm groot bed met lekker veel kussens. De lengte van 2.10 meter is voor mij als lang persoon erg fijn. Het matras ligt fijn en het dekbedovertrek is ontzettend zacht. Je verdwijnt zo’n beetje in het bed, echt heerlijk!

Een open badkamer met Rituals

De badkamer loop je zo in vanuit je bed, het is een open ruimte. In het midden vind je een ruime wastafel met voldoende ruimte voor je toiletspulletjes, aan weerszijden vind je er een groot bad en een geweldige regendouche. Er staan mini’s van Rituals, een onwijs fijne ontdekking! Naast verduisterde ramen en rolgordijntjes hangen er ook dikke gordijnen voor de ramen. Het wordt dus lekker donker. Wil je aan het werk, dan kan dit prima aan het ruime bureau in een apart hoekje op de kamer.

Je slaapt bij Boutique Hotel Lumière vanaf €124,50. Je hebt hiervoor een ontzettend fijn verblijf middenin Eindhoven. Het hotelbed ligt goddelijk, ik wil er graag nogmaals slapen!

Op naar Boutique Hotel Lumière!

Hooghuisstraat 31A, 5611 GS Eindhoven
Facebook Boutique Hotel Lumière
Slaap bij Boutique Hotel Lumère

Boutique Hotel Lumière, Eindhoven
Boutique Hotel Lumière, Eindhoven

Pluspunten:

  • Heeeeerlijk groot en donzig bed
  • Apart toilet
  • Een inloopdouche én een groot bad
  • In een apart hoekje vind je een ruim bureau
  • Dikke verduisterende gordijnen én rolgordijntjes
  • Middenin het centrum
  • Alles is keurig afgewerkt en van goede kwaliteit

Minpunten:

  • De deuren van de buren hoorde ik wel goed, dus oordopjes meenemen is handig
  • De badkamer is open, dus dit is wellicht minder prettig als je met een vriendin verblijft

Boek je activiteit!


Meer leuks in Nederland:

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Instagram – Polarsteps – Youtube – Twitter – Pinterest

Ik sliep op uitnodiging van Boutique Hotel Lumière Eindhoven in het hotel. Ik deel in mijn blogs echter mijn eerlijke mening. 

Over mij

Ik reis 't liefst samen met man Jan en hond Bros heel Europa door. Ik vertel jou over onze ontdekkingen: Inspire to Travel! 't Liefst reizen wij met een camper, maar een fijn huisje of goed hotel vinden we ook erg fijn. Wandelen vinden wij erg fijn, maar een goede stedentrip is ook erg leuk!

Lees ook

Abonneer
Laat mij iets weten bij
guest

18 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Puck @ beineffable

Eindhoven is zo’n leuke stad! (maarja, is ook mijn hometown, dus ik moet dat zeggen!)
Wist helemaal niet dat er zo’n leuke hotels zaten. Ken eigenlijk alleen Holiday Inn. Leuk dat dit zo ook eens gepromoot wordt.

maudgeniet

Zo leuk Marcella! Eindhoven staat nog op mijn to-go-lijstje; dit hotel ziet er dan goed uit!

Laura

Ohhhh dat bed ziet er zo heerlijk uit! En wat een ontzettend prachtig hotel zeg.

Stéphanie | Expeditie Aardbol

Ik had net een hele comment getypt, en toen viel mijn verbinding weg.. Het kwam erop neer dat het er fijn uitziet ;)!

Vincent

Leuk verslag! Overigens zie ik dat Rituals tegenwoordig overal voorbij komen, maar is dat nou een plus- of een minpunt 🙂

naomiinwonderland

Fijne review! Ziet er een heel fijn en gezellig hotel uit! Meer heb je zeker niet nodig. Ik kijk er al naar uit om je artikels te lezen over Polen.

Mellisa - Grenzeloosreizen

Die rituals <3 Mooi hotel en jij was inderdaad wel genoodzaakt om ergens te verblijven van je reistijd. Hotels in NL zijn altijd zo prijzig, dat is altijd een beetje jammer!

Eva - eighty7

Het bed ziet er in ieder geval heerlijk uit. En goede keus om alvast in eindhoven te overnachten; best een flink stuk vanaf Groningen!

Sheelagh

Ziet er fijn uit zeg. Dat bed! En heerlijk die Rituals in de badkamer.

Yvon

Het ziet er mooi & chique uit, maar ik vind het wel aan de prijs voor een nachtje slapen. Zeker gezien het feit dat het ontbijt er nog niet eens bij inzit…

18
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x