In 2020 maken we onze droomreis! Omdat ik het leuk vind om je op de hoogte te houden vertel ik je regelmatig over de voorbereidingen roadtrip Australië met een camper. Met dit keer een gave tour die we geboekt hebben, fijne veelzijdige schoenen en handige milieuvriendelijke producten voor op reis!

Roadatlas AustraliaWat we al geregeld hadden

Vier maanden geleden boekten we de vliegtickets voor onze droomreis. Wij vliegen begin 2020 vanaf Schiphol via een stopover in Doha (Qatar) naar Adelaide. 5 weken later vliegen vanaf Sydney (via Qatar) terug naar Schiphol. Van Adelaide naar Sydney reizen we met een camper en dus legden we 4 weken camperhuur vast. In mijn blog voorbereidingen roadtrip Australië #1 heb je kunnen lezen dat we reisboeken en een roadatlas hebben aangeschaft en de hotels in Doha, Adelaide en Sydney hebben vastgelegd. Tot slot kochten we kaartjes voor de F1 in Melbourne (jeej!) en reserveerden we ook alvast een camping.

Lees ook: Voorbereidingen roadtrip Australië #1

Lowa trailschoenenTrailschoenen van Lowa

Van Outdoorsupply mocht ik een paar schoenen uitzoeken. Dat kwam goed uit want ik had al in mijn hoofd wat ik wilde. Jan heeft een tijdje terug trailschoenen gekocht, multifunctioneel en ideaal om te wandelen door natuurgebieden, maar ook door steden. Bergschoenen en gympen in één, dus dat scheelt een paar schoenen in mijn reistas. Dat wilde ik ook en deze felblauwe Lowa’s zijn perfect. Mijn bergschoenen zijn ook van het merk Lowa en ik ben groot fan. Ze zitten als pantoffeltjes, zijn waterdicht en heel stevig. Daar ga ik tijdens onze roadtrip Australië veel plezier van hebben!

Londen

Fietsen in Sydney

Wij zijn dol op fietsen op reis. Je komt net even op andere plekken dan lopend of met het openbaar vervoer. En dus boekten we ook voor onze roadtrip Australië een fietstour. In Sydney gaan we samen met een gids een panoramische fietstour doen. We fietsen langs de kust en nemen de ferry naar Manly Beach. Daar genieten we van kliffen en witte stranden én de zonsondergang met uitzicht op Sydney. Weer eens wat anders dan de highlight-tours die we tot nu toe gedaan hebben in diverse steden, dus ik ben onwijs benieuwd naar deze ervaring!

Shampoo barsMilieuvriendelijke shampoobars

In Nieuw-Zeeland reisde ik rond met een shampoobar en dat vond ik ideaal. Een shampoobar is een geconcentreerd soort zeepje waarmee je je haar zo vaak kunt wassen dat je 3 plastic flessen bespaard. Onwijs goed voor het milieu én lekker klein in je toilettas. Nu zijn er intussen meer van dit soort handige producten, dus ik heb van Shampoobars de contitioner bar kokos, de shampoo bar jasmijn en body bar papaja-kers. Alle drie met een onwijs lekkere geur. In de handige bewaarblikjes neem ik ze makkelijk mee, dus ik ben alvast goed voorbereid voor onze roadtrip!

Lees ook:

Tel je mee af naar onze droomreis Australië?

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Instagram – Polarsteps – Youtube – Twitter – Pinterest

Over mij

Ik reis 't liefst samen met man Jan en hond Bros heel Europa door. Ik vertel jou over onze ontdekkingen: Inspire to Travel! 't Liefst reizen wij met een camper, maar een fijn huisje of goed hotel vinden we ook erg fijn. Wandelen vinden wij erg fijn, maar een goede stedentrip is ook erg leuk!

Lees ook

Abonneer
Laat mij iets weten bij
guest

10 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Saskia

Ik had voor onze reis naar Florida, en dus veel lopen door de pretparken, ook een paar lage Lowa’s gescoord. Zulke fijne schoenen! En die shampoo bars, een uitkomst! Ik had nu kleinere tubes shampoo en crèmespoeling, maar voor een volgende reis stap ik zeker over op die bars. Veel makkelijker mee te nemen.

Janet

Ah ik blijf zo jaloers op jullie reis, jullie gaan zo’n tof avontuur tegemoet. Ook zo gaaf dat jullie naar de F1 gaan. Wat een toffe shampoobars heb je gehaald ook! Aahhh zo mooi allemaal. 🙂

Jenny

Wat ben je al veel aan het uitzoeken en wat ben je ver met de voorbereiding. Misschien valt het ook wel mee, maar ik ben echt van het last minute regelen.

Leuk dat je gaat fietsen in Sydney.

Manouk

Ik heb dus altijd de ervaring dat als het zeepje precies in het blikje past, dat hij dan blijft plakken en dat ik hem er niet uit kan krijgen, want mijn vinger past er niet in. Ik neem dus altijd een groter blikje, haha! Maar ben wel fan van de bars. En die fietstour klinkt echt goed!

Lizette

Toffe schoenen! Je brengt me op ideeën. Ik wil mijn bergschoenen mee naar sri lanka nemen, maar trailschoenen zijn veel handiger en mooier. Leuk om zo je voorbereidingen van je droomreis te volgen.

10
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x