Ben je benieuwd hoe een roadtrip Yucatan er in bewegend beeld uit ziet? Tijdens onze rondreis in Mexico filmden wij onze belevenissen. Je kunt nu onze video bekijken!

Uxmal MexicoIsla Holbox Mexico boat tour

Volg mij op YouTube!

Vind je de video van onze roadtrip Yucatan leuk? Geef dan een duimpje omhoog en volg mij op YouTube! Daar vind je nog meer toffe reisvideo’s!

Facts

Periode: 23 oktober t/m 16 november (2018)
Retourvlucht: Schiphol – Cancun met een stopover in Philadelphia
Gereden kilometers: 2.750 kilometer met een huurauto
Overnachtingen: mijn 5 favoriete hotels
Temperatuur: minstens 30 graden
Dagdelen met regen: 3
Handige reisgidsen: Capitool Mexico & Wegwijzer Mexico
Handige taalgidsen: Wat & Hoe Spaans en Icoon (aanwijsgids)

Nieuwsgierig? Lees mijn artikelen over Mexico!

Ek Balam Mexico Isla Holbox Mexico boatRoadtrip Yucatan: intrigerende Mayatempels en prachtige stranden

Ronddwalen door ruïnes van waar honderden jaren geleden een grote Mayastad stond waar duizenden mensen woonden leek me intrigerend. Genieten van een vruchtensapje in een hangmat op een tropisch strand leek me zo relaxt. We genoten van beide tijdens onze rondreis in Mexico: je kunt er de perfecte afwisseling vinden tussen ontspannen en ontdekken.

Na een stopover Philadelphia kwamen we aan op luchthaven Cancun en reisden we meteen door naar het eiland Isla Holbox. Hier kwamen we tot rust en deden we energie op voor de rest van onze reis. Hoogtepunten van onze reis zijn zeker wereldwonder Chichén Itzá, de dag van de doden in Mérida en Mayatempel Calakmul middenin de jungle en fietsen terwijl er apen om je heen slingeren is zó gaaf. Mexico is prachtig en ik hou prachtige herinneringen over aan onze roadtrip Yucatan. Des te leuker dat ik nu kan nagenieten met onze gave video!

Meer Mexico:

Wat vind je van de video van onze roadtrip Yucatan?

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Youtube – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin

Over mij

Ik reis 't liefst samen met man Jan en hond Bros heel Europa door. Ik vertel jou over onze ontdekkingen: Inspire to Travel! 't Liefst reizen wij met een camper, maar een fijn huisje of goed hotel vinden we ook erg fijn. Wandelen vinden wij erg fijn, maar een goede stedentrip is ook erg leuk!

Lees ook

Abonneer
Laat mij iets weten bij
guest

2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Dominique | dominiquetravels.com

Leuk om even de sfeer van Yucatan te proeven in de video! Leuk gemaakt 🙂

2
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x