Na Parijs met kerst was het heerlijk om terug te zijn in de stad, nu in het prille begin van de lente. En omdat de stad zuidelijker ligt, was in maart de bloesem al volop in de stad te vinden. Bomen vol roze bloemen, witte bloemen of rode bloemen. Ook de knopjes met de eerste blaadjes zaten al aan veel bomen. Onwijs fotogeniek!

Jardin du Luxembourg, Parijs
Jardin du Luxembourg

Bloesem bij de Notre Dame

De lente was eind maart net even wat verder dan in Nederland. En dat was prachtig, vooral in combinatie met de prachtige statige gebouwen in de stad. Lente bij de Eiffeltoren en genieten van een broodje op een terras. Relaxen op een stoeltje in Jardin du Luxembourg met uitzicht op de velden met felgekleurde bloemen. Bij de Notre Dame was de prachtigste bloesem te vinden, zó mooi! Nu is Parijs altijd al een goed idee, maar ik had nu dus nogal last van lentekriebels in prachtig Parijs. Geniet mee met mijn foto’s!

Bloesem in Parijs
Jardins des Tuileries, Parijs
Jardins des Tuileries
Kerk in Parijs
Notre Dame, Parijs
Notre Dame

Een weekend Parijs winnen

In december deed ik mee aan de wedstrijd van Accor Hotels waarin ik schreef dat mijn moeder een weekend Parijs verdiend. Mijn vader was net overleden en ik vond dat zij een uitje verdiend had. Ik verwachte er niks van, maar ik won! Inclusief Thalys, hotel én zakgeld. Wat onwijs gaaf!

Novotel Gare de Lyon

Slapen bij Novotel

Wij sliepen 3 nachten bij Novotel Gare de Lyon vlakbij een groot station. Een heerlijk hotel met een prima ontbijtbuffet én een zwembad. De metroverbindingen bij Gare de Lyon zijn erg goed zodat we binnen no time overal in de stad kwamen. Een prima uitvalsbasis voor een heerlijk weekend Parijs!

Blogger Milou vertelt over de top 10 bezienswaardigheden in Parijs voor een ultieme stedentrip.

Boek je activiteit!


Meer Frankrijk:

Wat vind jij van Parijs?

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Instagram – Polarsteps – Youtube – Twitter – Pinterest

Over mij

Ik reis 't liefst samen met man Jan en hond Bros door heel Europa. Ik vertel jou over onze ontdekkingen: Inspire to Travel! 't Liefst reizen wij met onze camper, maar een fijn huisje of goed hotel vinden we ook top. Wandelen vinden wij erg fijn, maar een goede stedentrip is ook inspirerend!

Lees ook

Abonneer
Laat mij iets weten bij
guest

16 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
alllovelythingsnl

Wat een prachtige lente foto’s van Parijs. Wat een heerlijk weer hadden jullie zeg, echt genieten.

Dina

Prachtig zeg! Parijs is al zo fotogeniek en dan nu die mooie knoppen in de bomen er nog bij.. Heel mooi! 🙂

Anne

Ik love Parijs in de lente. Beste tijd om een bezoekje te brengen als je het mij vraagt. Ik was er vorig jaar om deze tijd ook met mijn moeder 🙂 fijne herinneringen aan!

Suavemente

Mooie foto’s, heerlijke stad he

Eva

Oh wat een heerlijke stad! Om een of andere bijzondere reden wil ‘m vriend écht niet naar Parijs, msischien moet ik ‘m toch maar een keer ontvoeren of ook met mn moeder gaan, wel zo bijzonder!

Diana Huijser-Molenaar

Mooie foto’s hoor! Jullie hadden ook lekker weer. Mooi om op terug te kijken.

Wanda

Wat blijft het toch een prachtige stad! Nu wil ik nog harder mijn best doen om die laatste 6 kilo’s kwijt te raken zodat Parijs de beloning is!

Esther

Paris is just SOOO gorgious. Fijn zeg 😉

Laura

Wat ziet dat er heerlijk uit zeg! Nu wil ik ook weer terug naar Parijs hihi!

iliveformydreams.com

Zo mooi. Ik wil er ook zeker nog eens heen. Zo indrukwekkend

Marieke

Toen wij in Parijs waren, was het ook zo zonnig. Prachtig hè? Heerlijke foto’s, heb gelijk zin om terug te gaan!

16
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x