Dit schattige rode Deense huisje op het platteland is absoluut een aanrader! Ontzettend compact, maar Ølholm Cottage Bed & Breakfast zo slim ingericht dat je er alleen maar kunt genieten.

Ølholm Cottage Bed and Breakfast Stege Møn Denmark

Slapen bij Ølholm Cottage Bed & Breakfast

Tijdens onze mini roadtrip Duitsland & Denemarken bezochten wij het eiland Møn. Hier kozen we voor vanwege de indrukwekkende krijtrotsen van Møns Klint. Onze uitvalsbasis was het plaatsje Stege op het eiland Møn. Hier sliepen wij één nachtje bij Ølholm Cottage Bed & Breakfast. Op dit terrein staan twee huisjes: een kleine voor twee personen en een groter huisje voor vier personen.

Ølholm Cottage Bed & BreakfastEen klein rood huisje

Wij hadden de kleine accommodatie, het knusse rode huisje. Ons huisje was klein, maar heel effectief ingericht. Als je binnen stapt dan heb je eerst een compacte badkamer met wc. Vervolgens kom je in een keukentje met een opgeklapt tafeltje en twee stoelen. Er achter vind je twee aparte bedden. Alles is effectief én met smaak ingericht. Je ziet veel IKEA producten, en dat is slim omdat deze keten er bekend om staat kleine ruimtes goed in te richten. Dat is hier heel slim gedaan! Dit is echt zo’n plek om te blijven genieten.

Ølholm Cottage Bed & Breakfast, Denmark

Huisje op het platteland

Ølholm Cottage Bed & Breakfast ligt op het platteland, naast het huisje kan je met een beetje mazzel wilde herten spotten. Het dorp Stege is twee kilometer verderop. In dit dorp vind je restaurants waar je naartoe kunt rijden met de fietsen die je bij het huisje staan. Wij ontdekten hoe ruig het weer op het platteland kan zijn. Gelukkig hadden we onze auto mee en konden we zo naar het dorp rijden voor een goddelijk broodje falafel (ik) en shoarma (Jan). De harde regen en wind zorgden er wel voor dat we heerlijk sliepen in ons rode Deense huisje! 

Ølholm Cottage Bed & Breakfast
Ølholm Cottage Bed and Breakfast Stege Møn Denmark

Een rood Deens huisje met een schattige picknickmand

Als je wilt, dan kan je een ontbijt bestellen bij je reservering. Wij deden dat en dus kregen we ‘s ochtends van de eigenaresse een schattige picknickmand met brood, kaas en smeersels, yoghurt, muesli en sap. In ons huisje lag koffie en thee. Ook al was het beter weer geworden, het was helaas te koud (eind april) om buiten te zitten. Het lijkt me echt heerlijk om op het (privé)terrasje over de landerijen te kijken. Ooit wil ik hier eens terug komen én er langer verblijven. Ølholm Cottage Bed & Breakfast is zó fijn!

Wie, wat waar?

Slaap bij Ølholm Cottage Bed & Breakfast
Udbyvej 3E, 4780 Stege Denemarken

Meer Denemarken!

Zou jij willen slapen bij Ølholm Cottage Bed & Breakfast?

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Instagram – Polarsteps – Youtube – Twitter – Pinterest

Dit artikel is tot stand gekomen in een samenwerking. Ik ga echter geen samenwerkingen aan waar ik niet achter sta. Ik deel in mijn artikelen niks anders dan mijn persoonlijke mening. Lees ook mijn disclaimer.

Over mij

Ik reis 't liefst samen met man Jan en hond Bros door heel Europa. Ik vertel jou over onze ontdekkingen: Inspire to Travel! 't Liefst reizen wij met onze camper, maar een fijn huisje of goed hotel vinden we ook top. Wandelen vinden wij erg fijn, maar een goede stedentrip is ook inspirerend!

Lees ook

Abonneer
Laat mij iets weten bij
guest

12 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
chucky1012

Zo mooi!
Prachtige natuur…

Fijne dag 😉

Sanne

Wat een heerlijk vakantiehuisje. Echt zo’n plekje waar je je terug wilt trekken met een stapel boeken 🙂

Diana

Aaach je weet dat ik verzot ben op leuke toffe slaapplekken. Deze gaat zeker op mijn bucket list. Heerlijk zo’n klein huisje en dan die picknickmand. Heerlijk binnenkomen zo.

Aniek

In Zweden vond ik die rode huisjes ook al zo leuk. Dit lijkt me ook een heerlijke plek om te overnachten!

Lizzie

Ohh och hoe mega leuk is dit!! Superschattigg!

ivonne

Wat een geweldig plekje is dit, dat zou echt wat voor ons zijn. Ik ben trouwens helemaal gek op die rode houten gebouwen, in Finland zagen we ze ook heel veel.

12
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x