In juli vlogen we naar Venetië, maar we verlieten de stad direct weer. Op naar de Dolomieten met onze huurauto! Dagen met bergwandelingen volgden, wat een geweldig mooi gebied! Ook zagen we knusse dorpjes én reden we heel wat kilometers. Natuurlijk filmden we er lustig op los, zodat jij ook met ons mee kunt reizen met onze roadtrip Dolomieten. Enjoy!

Volg mij op YouTube!

Vind je onze video roadtrip Dolomieten leuk? Geef dan een duimpje omhoog en volg mij op YouTube! Daar vind je nog meer toffe reisfilmpjes!


Drei Zinnen, SüdtirolRaschotz - uitzicht op bergen

Roadtrip Dolomieten

Naar dé uitvalsbasis voor de Dolomieten zijn we een tijdje op zoek geweest, je hebt er zoveel mogelijkheden. Uiteindelijk kozen voor een appartement in Lajen, een half uurtje boven de grote stad Bolzano. Het gebied is zo groot dat als je veel wilt zien, je al snel een roadtrip Dolomieten maakt. Roadtrippen, dat is ons ding, dus wij vermaakten ons er prima! Wij wilden vooral veel wandelen, en dus liepen we een eind boven bij Raschötz en maakten vervolgens een pittige afdeling. Een dag later wandelden we bij hét symbool van de Dolomieten: de Drei Zinnen. De dagen erna deden we wat rustiger aan, en liepen we kortere tochtjes, zagen een prachtig blauw meer en verkenden we knusse stadjes. Uiteindelijk waren wij veels te kort in de Dolomieten (2 reisdagen en 4 volle dagen), dus we keren er graag eens naar terug om er nog veel meer te zien & doen! Als je op Milaan of Venetië vliegt, dan ben je binnen 2/3 uur in de Dolomieten en kan ’t genieten beginnen!

Meer over de Dolomieten!

Wat vind je van ons filmpje van de Dolomieten?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

Drei Zinnen, Südtirol

Over mij

Ik reis 't liefst samen met man Jan en hond Bros heel Europa door. Ik vertel jou over onze ontdekkingen: Inspire to Travel! 't Liefst reizen wij met een camper, maar een fijn huisje of goed hotel vinden we ook erg fijn. Wandelen vinden wij erg fijn, maar een goede stedentrip is ook erg leuk!

Lees ook

Abonneer
Laat mij iets weten bij
guest

42 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Narelle | wegvanhetnoorden.nl

Ik vind hem heeeeel leuk geworden! Mooi in elkaar gezet, leuke muziek, prachtige beelden en ook mooi op de muziek gemonteerd! Heel tof gedaan! 😀

Elisa | Lies rond de wereld

Wat een leuk filmpje Marcella! Mooie beelden, het plezier spat er vanaf. En natuurlijk heb ik me geabonneerd op je kanaal, leuk!

Marijke

Wat een knappe video! Echt leuk om zien en weer knap gemonteerd van Jan! En natuurlijk extra leuk voor mij, omdat ik de Dolomieten echt graag eens wil zien! 🙂 Wij hebben ook beelden geschoten voor een reisvideo van Noorwegen. Het zal nog wel een tijdje duren voor de montage af is, maar ik kan alleen maar hopen dat hij zo mooi is als jullie filmpje! Echt tof!

Maudgeniet.nl

Wat een tof filmpje weer zeg! Complimenten voor Jan, whoeii!

Marije

Supermooi daar! Gaaf filmpje hoo! Krijg van die laatste foto’s beetje ‘Sound of Music’ gevoel 🙂

Karlijn Travels

Heel gaaf filmpje, en wat een mooi gebied is dat toch! Complimenten voor de filmkunsten van Jan 🙂

Shirley

Wat een leuke video weer. Zo fijn om dat als herinnering te hebben aan je reis.

Daphne | Travelshot.nl

Wauw wat mooi daar en wat een gaaf filmpje!!

Rowan

Heerlijk filmpje! Echt genieten. Mooi gemonteerd ook!

Stéphanie

Oké, ik wil ook!! Dat zegt voldoende, toch? 🙂

Eva

Wauw, gebied ziet er prachtig uit! Fraai in elkaar gezet filmpje ook! 🙂

ivonne

Wat een heerlijke film. Echt genieten. Die Jan, die mag met mij ook wel eens mee om een mooi filmpje te maken 😉

Denise - Follow my footprints

Haha! Hier moest ik hardop om lachen.

Jessica

Leuk gemonteerd Jan! 🙂

Jan

Thanks!

Kelly | Dutchie on the Road

Wat een leuk filmpje Marcella! Ik moet ook nog aan mijn filmpje van Thailand beginnen maar ben daar niet zo handig in, haha. Jullie hebben wel een geweldige vakantie gehad zeg. Wat een prachtig gebied!

Denise - Follow my footprints

Leuk Marcella! Meestal word ik een beetje moe van filmpjes, maar dat had ik bij deze helemaal niet. Lekker energiek muziekje erbij. Leuk! Ik heb ook zoveel (bewegend) beeldmateriaal, maar echt goede filmpjes maken, daar moet ik me nog steeds in verdiepen. Een ander vraagje: die ad van Google, hoe regel je dat? Ik heb ontelbaar veel weergaven op oude filmpjes op YouTube (meer dan 123.000!) en daar zou ik denk ik best wat aan kunnen verdienen, maar ik weet niet hoe. Soms zie je éérst een advertentie en dan pas het filmpje en dat vind ik altijd irritant. Dit… Lees verder »

Misschien moet ik toch eens goed naar die optie ‘Adverteren’ kijken. Hopelijk is het niet te ingewikkeld.

Gabriëlle ~ GlobeGirl

Filmpje is echt super gaaf! De foto’s zijn ook erg indrukwekkend, je hebt de Dolomieten de laatste tijd wel goed op de kaart gezet in bloggers-land.

Katie | Trends 4 Travel

Wat een mooi gebied zeg! En erg leuk gedaan dat filmpje. Leuk ook met die muziek erbij!

anto

Leuke video met een leuk muziekje ook. Vond de Tre Chime echt zo mooi, zou er graag nog eens naartoe gaan

Linda | travellersoftheworld

Wat een super mooi filmpje! Die natuur is zo immens mooi, wauw. Hier zou ik graag eens heen willen

Angela

Heel gaaf filmpje. Meestal word ik draaierig/ misselijk van teveel bewegend beeld maar daar had ik nu geen last van. Goed gemonteerd dus. 😊 Leuke muziek!

42
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x