In september maakten we een bijzondere roadtrip Amerika & Canada. Niet samen, maar met z’n vieren. Het werd een bijzondere reis. De mooiste momenten legden we vast in honderden foto’s én een toffe video. Zo kan jij met ons mee reizen!

Volg mij op YouTube!

Vind je onze video Amerika & Canada leuk? Geef dan een duimpje omhoog en volg mij op YouTube! Daar vind je nog meer toffe reisfilmpjes! Van onder andere West-Canada, Leuven, de Dolomieten, Cuba en Valencia. Er komt nog veel meer leuks aan! Enjoy!

Roads, Ontario, Canada

Video roadtrip Amerika & Canada

Onze bijzondere reis startte met een vlucht op Toronto waarna we direct door reden voor een familiebezoek. Dat was heel gezellig en bijzonder! Vervolgens bewonderden we de imposante Niagara Falls vanaf land én een bootje en staken de grens over naar Amerika. Hier namen we een kijkje bij de Amish, reden een stukje van de Route 66, liepen rond in wereldstad Chicago en reden via de prachtige staat Michigan weer naar Canada. We reden door 6 Amerikaanse staten (New York state, Pennsylvania, Ohio, Indiana, Illinois & Michigan) en de provincie Ottawa in Canada. Onze roadtrip Amerika & Canada werd er eentje om nooit meer te vergeten!

Meer over Amerika & Canada!

Zou jij een roadtrip Amerika & Canada willen maken?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

Over mij

Ik reis 't liefst samen met man Jan en hond Bros heel Europa door. Ik vertel jou over onze ontdekkingen: Inspire to Travel! 't Liefst reizen wij met een camper, maar een fijn huisje of goed hotel vinden we ook erg fijn. Wandelen vinden wij erg fijn, maar een goede stedentrip is ook erg leuk!

Lees ook

Abonneer
Laat mij iets weten bij
guest

56 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Rowan

Jaaaa wat een leuk filmpje weer! Ik word hier zo enthousiast van! Heerlijk einde ook, jullie in die twee rode stoelen!

Shirley

Dat hebben jullie weer mooi gemaakt! Heerlijk om te zien en wat leuk om met de familie zo’n reis te maken.

Co

Mooi filmpje! Ik heb nu ook helemaal zin in mijn reis deze zomer 🙂

Co

Ja, Niagara Falls, Toronto en Thousands Islands sowieso, de rest ga ik ter plekke bepalen 🙂

Sanne Grieten

Echt een mooi filmpje! Ik zou ook graag een roadtrip doen (had ik geloof ik al gezegd toen ik nog op het account van Wondrous Lights zat). Maar geen rijbewijs : geen road trip. Toch krijg ik er serieus zin in als ik jullie filmpjes zo bekijk haha.

Sabine

Leuk filmpje!! Krijg er helemaal zin van om te reizen 😀 Mooie shot van dat eekhoorntje trouwens!

Anita te Gussinklo

Dat ziet er goed uit. Wij hebben ook plannen om deze zomer naar Amerika te gaan.

Kirsten | Travelaar.nl

Wat een prachtige video! Complimenten aan Jan! 🙂 Zo leuk om jullie met zn 4tjes in de auto te zien zitten enzo. Bijzondere reis!

Anita te Gussinklo

#nieuwsgierig we willen een rondje maken met oa Los Angelos, San Francisco en misschien ook Las Vegas

Anita te Gussinklo

Ja, dat artikel had ik al bekeken.
Zo’n 12 jaar geleden zijn we ook in Amerika geweest en nu willen we dus met onze zoon.

Yvonne

Leuke film zeg! En echt super dat jullie dit samen met je ouders hebben kunnen doen. Weer een ervaring in the pocket!

Yvonne

Ah, het waren Jan’s ouders! Was niet helemaal goed blijven hangen, maar minstens net zo bijzonder. 😉

Jenny - IkReis

Mooi filmpje!

Werden Jan’s ouders niet helemaal dol van het filmen en fotograferen? 😉

Narelle | wegvanhetnoorden.nl

Heel tof filmpje, mooi gedaan Jan!!

Sanne

Gave video Marcella!

Aniek - travelwriter.nl

Ik zag je video al op YouTube. Wat een mooie reis hebben jullie gemaakt, zeg! Benieuwd naar wat er voor 2017 allemaal op de planning staat. 🙂

Gabrielle ~ GlobeGirl

De video had ik al op YouTube gezien maar opnieuw heb ik hem vol enthousiasme zitten kijken. Ik wil ook gelijk weer naar Amerika toe als ik dit zo zie…
Vraagje: Met welke camera filmen jullie? Alvast bedankt!

Maud - Maudgeniet.nl

Whooeehooeeehh! Weer zo’n leuke video Marcella! <3

Jessica

Wat leuk dat jullie hier ook weer een video van hebben gemaakt! Ook bijzonder voor Jan’s vader om terug te kijken zeker? 😉 Chicago heeft me trouwens wel echt verrast zeg, ziet er leuk uit!

Kelly | Dutchie on the Road

Wat een leuke video zeg! Ik vergeet vaak te filmen omdat ik zo ontzettend veel bezig ben met fotograferen, haha.

Carolien

Leuk filmpje! Geef mijn complimenten maar door aan Jan 😉 die Negara falls lijken me ook echt tof om te zien

anto

Ja hoor … alleen even geen geld voor nu omdat alle kosten voor de acco en auto door mij alleen betaald moeten worden maar … er zit wel iets leuks aan te komen binnenkort 🙂 meer daarover snel …

Stéphanie

Gave video Marcella! En des te leuker omdat een aantal delen herkenbaar zijn! En het einde van de video in mijn geliefde rode stoelen haha, perfect!

Mirre

Wauw die route 66 wil ik ook nog weleens rijden. Hoe lang doe je daar ongeveer over?

Angela

ontzettend gaaf filmpje, dat heb je weer leuk in elkaar gezet Jan! Eigenlijk vond ik alles leuk om te zien, maar dat verkeerskruispunt in versnelde toestand is me echt bijgebleven, heel gaaf in elkaar gezet! 😀

Judith

Wat een gave reis hebben jullie gemaakt! Canada staat al heel lang op mijn wishlist en de drang om eens naar Amerika te gaan wordt ook steeds groter. De afwisseling van de grote steden en de natuur trekt mij heel erg. Zeker na het zien van jullie mooie video.

Sanne

Leuke film! Wat gaaf dat jullie ook bij een honkbalwedstrijd zijn geweest. Lijkt me een hele belevenis!

Henriette

Leuk om je reisvideo te zien, en heel tof dat eerste shot!

56
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x