Blog

Meest gelezen artikelen van de eerste helft van 2018

11 juli 2018

De eerste helft van 2018 ligt alweer achter ons. We deden veel leuks en ik schreef artikelen over de mooiste bestemmingen. Ben je benieuwd wat mijn meest gelezen artikelen van de eerste helft van 2018 zijn? Ik vertel het je!

7 – Wandelen in Teutoburgerwald

Eind april waren wij een weekend in Duitsland. Dit keer geen stedentrip, maar een weekend volop natuur. We zijn gaan wandelen in Teutoburgerwald. Vanuit Groningen is het 2 uur rijden naar Landidyll Hotel zum Freden in het stadje Bad Iburg, onze uitvalsbasis om de natuur te ontdekken. Wij liepen twee tochten van zo’n 11 kilometer in het Teutoburgerwald: een tocht naar de Dörenther Klippen en Canyon Blick. Het is er prachtig!

Lees ook: wandelen in Teutoburgerwald & bekijk onze Video Teutobugerwald

Marcella Nieuw-Zeeland

6 – Roadtrip Nieuw-Zeeland – Onze route van 5 weken

Het land aan de andere kant van de wereldbol waar je in het uiterste zuiden al heel dichtbij de zuidpool bent. Je vindt er een uitgestrekt ruig landschap en de wonderschone natuur: ik ben er dol op! Uiteraard heb ik veel geschreven over Nieuw-Zeeland, maar nooit had ik onze volledige route gedeeld. Dat werd hoog tijd! Onwijs leuk dus dat dit artikel al tussen ‘mijn meest gelezen artikelen van 2018’ staat! Ik heb in dit artikel geschreven over onze belevenissen en handige kaartjes gedeeld zodat je ook op de kaart kunt zien waar we geweest zijn. Veel fijne reisinspiratie!

Lees ook: roadtrip Nieuw-Zeeland – Onze route van 5 weken

Camper Icefields Parkway, Canada5 – 9x Rondreis inspiratie

Een artikel met nog meer fijne inspiratie, maar dan met 9 bestemmingen voor een toffe rondreis! Op 1 plek blijven, dat is niets voor ons. Wij willen op pad, veel zien en zijn gek op roadtrips! Het landschap zien veranderen tijdens je reis, je elke keer onderdompelen in een (totaal) ander gebied: heerlijk! Omdat we intussen al veel roadtrips hebben gemaakt, zette ik in 9x Rondreis inspiratie de fijnste trips op een rij. Van Canada naar Oostenrijk en van Zweden naar Amerika en nog veel meer. Genoeg fijne inspiratie!

Ook leuk: 9x Rondreis inspiratie

4 – Here and Now #47 – Een nieuwe baan! & Nutz heeft een voedselallergie

Ik schrijf maandelijks een happylist en af en toe een Here and Now-update. In Here and Now #47 had ik mooi nieuws, want ik kon vertellen dat ik een nieuwe baan gevonden had! Vanaf januari zocht ik een nieuwe uitdaging, in april vond ik ‘m. Ik werk nu alweer een paar maanden als communicatieadviseur bij een gemeente en dat bevalt me erg goed! In dezelfde update vertelde ik over onze dierenarts bezoeken met Nutz. Vanwege een allergie had ze haar oor volledig open gekrabd en had ze 41 graden koorts. Arme mup! Wat fijn dat jullie zo betrokken zijn en massaal mijn update lazen!

Lees ook: Here and Now #47 – Een nieuwe baan! & Nutz heeft een voedselallergie

Valencia Marcella3 – Sevilla vs Valencia

Een nieuwe in de categorie ‘in de vergelijking‘! Zowel Sevilla als Valencia vind ik erg fijne steden voor een heerlijke stedentrip. Ik kan een trip naar beide steden je aanraden, al heb ik ook een duidelijke voorkeur. In Sevilla vs Valencia vergelijk ik deze Spaanse steden met elkaar en vertel ik je over verschillen en overeenkomsten. Ik ben heel benieuwd welke stad jouw voorkeur heeft. Wanneer je er al geweest bent óf er juist nog naartoe gaat. Kan je niet kiezen? Bezoek beide steden dan!

Lees verder: Sevilla vs Valencia

Sierra de Grazalema, Andalusia, Spain

2 – Mini roadtrip Andalusië – Sevilla, Ronda & Sierra de Grazalema

Nog een artikel over Spanje wat goed gelezen wordt! Na een stedentrip Sevilla haalden wij onze huurauto op voor een korte kennismaking met Andalusië. We reden naar Ronda, het stadje met de bijzondere kloof. Na een fijne overnachting reden we via het prachtige Sierra de Grazalema en een aantal knusse witte dorpen terug naar een stadje vlakbij Sevilla. Het werd een onwijs fijne korte roadtrip waarin we veel moois zagen!

Lees meer: mini roadtrip Andalusië – Sevilla, Ronda & Sierra de Grazalema

Kinderdijk1 – 10x Leuke uitjes in Nederland

Grappig genoeg gaat mijn nummer 1 meest gelezen artikelen over alle moois in ons eigen kikkerlandje. Ik zette 10 leuke uitjes in Nederland voor je op een rij. Van Leeuwarden en de Drentsche Aa in het noorden tot heerlijk slapen bij landgoed Groot Warnsborn bij Arnhem en een stedentrip naar de leuke stad Eindhoven. Natuurlijk vind je in mijn artikel nog zoveel meer leuks! Erg tof dat dit artikel zo massaal gelezen werd! Nog niet gelezen? Ik weet zeker dat ik je inspiratie kan geven voor een leuk uitje in de vakantie!

Lees: 10x Leuke uitjes in Nederland

Welke van mijn meest gelezen artikelen vond jij ’t leukste?

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Youtube – Twitter – Instagram – Bloglovin

You Might Also Like

4
Reageer op dit artikel

avatar
2 Reacties
2 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
3 Auteurs van reacties
MarcellaSabineLizette Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Lizette
Reiziger

Ik begrijp wel dat deze berichten goed gelezen zijn, ik heb er ook van genoten 🙂

Sabine
Reiziger

Ha leuk dat de nr 1 over NL gaat 😀 Stiekem willen veel mensen toch meer van Nederland zien. Ik ook 😛