Citytrippen in stijl, dat deden we in Leuven. Hier sliepen we middenin het centrum in het geweldige Martin’s Klooster. En natuurlijk deel ik dé tip voor deze fijne accommodatie ook met jou!

Martin's Klooster, Leuven
Martin's Klooster, Leuven

Een unieke kamer in een eeuwenoud kader

Martin’s Klooster: uitzicht op het Stadhuis & een bubbelbad

Het unieke Leuvens erfgoed van een eeuwenoud klooster gecombineerd met een strak modern interieur. Die combinatie gaat uitstekend samen bij Martin’s Klooster in Leuven. Met veel gevoel voor stijl is de perfecte mix ontstaan. Ik hou ervan! Onze kamer heeft een groot breed (fijn!) bed en lekkere stoelen. De ramen zijn voorzien van shutters, en vanaf ons balkon hebben we een geweldig zicht op het Stadhuis en de Pieterskerk. Als ’s avonds de lucht langzaam roodroze kleurt kunnen we ons geluk niet op! Wauww! De badkamer is enorm. We hebben een heus bubbelbad, hoe luxe! In dat bad moeten we ons ook douchen, het enige minpuntje wat we kunnen ontdekken in het hele hotel.

Martin's Klooster, Leuven
Martin's Klooster, Leuven
Martin's Klooster, Leuven
Martin's Klooster, Leuven
Martin's Klooster, Leuven

Een goeie start bij Martin’s Klooster

’s Ochtends lopen we naar de ontbijtruimte waar het al flink druk is. Het personeel ziet ons twijfelen, en iemand brengt ons naar een ruimte waar het nog lekker rustig is. Fijn! Ik hou van ontbijtbuffetten en schep mijn bordje dan ook lekker vol. De kwaliteit van het eten is verrassend goed, en dus eet ik nog wat extra vers fruit. Ach, dan kan ik er een tijdje tegenaan. Benieuwd wat we gedaan hebben tijdens ons weekend Leuven? Kijk dan even bij mijn fotoverslag en bekijk ook onze video van Leuven! Op zondag hebben we voor de nodige portie natuur een flink eind gewandeld in Nationaal Park Hoge Kempen. Wat is het daar mooi!

Je hebt bij Martin’s Klooster een overnachting vanaf €139,- Hiervoor heb je een goede nachtrust in een heerlijk 4-sterren hotel op een toplocatie. Misschien een beetje prijzig, maar absoluut het geld waard!

Op naar Martin’s Klooster!

Onze-Lieve-Vrouwstraat 18, Leuven
Slaap bij Martin’s Klooster
Facebook Martin’s Klooster

Benieuwd naar meer meer aanraders voor fijne accommodaties?

Boek je activiteit!


Meer leuks in België:

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Instagram – Polarsteps – Youtube – Twitter – Pinterest

We bezochten Leuven op uitnodiging van Visit Leuven. In mijn artikel deel ik echter niets anders dan mijn eigen mening. Ik ga alleen samenwerkingen aan die bij mij passen.

Over mij

Ik reis 't liefst samen met man Jan en hond Bros heel Europa door. Ik vertel jou over onze ontdekkingen: Inspire to Travel! 't Liefst reizen wij met een camper, maar een fijn huisje of goed hotel vinden we ook erg fijn. Wandelen vinden wij erg fijn, maar een goede stedentrip is ook erg leuk!

Lees ook

Abonneer
Laat mij iets weten bij
guest

6 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Simone

Ohhh wat leuk om te zien, hier was ik vorige zomer ook. We zijn toen alleen een nachtje in dit hotel geweest en daarna doorgereden naar Walibi. Enorm genoten van dit hotel. Wij hadden overigens wel een douche en een bad. Ik heb een artikel op mijn site staan, maar daar missen de foto’s van. Die zijn weggevallen tijdens het verhuizen van mijn blog en ik heb ze nog niet teruggevonden, haha. Moet nog maar eens goed zoeken!

Visit Leuven

Leuke post!
Van 7 december tot 7 januari slaap je er extra voordelig met de Wintertijd Leuven hoteldeals. Ontdek ze op http://www.wintertijdinleuven.be/hoteldeals

Maud

Ziet er uit als een fijn hotel. Ik ben sowieso erg nieuwsgierig naar Leuven geworden, mede door jou 😉

6
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x