Accommodaties Europa Stedentrips

Hotspot: B! Apartments in Berlijn

11 juli 2014
B! Apartments in Berlijn

In ’t laatste weekend van juni waren wij met twee vrienden een lang weekend in Berlijn. We hadden een tof appartement geboekt bij B! Apartments. Hiervan vind je diverse appartementen in Berlijn. Wij hadden een knusse accommodatie van B! Apartments in Berlijn. Aan de Winsstraße in de hippe wijk Prenzlauer berg, een perfecte uitvalsbasis. In tien minuutjes waren we bij de Fernsehturm bij Alexanderplatz. En het appartement was verrassend fijn en zeer ruim!

B! Apartments in Berlijn

Keuken B! Apartments in BerlijnFoto van keuken, bron: B! Apartments

Knus straatje met supermarkt op de hoek

De Winsstraße zit in een leuke wijk en knus straatje. Ons appartement zit verstopt achter een binnenplaats, dus we moesten twee portieken door. We vonden een grote supermarkt op de hoek en er zijn diverse restaurantjes dichtbij. Parkeren konden we (bijna) voor de deur en daar betaalden we zo’n €20,- voor ’t hele weekend voor (zondag gratis). Netjes.

Zeer ruim appartement met uitzicht

Ons appartement was groter dan ik verwacht had. Met een brede gang, prima badkamer met toilet, twee zeer ruime slaapkamers met grote kledingkasten, een grote woonkamer met 6-persoons eettafel en (slaap)bank en een ruime keuken met extra zithoekje. De hoge plafonds en grote hoeveelheid ramen maken het appartement erg licht en ruimtelijk. Vanuit de slaapkamers hadden we zicht op de binnenplaats, aan de andere kant keken we op een bedrijfspand wat deels verstopt zit achter grote bomen en struiken.

B! Apartments in Berlijn

Berlin

Niet duur voor zoveel ruimte

Voor dit zeer ruime appartement betaalde wij €430,- voor drie nachten. Dat is dus €70,- per stel per nacht. Aangezien wij regelmatig een stedentrip binnen Europa maken, kan ik zeggen dat dat echt niet duur is, en zeker niet centraal in een grote stad. Wij hebben in hotels geslapen voor €100,- per nacht en ook dan zat er lang niet altijd ontbijt bij in. Nu hadden we ons eigen ontbijt meegenomen en ook aten we één avond in het appartement. Ik kan B! Apartments ook zeker aanbevelen. Mocht je met minder dan 4 personen reizen, kijk dan ook eens naar de vele andere fijne appartementen van B! Apartments in Berlijn.

Benieuwd naar meer aanraders voor fijne accommodaties?

Volg mijn reisavonturen! FacebookBloglovinTwitterInstagram

B! Apartments in Berlijn

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply LNNK 11 juli 2014 at 11:51

  Wij hadden in Berlijn ook een appartement gehuurd. Was inderdaad ook voordeliger en ook nog eens veel fijner dan een hotel.

  • Reply Marcella 11 juli 2014 at 20:08

   Ik heb het appartement waar jullie in verbleven nog even opgezocht. Zag er goed uit, heel fijne plek ook! De extra ruimte is wel een stuk comfortabeler dan een hotel. En voor dat geld heb je een kleine (oude) hotelkamer, dus een prima deal!

 • Reply alllovelythingsnl 11 juli 2014 at 12:05

  Klinkt super goed! Iets om te onthouden.

 • Reply Eva 11 juli 2014 at 13:46

  Ik vind appartementen sowieso wat pretiger als je wat langer dan een nachtje in de stad verblijft. Al was het alleen maar om als je aan het eind van de dag even wil uitpuffen voor het eten, je gewoon je eigen plekje hebt.

 • Reply roxxy84 11 juli 2014 at 14:19

  Er komen steeds meer van dit soort fijne websites bij 🙂 Ik vond het in Londen ook fijner!

 • Reply Judith - myfoodblog.nl 11 juli 2014 at 21:50

  Berlijn staat nog steeds hoog op mijn to-do lijst, nu weet ik ook meteen een slaapadresje 🙂

 • Reply Tamara 11 juli 2014 at 22:27

  Ziet er erg goed uit!!

 • Reply iliveformydreams.com 12 juli 2014 at 21:07

  Dit klinkt erg goed!

 • Reply Mieke 13 juli 2014 at 14:05

  Dat ziet er goed uit! Ik ga dit ook even onthouden. Over een tijdje wil ik graag met ons gezin naar Berlijn en dan is een appartement zeker handig, met kinderen. Voor een familiekamer in een hotel betaal je vaak een fortuin.

  • Reply Marcella 13 juli 2014 at 14:26

   Ook zeker een prima appartement om met je meiden te slapen Mieke! Absoluut het onthouden waard.

 • Reply Evey 20 juli 2014 at 23:18

  Klinkt als een fantastisch appartement. Berlijn is leuk he! <3

 • Leave a Reply