Noord-Ierland Video

Video Roadtrip Noord-Ierland

12 februari 2017
Marcella, Northern Ireland

In november vierde ik mijn verjaardag in Noord-Ierland. Natuurlijk filmden we er op los, en dus maakte Jan de video roadtrip Noord-Ierland. Kom mee genieten!

Video roadtrip Noord-Ierland

Vind je onze video leuk? Geef dan een duimpje omhoog en volg mij op YouTube! Daar vind je nog meer toffe reisfilmpjes, en er komen regelmatig nieuwe video’s bij. Je wordt direct op de hoogte gebracht als er een nieuw filmpje is geplaatst!

Autumn Nortern Ireland North Ireland CoastGiant's Causeway, Northern IrelandRoadtrip Noord-Ierland

Wat was het tof om mijn verjaardag voor ’t eerst in een ander land dan Nederland te vieren! Toen we tickets naar Belfast kochten, hadden we de Giant’s Causeway ook al op onze wishlist staan. We keken even naar bustours, maar besloten al snel om te kiezen voor vrijheid. We huurden een auto en kozen onze accommodaties op plekken waar we zonder auto nooit hadden kunnen komen. Vooral het huisje bij Ballycastle was er eentje om nooit meer te vergeten! Van donderdag tot en met maandag reisden we langs de ruige kust en een stukje binnenland. We genoten van het mooie herfstlandschap. Belfast viel daarbij voor mij persoonlijk wat tegen. Ik was verslingerd geraakt aan de natuur! Echt, het is daar zó mooi, ik kan je er een roadtrip onwijs aanraden!

Meer over Noord-Ierland!

Wat vind jij van Noord-Ierland?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest

20 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Anne - Ditisanne.nl

Wat een mooi filmpje! Ik maak eigenlijk altijd alleen maar foto’s tijdens het reizen maar wil straks in juni in Ierland toch eens met video aan de slag.
Erg leuk om te zien!

Elise

Dat is inderdaad een leuk filmpje geworden. Prachtig daar! Nog iets voor op mijn lijst haha.

Sabine

Heel mooi filmpje! Wat een prachtige natuur daar. Zou er heel graag heen gaan.

Rowan

Wat een prachtige natuur, ik wil heel graag naar Ierland! Het filmpje is weer heel leuk geworden!

Elisa | Lies rond de wereld

Mooi filmpje en wat een prachtige natuur. De Giant’s Causeway lijkt mij erg indrukwekkend, maar dat bruggetje? No way! 😉

Mooi filmpje weer hoor Jan! Prachtige natuur daar, geweldig!

Marlies

Ierland is zo mooi! Ik wil zeker eens een road trip hier doen!

ivonne

Gaaf filmpje hoor! Zoals je weet was ik afgelopen herfst bíjna naar Dublin en omgeving gegaan. Het ziet er allemaal geweldig mooi uit! Ik ga in maart naar het zuiden van Engeland, een deel van het South West Coast Path lopen. Qua sfeer voelt het ook zo, ben benieuwd hoe het is het echt is.
Die bomen vind ik ook super gaaf!

Wat een mooi filmpje! de natuur ziet er echt geweldig uit

Lotte - scratchingmymap

Leuk alweer! Jouw foto’s en het filmpje maken me echt nieuwsgierig naar Noord-Ierland!

20
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x