Europa Outdoor Video

VIDEO – Roadtrip Noord-Ierland

12 februari 2017
Marcella, Northern Ireland

In november vierde ik mijn verjaardag in Noord-Ierland. Natuurlijk filmden we er op los, en dus maakte Jan een tof sfeerfilmpje onze roadtrip Noord-Ierland. Kom mee genieten!

Volg mij op YouTube!

Vind je onze video van Noord-Ierland leuk? Geef dan een duimpje omhoog en volg mij op YouTube! Daar vind je nog meer toffe reisfilmpjes, van onder andere Cuba, Canada, Amerika, de Dolomieten en Leuven. Je wordt direct op de hoogte gebracht als er een nieuw filmpje is geplaatst!

Autumn Nortern Ireland North Ireland CoastGiant's Causeway, Northern IrelandRoadtrip Noord-Ierland

Wat was het tof om mijn verjaardag voor ’t eerst in een ander land dan Nederland te vieren! Toen we tickets naar Belfast kochten, hadden we de Giant’s Causeway ook al op onze wishlist staan. We keken even naar bustours, maar besloten al snel om te kiezen voor vrijheid. We huurden een auto en kozen onze accommodaties op plekken waar we zonder auto nooit hadden kunnen komen. Vooral het huisje bij Ballycastle was er eentje om nooit meer te vergeten! Van donderdag tot en met maandag reisden we langs de ruige kust en een stukje binnenland. We genoten van het mooie herfstlandschap. Belfast viel daarbij voor mij persoonlijk wat tegen. Ik was verslingerd geraakt aan de natuur! Echt, het is daar zó mooi, ik kan je er een roadtrip onwijs aanraden!

Meer over Noord-Ierland!

 

Zou jij door Noord-Ierland willen reizen?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

You Might Also Like

20
Reageer op dit artikel

avatar
10 Reacties
10 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
11 Auteurs van reacties
Lotte - scratchingmymapMarcellaLinda | travellersoftheworldivonneMarlies Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Anne - Ditisanne.nl
Reiziger

Wat een mooi filmpje! Ik maak eigenlijk altijd alleen maar foto’s tijdens het reizen maar wil straks in juni in Ierland toch eens met video aan de slag.
Erg leuk om te zien!

Elise
Reiziger

Dat is inderdaad een leuk filmpje geworden. Prachtig daar! Nog iets voor op mijn lijst haha.

Sabine
Reiziger

Heel mooi filmpje! Wat een prachtige natuur daar. Zou er heel graag heen gaan.

Rowan
Reiziger

Wat een prachtige natuur, ik wil heel graag naar Ierland! Het filmpje is weer heel leuk geworden!

Elisa | Lies rond de wereld
Reiziger

Mooi filmpje en wat een prachtige natuur. De Giant’s Causeway lijkt mij erg indrukwekkend, maar dat bruggetje? No way! 😉

Narelle | wegvanhetnoorden.nl
Reiziger

Mooi filmpje weer hoor Jan! Prachtige natuur daar, geweldig!

Marlies
Reiziger

Ierland is zo mooi! Ik wil zeker eens een road trip hier doen!

ivonne
Reiziger

Gaaf filmpje hoor! Zoals je weet was ik afgelopen herfst bíjna naar Dublin en omgeving gegaan. Het ziet er allemaal geweldig mooi uit! Ik ga in maart naar het zuiden van Engeland, een deel van het South West Coast Path lopen. Qua sfeer voelt het ook zo, ben benieuwd hoe het is het echt is.
Die bomen vind ik ook super gaaf!

Linda | travellersoftheworld
Reiziger

Wat een mooi filmpje! de natuur ziet er echt geweldig uit

Lotte - scratchingmymap
Reiziger

Leuk alweer! Jouw foto’s en het filmpje maken me echt nieuwsgierig naar Noord-Ierland!