Nederland

Een fotoverslag van een dagje Delft

25 mei 2014

Vandaag gingen we een dagje naar Delft. Een vriendin van ons woont daar en we hadden elkaar al veels te lang niet gezien. Ik maakte een verslag van een fijne dag in de Delft. Want wat is Delft een onwijs mooie stad!

Fotoverslag Delft

We gingen dus al vroeg op pad om zoveel mogelijk tijd te hebben. De wekker stond om 7 uur, maar uiteindelijk stapte we om half 8 uit bed. Ik sta niet vaak zo vroeg op in ’t weekend. Ik ontbijt met volle yoghurt, lekkere muesli van de markt en een banaan met een verse sinaasappelsap on the side.

Fotoverslag Delft

Om half 9 gaan we op pad. Ik ben een onwijze theeleut, dus ik neem mijn mega thermomok van Starbucks mee zodat ik onderweg nog groene thee te drinken heb. We treffen geen file, maar maken wel een korte stop. We zijn precies om 11 uur in Delft.

Fotoverslag Delft

Wij hebben bloemen mee en onze vriendin wacht ons met haar zoontje op met cupcakes met chocoladevlokken. We kletsen bij terwijl haar zoontje een middagdutje doet en gaan na de lunch op ontdekking in de stad. Ik ben al regelmatig op bezoek geweest en heb er ook eens een nachtje geslapen, maar de stad zelf heb ik nooit gezien. Dat werd wel es tijd dus!

Fotoverslag Delft
Fotoverslag Delft

En wauw, ik was al snel verkocht! Wat veel mooie pandjes, knusse doorkijkjes, leuke terrasjes langs het water en gezellige pleinen! En dan heb ik de statige kerken en het prachtige stadhuis nog niet eens genoemd. Echt een toffe en onwijs sfeervolle stad!

Fotoverslag Delft

Wij liepen door gezellige straatjes, kletsten, keken bij wat toeristische winkels, aten een grote Hollandse stroopwafel, speelden met de kleine S, ik ging op de foto in een grote klomp en we genoten van het mooie weer op een terrasje. Na een ijsje was het tijd om terug naar haar huis te gaan om wat te eten.

Fotoverslag Delft

Op de Afsluitdijk zagen we de zon onder gaan en de lucht mooi rood-roze kleuren. Het was een heerlijke dag! Fijn om weer bij te kletsen, prachtig Delft te verkennen en samen te genieten van het heerlijke weer. Het was in Leeuwarden een stuk slechter weer, dus prima timing om juist vandaag Delft te ontdekken! En we spreken snel weer af!

Meer leuks in Nederland:

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Youtube – Twitter – Instagram – Pinterest

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
21 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Suavemente

Mooie stad!

alllovelythingsnl

Delft is mooi en knus! Klinkt als een hele fijne dag!

Wanda

Leuk zo’n dagje Delft! Ik ben er nog nooit geweest maar het staat zeker weten wel op mijn lijst van nog te bezoeken steden in Nederland!

stephanievandrunen

Wat leuk zo’n dagje, ben er nog nooit geweest! Gezellig hoor!
En die kerk is mooi zeg, die 1e! Bestaat ie nou uit 3 kleuren? 🙂

tessaheitmeijer

Wat is Delft een mooie stad! Leuk om zo te ontdekken dat weg zijn in eigen land lang zo slecht nog niet hoeft te zijn 🙂

Laura

Ja delft is zo fijn!

sannebakker

Leuke kiekjes van een stad die ik zo goed ken. Ik kan het zeker iedereen aanraden, voor een volgende keer vraag me gerust voor tips!

Mieke

Wat een fijne dag hadden jullie! Delft is echt een gave stad ja. Mooie foto’s heb je gemaakt!
En erg leuk ook, zo’n verslagje van je dagje. 🙂

vintageandbeauty

Wat is Delft mooi! Ik woon zelf in Groningen en ben daar nog nooit geweest. Het is ook niet echt om de hoek ofzo haha maar wel leuk voor een dagje weg 🙂

Merin Veronique

Wat een mooie stad. En wat fijn dat je je vriendin weer een keer zag! Mooie foto’s!

alexaslovelyworld

Leuke foto’s en wat gezellig dat je je vriendin weer eens zag, altijd gezellig!

Marieke

Ik ben nog nooit in Delft geweest, terwijl het helemaal niet zo ver weg is. Misschien toch eens doen, ziet er leuk uit!

Evey | Style Spy

leuke stad is het he! Mijn ex woonde er dus ik was er 2 wekelijks, ooit haha. Nu kom ik er nooit meer.

iliveformydreams.com

Erg leuke foto’s! Wij komen er eigenlijk alleen omdat er de dichts bijzijnde IKEA zit haha

Sandra

Ooooh wat zonde!

mandy

Joehoeeee mijn stadje! Wat issie knus hé?

21
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x