Hotspots

Hightea bij Bagels en Beans: zin in zoet

12 oktober 2013

Vorig jaar hoorde ik van een vriendin over de lekkere hightea bij Bagels en Beans. Die wilde ik ook wel eens doen! En goed dat ie was! We genoten van heerlijke vijgentaart, een brownie, cheesecake, muffin en een bagel met creamcheese en jam. En een grote mok thee natuurlijk.

Anderhalve maand geleden besloten we weer voor de hightea te gaan. Dit keer op een gewone vrijdagochtend. Gewoon omdat het kan. Een heerlijke luxe ontbijt, in het kader van lief zijn voor jezelf. Dus aten we om 10 uur ’s ochtends taart en muffin. Soms moet je jezelf even verwennen en zo konden we lekker bijkletsen. Moeten we trouwens weer eens doen binnenkort. Een beter excuus voor een dit heerlijke ontbijt is er niet.

Zin in zoet bij Bagels & Beans

De hightea bestel je bij Bagels & Beans als ‘Zin in zoet’ voor minimaal twee personen voor €10,- per persoon inclusief 1 kop thee

Meer hotspots in Leeuwarden:

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
26 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Evey

oh jam high tea is echt lekker! Welke bagels ben je geweest (grunn?)

Anne

Oh wat ziet dit er lekker uit, ik wist helemaal niet dat dat ook kon bij bagels & beans! Yum!

Jess

Oh, dat ziet er lekker uit! Wist niet dat bagels een high-tea op de kaart had staan. Misschien dat ik binnenkort ook iemand ga overhalen om daar met mij naartoe te gaan. Mjammm…

Marlou

Oh, die ziet er veel leuker geserveerd uit dan die die ik ooit (na mijn bacheloruitreiking) heb gehad! Dat was gewoon alles saai op een bordje. Wel lekker hoor, maar dit ziet er ook heel léuk uit, i like 🙂

Tamara

Oooh bagels & beans fan!! Maar dit nog niet op dus snel maar een keer doen 😀 liefs Tamara

Anne

Dat ziet er goed uit! Eigenlijk eet ik nooit ontbijt buiten de deur… Zou het best eens willen doen en dan ook graag met zo’n luxe inhoud haha. Het water loopt me serieus in de mond. Terwijl ik net super veel avondeten heb gehad… Ik geloof dat ik een vreetzak ben 😉

evahopstaken

Jaaaa, lekker! Heb er een keer in Breda en een keer in Delft heerlijk van genoten kreeg alleen niet zo’n fraaie étagère 🙁

Dina

Oh dit ziet er echt super uit! Ben eigenlijk nog nooit in de Bagels & Beans in Leeuwarden geweest, wel in andere steden.

Limoentje

Mmm! Dat ziet er lekker uit zeg!
Ik geloof dat ik uberhaupt nog nooit bij Bagels & Beans ben geweest, haha. Maar 10 euro lijkt me wel een schappelijke prijs.

Ooh lekker! Ik ben dol op high tea-en, maar meestal ben ik meer kwijt dan 10 euro haha. Wist helemaal niet dat het bij Bagels & Beans kon, super leuk!

Wanda

Oh, dat ziet er wel erg lekker uit! Ik denk dat ik inderdaad maar eens een rondje vriendinnen ga doen wie er met me mee wil!

Sas

Oh ik wil ook een keertje een High Tea gaan doen bij B&B. Love it daar!

Laura - what about her

Jaaaa, heerlijk! En ik vind het genieten dat jullie jezelf zomaar hierop trakteren. Fijn!

Petra

Ooh ik ben gek op high tea lekkers 😀 Maar met slechts één kop thee? Ben meestal wel gewend dat er onbeperkt thee bij is?

Mieke

Oh heerlijk! Soms moet je jezelf inderdaad even verwennen!

Marleen

Oh wow, dat ziet er geweldig uit! Toch maar eens een bezoekje wagen aan de Bagels & Beans in mijn stad.

Simone | Paper Travels

Ja zeg…. Ik moest natuurlijk even spieken wat dat zin in zoet dan wel niet was… En nu heb ik – je raadt hem al – zin in zoet!

26
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x