Wishlist ABC

Wishlist ABC – Wat hebben we al kunnen afstrepen?

20 januari 2017

In januari plaatste ik mijn laatste artikel van mijn Wishlist ABC. De lange lijst vol mooie bestemmingen is rond. Maar ik begon ook al met het bezoeken van een aantal prachtige bestemmingen. Benieuwd waar ik intussen al geweest ben? Ik vertel het je!

Maria la Gorda, Cuba

Land – Cuba

In februari lieten we de winter achter ons, en zochten de zon op in Latijns Amerika. Een reis buiten onze comfort zone, want Cuba is wel wat anders dan de landen die we meestal bezoeken. Net bekomen van een cultuurschok stapten we in de huurauto en reisden we door het westen van Cuba. Zo genoten van tropisch Maria la Gorda waar we snorkelden, vonden we Cienfuegos en Trinidad leuke steden, deden we een hike bij Topes de Collantes en genoten we op de terugweg wél van Havana. Benieuwd naar onze route? Ik schreef een uitgebreid artikel over onze roadtrip Cuba. Het was echt een fascinerende reis!

Heb je ons filmpje van Cuba al gezien? Zo krijg je een goed beeld van het authentieke land!

Drei Zinnen, Dolomity

Regio – Dolomieten

In juli maakten we een actieve reis naar Italië. Het was de eerste keer dat we tijdens een reis vooral wilden wandelen. En dus startten we met de wandeling bij Außerraschötz. Het leverde ons een geweldig uitzicht op! Maar niets kon op tegen de wandeling bij de Drei Zinnen. Na vijf uur klimmen en klauteren waren we kapot, maar we genoten ook van elke minuut. Wat een geweldig mooi landschap! Echt, zet de Dolomieten op je wishlist, het is er zo onwijs mooi! Ben je nog niet overtuigd? Kijk dan even naar ons filmpje van de Dolomieten. Dan boek je vast meteen!

Ik maakte een artikel van onze route door de Dolomieten. Dan weet je waar je moet zijn!

Bean, Chicago

Stad – Chicago

In september maakten we een bijzondere reis door Amerika & Canada. We vlogen naar Toronto, bewonderden de Niagara Falls en staken de grens over naar Amerika. Hier deden we onder andere een stedentrip Chicago. Dé derde stad van Amerika, de laatste ontbrekende stad van mijn top 3. We maakten foto’s in de glimmende Cloud Gate, liepen de River Walk, genoten van de Navy Pier, reden met The L en waren live bij een honkbalwedstrijd. Meer weten van deze te gekke stad? Lees mijn artikel 7x doen in Chicago.

Ook van deze reis maakten we een filmpje! Bekijk onze video roadtrip Amerika & Canada.

Shutterstock Iceland

What’s Next?

In juni gaan we op ontdekking in IJsland! Een supermooie bestemming om af te strepen in ons Wishlist ABC. Ook gaan we naar Sevilla, al stad deze stad niet op onze lijst. We hebben verder nog geen concrete plannen, maar genoeg ideeën. Zo staat Riga erg hoog op mijn wishlist, en ben ik ook erg benieuwd naar de regio Yucatan in Mexico. Het zou leuk zijn als ik dit jaar weer een land, regio én stad kan afstrepen. Ik hou je uiteraard op de hoogte!

Benieuwd naar mijn Wishlist ABC?

Bekijk de pagina van mijn Wishlist ABC!

Wat staat er hoog op jouw wishlist?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
19 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Rowan

Wat leuk dat je drie bestemmingen van je lijst hebt kunnen afstrepen, en ook nog eens 3 hele mooie! De Dolomieten lijkt mij heel mooi, ik zou daar graag een keer een flinke wandeling willen maken. Wat gaaf dat jullie naar IJsland gaan! Ik wil ook! 😉

Shirley

Wat mooi dat je al drie bestemmingen hebt kunnen afstrepen. IJsland lijkt me zo gaaf! Twee collega’s zijn laatst geweest en de beelden alleen al waren heel indrukwekkend. Soms moet je ook van je wishlist afwijken. Ik vond Sevilla een hele leuke en sfeervolle stad.

Sieds | Sieds My Travels

Cuba vond ik ook zo bijzonder, ik was er in 2008! De Dolomieten lijkt me een prachtige regio om lekker rond te wandelen en te genieten van het landschap. Sowieso vind ik veel wandelingen tijdens een vakantie heerlijk. In juli ga ik twee weken wandelen op de Azoren, zin in!! 🙂

Tjapke | Tjapke Op Reis

Wat gaaf dat jullie deze zomer naar IJsland gaan, ik ben stiekem een beetje jaloers, haha! 😉 Hopelijk mag je dit jaar veel bestemmingen van je wishlist afvinken!

Co

Lekker gevoel is dat toch, dat afstrepen 🙂 Prachtige reizen hebben jullie ook gemaakt dit jaar, en ik ben erg benieuwd naar jullie avontuur in IJsland.

Leuk dat je weer wat af hebt kunnen strepen! Hopelijk lukt dat dit jaar weer. IJsland en sevilla lijken me in ieder geval heel gaaf!

Marcel

Heerlijk dat afstrepen, al hebben jullie er nog veel te gaan 🙂 IJsland, heerlijk vooruitzicht! Lijkt mij wonderschone natuur te hebben, geniet!

Sabine

Zo leuk om die dingen af te kunnen strepen! Wanneer in juni gaan jullie naar IJsland? Wij gaan als het goed is ook, maar alleen maar 4 dagen ofzo, langer kan niet helaas. Waarschijnlijk de laatste dagen van juni, om op 1 juli ofzo weer naar Colombia te vertrekken. Overigens nog helemaal niks geregeld hoor, we moeten eerst nog de vlucht van en terug naar Colombia regelen haha

Sanne

Zo leuk dat je deze plaatsen hebt bezocht. IJsland lijkt me erg mooi, maar ik heb gehoord dat het er duur was, dus even sparen (al weet ik niet of het waar was). Op mijn lijstje staat Australië hoog; en ik ben dan ook super blij dat ik kan zeggen dat ik dit jaar naar Australië vlieg (:

Robin

Wauw wat een leuke lijst. Een aantal staan zeker ook op mijn wishlist! Mag ik je een tip geven. Kijk hier eens http://www.sunglassery.nl/ ik koop hieraltijd goedkope brillen voor onderweg.

19
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x