Winacties

Winactie – Maak kans op 2x een wereldbol van kurk!

18 augustus 2017

Een wereldbol van kurk waar je je bestemming op kunt bijhouden met speldjes: hoe gaaf is dat! Enthousiast? Ik geef er 2 weg, dus doe aan mijn winactie!

Gaaf reislustig cadeau!

Wereldbol, maar dan anders dan anders

Een wereldbol in je huis, dat is altijd leuk. Daar hoef je niet reislustig voor te zijn. Ben je dat wél, dan is de wereldbol van kurk echt heel tof. Op de wereldbol kan je met spelden aangeven in welke landen je geweest bent of waar je nog naartoe wilt. Dat maakt het nog leuker om je bestemmingen te showen. En zo’n bol staat erg tof in je interieur! Het allerleukste: ik mag de wereldbol van kurk aan 2 winnaars cadeau doen!

Bij de wereldbol zitten 6 spelden/punaises. Veels te weinig als je van reizen houdt! Ik vond dit setje met gekleurde spelden. Kan je even vooruit 😉

Radbag kork globeRadbag wereldbol van kurkDoe mee & maak 2x kans op een wereldbol van kurk!

Radbag is een leuke online webshop vol originele cadeaus. Je vindt er grappige gadgets, slimme handigheden en leuke spullen voor in huis. Het assortiment van Radbag blijft je verrassen want er komt regelmatig wat nieuws bij. Ik geef in samenwerking met Radbag aan 2 geluksvogels een toffe wereldbol van kurk weg! Een tof cadeau voor jezelf of om iemand mee te verrassen.

Kurk wereldbol waarop je je eerdere en toekomstige reisdoelen kunt markeren

Wat moet je doen?

  • Volg mij op minstens 1 social media kanaal: FacebookTwitterYoutube of Instagram om deel te nemen aan deze winactie. Ik maak de winnaar bekend op Facebook, als je mijn pagina volgt, dan weet je direct of je gewonnen hebt! 
  • Like dit bericht over de winactie op Facebook en laat eventueel een reactie achter. Het bericht delen is extra lief!
  • Vergeet niet om een reactie achter te laten op dit artikel met een geldig e-mailadres. Als je wint, dan stuur ik je een mail.
  • Radbag vindt het leuk dat je hen komt volgen op FacebookTwitter en/of Instagram
  • Like & reageer uiterlijk op zaterdag 26 augustus om 23:59 uur. De winnaars kies ik willekeurig via de website random.org. De winnaars maak ik bekend op Facebook! 

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Youtube – Twitter – Instagram – Bloglovin

You Might Also Like

89 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Sanne

Wat een ontzettend leuke wereldbol. Die staat echt wel leuk op mijn kantoor 🙂

Martine van der Linden

Gaaf! Staat leuk in nieuw huis!

(Ps er staat reageren voor 26 mei, moet dag niet augustus zijn?)

Tjapke | Tjapke Op Reis

Oh oh oh, die wil ik zo graag! 😀 Ik doe dus zeker mee met de winactie! Kan het wel zijn dat de einddatum van de wedstrijd niet helemaal klopt? 😉

Karin

Super leuke winactie!!! Ik doe graag mee!!

Chantsl

Wat een superleuke actie! Wereldbol staat perfect bij mijn hanglamp die ik van een wereldbol aan het maken ben 😃

Astrid Wiesenekker

Wat een gave wereldbol!! Die zou ik graag volprikken met alle bestemmingen waar ik voor mijn werk op het reisbureau en privé ben geweest! Ik dacht ook al te zien dat de datum 26 augustus moet zijn?

Chantal

Die vind ik echt zo leuk! Goede manier ook om je bucketlist bij te houden. Ik doe mee 🙂

Bep H

superleuk, ik doe graag mee

Emma

Echt een toffe wereldbol! Leuk om mijn wereldreis van volgend jaar op uit te stippelen! En met een andere kleur mijn reizen in het verleden vast te pinnen. Met zo’n wereldbol/kras-schilderij krijg je altijd een blij gevoel als reisliefhebber. En de reislust dat je nog meer wilt zien en ontdekken! Ik doe graag mee met je winactie.

Jenny

Wat gaaf! Die zou ik graag willen winnen voor op mijn bureau.

Ling

Nog nooit zoiets gezien en hij is heel leuk en die wil ik graag in huis hebben.

Katie | Trends 4 Travel

Wat een gave wereldbol!! Ik doe graag mee!

Herma

Leuke winactie!! Superleuk, zo’n wereldbol in je kamer 🙂 Ik doe graag mee!

Aniek

Ah wat leuk! Die wil ik wel op mijn bureau hebben staan, zodat ik kan zien welke reizen ik nog op de planning heb staan. 🙂

Marian B

Wat een gave wereldbol! Deze zou ik graag cadeau doen aan mijn reislustige zus, die al eens op wereldreis is geweest en al weer druk aan het plannen is. Dit is echt helemaal haar stijl en ik heb meteen een mooi verjaardagscadeau 😉 Volg je op Bloglovin en Youtube en gedeeld met G+.

Esther

Oh, deze wereldbol is echt heel gaaf! Ik doe graag mee aan je leuke winactie. Leuk voor in de woonkamer bij ons.

rianne weerd

Wat een supergave wereldbol!! En wat een toffe actie. Ik doe heel graag mee.

Femke Dekker

Gaaf … deze is echt prachtig en zou geweldig staan in ons nieuwe huis … Wij doen graag mee!

Eva

Heeeeeeel tof dus ik doe graag mee aan de actie.

Judith Winters

Jemig, die is gewoon geweldig!! Reizen blijft iets magisch, en zo’n coole wereldbol herinnert je dan aan al die fijne vakanties! En dan ook nog móói voor in ons interieur!

Elisa

Hihi die had ik als tip gegeven voor mijn verjaardag en niet gekregen, dus ik ding graag mee 😉 Zo’n tof ding!

Sifra

Hele leuke pagina en win actie! Wat een toffe reizen heb je al gemaakt! Keep on travelling😁

Jessica

Wat leuk! Die zou ik wel aan m’n zusje cadeau willen doen. En het volgende land dat ze dan kan prikken is Israël, om mij op te zoeken haha ;p

Wauw wat superleuk! Wij zijn druk bezig met wat homeimprovement: we hebben al een letterbak voor reissouvenirs en een hele rits fotolijstjes. Deze wereldbol zou een toffe toevoeging zijn 😉 Ik volg je uiteraard overal al, alleen niet op Twitter, maar dat heb ik ook niet.

Marjolein

Leuke winactie en die wereldbol is echt gaaf! Ik doe graag mee!

Simone

Leuke winactie!!

Stéphanie

Leuk! Ik doe graag mee, deze toffe wereldbol zie ik wel in mijn toekomstige werkkamertje staan 🙂

Sieds van der Veen

Wat een supergave actie Marcella, ik doe graag mee! Erg leuk..😃👍🏻

Diana

Wat een toffe winactie. Denk dat deze wereldbol een perfect plekje kan krijgen in mijn woonkamer.

Saskia

Oh OH! Wat tof. Niet voor mezelf maar voor mijn reislustige vriendin. Die is echt al in dik 30 landen geweest en is nu haar vriend opzoeken in Nepal (ook is ze net 3 maanden aan het reizen geweest). Ik win hem dan ook erg graag voor haar<3 Hier zou ze zó blij mee zijn. Toffe winactie dus

Mellisa

Oh man! Deze staat al echt lang op m’n verlanglijstje en dus wil ik hem heel graag winnen! Dan staat ‘ie nog wel even bij m’n moeder in de verpakking, maar dan heb ik wat leuks straks voor in m’n woning in NL!

Fiza

Wat leuk, zag je bericht op FB en dacht daar moet ik bij zijn ^_^

Suzan Brieffies

Super leuk!

Niels

Toffe wereldbol, zag hem toevallig bij vrienden staan en het trok mijn aandacht. Ik denk alleen dat onze katten hem ook geweldig gaan vinden of valt dat wel mee? Gok alleen dat het aantal prikkers iets te weinig zal zijn, maar als dat het enige probleem is, haha

Co | Op reis met Co

Wat heb je weer een toffe winactie! Ik zou zo’n bol zeker kunnen gebruiken in m’n nieuwe huis, dus ik doe graag mee 🙂

Lisanne

Wat een gave actie zeg! Hier móést ik wel aan meedoen, want ik kijk al jaren (niet overdreven) naar plaatjes van deze wereldbol! Ik vind ‘m te duur om zo te kopen en geef liever mijn geld uit aan mijn reizen zoals de meestal mensen hier waarschijnlijk 😉 Toch wil ik hem super graag hebben, want hij zou echt geweldig staan in mijn nieuwe huisje waar ik na vier maanden reizen door Azië ben gaan wonen. Moet ik inderdaad even speldjes bijkopen, want alleen op deze laatste reis ben ik al in Japan, Hong Kong, Thailand, Myanmar, Maleisië en China… Lees verder »

Wat een leuke winactie zeg! Ik wil al heel lang zo’n wereldbol, want ze zijn zo mooi en gaaf. Ik volgde je al op je social media kanalen

elisabeth maria martina

mijn kleindochter gaat compleet uit haar plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

Mieke

Ik loot ook graag mee! Op Facebook volg ik je onder de naam Lenny de Klein 🙂

Nicetobeout

Dit zou zo gaaf staan in ons nieuwe huis! Ik doe heel graag mee! Ik volg je al op meerdere kanalen en zal ook radbag volgen want ik kende ze nog niet en ik zie gave dingen!

Tessa

Wat een super gave wereldbol! Ik ga volgende week verhuizen en deze wereldbol zou heel tof staan in mijn nieuwe kamer!

Shamira | Kompas 24

Leuk en ik doe graag mee! Ik mis thuis nog iets om alle bezochte landen op af te kunnen vinken, dus deze kan nog weleens goed van pas komen 🙂

Daphne

Oh cool, deze wereldbol staat al langere tijd op mijn verlanglijstje! Hij is prachtig en zou heel mooi staan in ons huis, bij de andere reisspulletjes 😉

Shelby mallo

Wat leuk!! Ik zou deze graag winnen.

Marlon van der leest-Reynecke

Oooohhhhhhhhh supergaaf!!! Die wil ik wel winnen hoor!!! Nog zo veel landen om te bekijken en met deze hippe aardbol heb ik een mooi overzicht en een leuke eyecatcher in de woonkamer 😉 groetjes, Marlon

Babs

Wat een leuke actie! Het bolletje kan niet vol genoeg worden 😉

Karen Postma

Wat een leuke actie, al zal mijn wereldbol niet zo’n ‘stekelvarken’ worden als jullie bolletje zal zijn met al je mooie reizen. Mooie prijs!

Laura | Travelvibe

Ja die zou hier superleuk naast mijn computer staan 🙂

Danny van der Meijden

Leuke prijs! Ook zeer inspirerend om op mijn bureau te zetten als ik aan mijn site werk 🙂

Froukje

Super leuke winactie! Ik doe graag mee! Staat vast leuk in mn nieuwe huis! Verder een super leuke blog!!☺️☺️