België Winacties

Winactie – Maak kans op een weekend Leuven!

8 januari 2017
Marcella, Leuven

Hang de slingers maar op, want ik vier een feestje! Dit is mijn 1.000e artikel! En dus maak jij kans op een weekend Leuven. De meest verrassende stad die we ontdekten in 2016, dat wordt een heerlijk weekend weg. Maak kans & win!

Leuven, BelgiumLeuven

Toen we vorig jaar vertrokken voor een weekend Leuven, had ik weinig verwachtingen van de stad. De stad verraste ons totaal met al haar pracht en praal. Natuurlijk is het gemeentehuis geweldig, maar ook de Sint-Pieterskerk, Oude Markt, het station en Universiteitsbibliotheek zijn erg mooi. Daarnaast hangt er een heel fijne sfeer in deze Belgische studentenstad! Wij legden ons weekend Leuven vast in een tof filmpje! Kom ‘m zeker even bekijken!

Meer Leuven!

Cube Hostels, LeuvenCube Hostels, LeuvenCube Hostels

Het hippe Cube Hostels vind je middenin het centrum van Leuven, op slechts 5 minuten lopen van de Oude Markt. Cube Hostels is speels ingericht, wat het een sfeervolle uitstraling geeft. Ik hou echt van accommodaties die een speelse twist geven aan hun inrichting. Dat geeft het net even wat extra’s. De gelukkige winnaar van deze winactie mag met twee personen twee nachtjes komen slapen bij Cube Hostels in een private room, inclusief ontbijt.

Oude Markt, LeuvenDoe mee & maak kans op een weekend Leuven!

Je maakt kans op twee overnachtingen voor twee personen in een private room mét ontbijt bij Cube Hostels. Ook krijg je van Visit Leuven een goodiebag met onder andere ILUVLeuven tickets waarmee je toegang hebt tot het Stadhuis, de Schatkamer van Sint-Pieter en het Universiteitsmuseum en toren. En natuurlijk bevat de goodiebag informatie over de stad én een verrassing… Kom Leuven ontdekken, een goed begin van je reisjaar!

Wat moet je doen?

  • Volg mij op Twitter, Instagram of Facebook om deel te nemen aan deze winactie. Ik maak de winnaar bekend op Facebook, dus als je mijn pagina volgt, dan weet je direct of je gewonnen hebt! 
  • Like dit bericht over de winactie op Facebook en laat eventueel een reactie achter.
  • Laat een reactie achter op dit artikel met een geldig e-mailadres. Ik stuur je op dat adres een mailtje als je gewonnen hebt.
  • Like op social & reageer op dit artikel uiterlijk op woensdag 18 januari om 23:59 uur. De winnaar kies ik via de website random.org. De winnaar maak ik bekend op Facebook! 

Wat je kunt doen om extra kans te maken:

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

You Might Also Like

94 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Femke Dekker

Wat een gave actie! Ik zou graag een weekend naar Leuven gaan met mijn man. Vanwege onze boerderij komt het er niet vaak van. Nu maar duimen!

Co

Wat een mijlpaal! Gefeliciteerd met je 1000e artikel 🙂 Op naar de volgende 1000!

Astrid

Gefeliciteerd met je 1000e artikel! En wat een gave actie weer.

Kim

Wat een toffe actie 😊
Ik doe heel graag mee, zo te zien is Leuven een mooie stad! 😊

En gefeliciteerd met je 1000e post! 🎉

Marjolein

Wauw 1000 artikelen al weer! Mooie mijlpaal en op naar de volgende 1000.
Superleuke winactie ook en ik maak dan ook graag kans ☺

Anto

Gefeliciteerd! Ik doe niet mee met de winactie want was al eens in Leuven, maar wens degene die gaat winnen alvast veel plezier toe!

Marian Tuls

Ik volg je nog maar kort. Kwam op je site omdat ik zocht naar info over Brugge en Gent. En ooo wat n leuke site heb je, ik werd gelijk enthousiast en volg je nu. Ik word blij als er weer iets is gepost! Blijkt wel uit mn reactie op zobdagmirgeb vroeg.

Karin

Super leuk!!!!
Ik die graag mee met je winactie!!

Irma

Auguri 🎉🌷🎈🎀gefeliciteerd! 1000e artikel, dat is zeker n feestje waard. En wat n leuke manier waarop je dit (met ons) viert Marcella. Ik ben nog nooit in Leuvem geweest. Maar door de enthousiaste verhalen die ik lees/hoor, staat het op mijn lijst. Dus…. 😉
Succes met reizen en schrijven; op naar de 1200, 1500, wat jij wil 😊

Jeroen

Gefeliciteerd met je 1000 artikelen! En wat een leuke actie, ik doe mee.

Mariët

Wauw gefeliciteerd met je 1000e artikel Marcella! 🙂 wat een mooie mijlpaal. Je website doet het sowieso goed, tof hoor! Ik ben heel benieuwd naar Leuven dus ik doe graag mee met deze gave winactie. Ik volg je al overal 😉
Groetjes!

Victor

Wat leuk! Ik doe mee 🙂

Margje

Gefeliciteerd met je 1000ste artikel!

Tjapke | Tjapke Op Reis

Wow, je 1000e artikel al, gefeliciteerd!! Ik hoop dat ik nog veel artikels van je mag lezen! 🙂
Een weekendje Leuven, dat zou echt leuk zijn, ik woon in België en heb nog nooit een bezoekje gebracht aan Leuven! Ach ja, voor alles een eerste keer toch? Ik doe dus zeker mee met de actie! Wat een leuke video ook, je doet me onmiddellijk zin krijgen om deze stad te gaan bezoeken.

Dana

1000 artikelen al! Gefeliciteerd! Looove to go to Leuven!

Bianca

Gefeliciteerd met 1.000 ste artikel, op naar de volgende 1.000!

Ellen

Gefeliciteerd met deze mijlpaal ! En ik doe graag mee met deze leuke actie

M.Kapen

Superleuk! Ik doe mee 🙂

Stéphanie

Gefeliciteerd! En nu op naar de volgende 1000 🙂 Ik maak eigenlijk te weinig citytrips en in België kom ik nauwelijks, ik rij er altijd snel doorheen. Tijd om daar verandering in te brengen 😉 Je video/artikels heb ik al bekeken, en zo te zien is er in deze stad genoeg beleven dus ik doe graag mee!

Kim

Oooh Marcella, dit zou ik zo graag willen winnen. Dit jaar wil ik zo graag meer reizen maar het budget laat het helaas nog niet toe. Dit zou een geweldige manier zijn om toch samen met mijn vriend weg te kunnen ♡

Laura

Super! Altijd gezellig in België, ik maak graag kans!

Shere

Gefeliciteerd met je 1000 artikel! Wat een gaaf prijs. Wij doen mee, wij wilden toen ook naar leuven maar Door de zwangerschap kon het niet.

Alyt van der Heide

1000ste artikel!!! Gefeliciteerd! En wat maak je er een feestje van!
Feest graag met je mee, want twee overnachtingen in Leuven zie ik zeker zitten na het lezen van je artikel.
Op naar je 2000ste artikel!

Elizabeth Pilat

1000 artikelen oh my! Welke vond je zelf het leukste on te maken? En wat een leuke actie. Ik doe graag mee. Want het lijkt me een leuke bestemming om met onze newborn zoon te bezoeken. Succes met je volgende 1000 artikelen 😉

Willianne Schenk

Leuven lijkt me super leuk! Hou van het sfeertje en de oude gebouwen. En slaap graag in hostelletjes:) Doe heel graag mee!!

Gefeliciteerd! En dat er nog vele trips mogen volgen…Volg je nog niet zo lang maar door je blogs heb ik nu a wel een enorme wishlist waar ik heen zou willen:)
Volg je overal,
Instagramnaam=Solisme

Willianne

Oja! Heb ook de dingen gedaan voor extra kansje:D

Christophe

Proficiat! 1000 is een mooi getal, respect.

Amanda

Wat een gave winactie! Lijkt me heel erg leuk om met mijn vriend Leuven te gaan ontdekken. Ierland en de Wicklow Mountains op jouw aanraden waren ook geweldig 👌🏻

Kelly | Dutchie on the Road

Wat een gave actie zeg! Gefeliciteerd met je 1000ste artikel! Leuven lijkt me erg mooi dus ik doe graag mee 🙂

Danielle

Blij dat ik het filmpje bekeken heb, want wat ziet dat er fijn uit! Heerlijk om er even tussenuit te gaan, en voor jou op naar de volgende mooie mijlpaal. Gefeliciteerd!!

Gefeliciteerd met je duizendste artikel en super leuke actie, ik doe mee!

Diana | Stripe Away

Wauw zoals gezegd op Instagram echt enorm gefeliciteerd. 1000 artikelen! Ik lees ze elke keer met veel plezier. Wat leuk, ben op 19 jan jarig – zou leuk cadeautje zijn – tik de 30 aan haha.
Gelukkig volg ik je op kanalen. Succes met de toekomst van je blog en ik blijf een trouwe lezer.

Livia

Jaaaaa! Ik doe mee. Super gefeliciteerd. Hoop dat je nog lang door gaat!

Gabrielle ~ GlobeGirl

Gefeliciteerd met de 1000ste blog, wat een aantal!! Natuurlijk doe ik mee met de winactie, ik hoor zoveel over Leuven maar ben er nog nooit geweest 🙂

Yvon

Gefeliciteerd! Je hebt er echt een heel toffe winactie aan weten te koppelen!

Ik doe ook niet mee, ik kom dit jaar niet in de buurt 😉

Anita te Gussinklo

Gefeliciteerd met deze mijlpaal Marcella.
Ik loot heel graag mee naar deze fantastische prijs.
Lijkt me heerlijk zo’n weekend in Leuven.
Ik volg je via Bloglovin,Facebook,Twitter,Instagram en ben nu ook op je Youtube kanaal geabonneerd.

Diana Huijser-Molenaar

Leuke winactie, ik doe ook mee. 👍

Josanne Reisblogger

Wauw 1000 blog. Super knap!!
Leuven is mooier dan dat het klinkt idd. Mooi filmpje!

Uiteraard doen wij mee♡

Paul

Marcella, van harte gefeliciteerd met je 1000e blog. Een mooie mijlpaal.

Martijn

Top en gefeliciteerd!!

Veerlez

Gefeliciteerd met je 1000e artikel! Wat leuk dat je dan een winactie organiseert! Ik ben nog nooit naar Leuven geweest, nu ik dit zie, wil ik dat wel! Vooral Cube Hostels ziet er heel leuk uit, ik hou van die speelse twist in de inrichting.

Linda

Ik zou het leuk vinden om Leuven eens te bezoeken en de bezienswaardigheden te bekijken. Het filmpje is veelbelovend. Veel succes met jouw blog!

Aafke

Leuke actie en wil graag Leuven ontdekken.

Karlijn

Gefeliciteerd met deze mijlpaal en wat een gave winactie!

Ling Choi

Zo gaaf om Leuven te ontdekken. Daar ben ik er nog nooit geweest hoewel ik vaker naar België ga. Het schijnt daar mooi te zijn dus wie weet!

Saskia

Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Ik lees hier nog steeds na al die jaren met veel plezier 🙂 Ik doe graag mee, echter gebruik ik FB niet voor andere doeleinden dan privé (iets met bewust bloggen). Wel heb ik het bericht geretweet en hoop dat ik toch nog kans kan maken. Wij hebben veel gedoe (wat ik niet online heb gedeeld) met onze woning. Veel onvoorziene dingen, dus zo’n weekendje weg zou erg fijn zijn om te ontspannen voor mij en m’n man. We dachten dat alles nu achter de rug is, maar blijkbaar komt er nog een hoop stress… Lees verder »

SuusjeQ

Gefeliciteerd! Mijlpaal! Ik maak graag kans 😁

Wanda

Gefeliciteerd Marcella, mooie mijlpaal vier je. Dat er nog maar heel veel blogs bij mogen komen! Je filmpje is echt heel leuk en sfeervol, geeft een mooi beeld van de stad.

Liesbeth

Van harte gefeliciteerd met je 1000e artikel! Superleuk dat je dit met ons deelt! Ik volg je op Facebook en Bloglovin
Zou leuk zijn om er een weekend op uit te gaan voor onze baby in mei geboren zal worden!

Jessica

Wat ben je goed bezig Marcella, gefeliciteerd! Bij mij duurt het nog wel even voordat ik mijn 1000ste artikel heb geschreven voor Corners (eerlijk gezegd weet ik niet eens hoeveel ik er nu heb geschreven haha). Leuven is echt een onwijs leuke stad heb ik vorig jaar ontdekt. En het Cube Hostel ziet er echt leuk uit! Ik zei al tegen m’n zusje en m’n moeder dat ik nog graag een keer terug wil gaan dit jaar, dus ik doe graag mee. 😉

Jee plus Jee

Wat een leuke actie! We zijn nu wel heel benieuwd geworden naar Leuven, dus wij loten ook heeeeeeel graag mee!