Winacties

Winactie – Maak kans op een hangmat!

7 maart 2017
Hangmat Porto Alegre

Maart is de maand van de lente. Dat vier ik door een toffe hangmat met ophangsysteem én een Do Not Disturb Box weg te geven. De ideale manier om de eerste zonnige dagen in te luiden!

Luieren met Luilak

Luilak is een toffe webwinkel met hangmatten en -stoelen, ophangsystemen en handige goodies. Alle producten zijn natuurlijk en eerlijk geproduceerd. De hangmatten komen uit Brazilië, Colombia en Ecuador. De felle kleurtjes spatten van je scherm. Voor deze winactie geef ik de toffe rode hangmat uit de header weg. Je krijgt er een ophangsysteem én een toffe Do Not Disturb Box bij. Deze box helpt je met niets doen, en houdt stoorzenders op afstand. Zo kan jij ultiem relaxen!

Luilak is dé webwinkel voor luieren. Luilak is genieten, ontspannen, fun hebben, authentiek en op een eerlijke wijze voor jou gemaakt. Luilak, je verdient het!

Hangmat Luilak

Doe mee & maak kans op een hangmat!

Ik geef in samenwerking met Luilak een set weg waarmee je heerlijk kunt relaxen. Wat je wint is het volgende:

 • Hangmat Porto Alegre
 • Bevestigingsset MAKKIE
 • Do Not Disturb Box

Ik ben benieuwd waarom jij deze ultieme relax-set móet winnen!

Wat moet je doen?

 • Volg mij op Facebook, Twitter, Youtube of Instagram of  om deel te nemen aan deze winactie. Ik maak de winnaar bekend op Facebook, dus als je mijn pagina volgt, dan weet je direct of je gewonnen hebt! 
 • Like dit bericht over de winactie op Facebook en vertel in een reactie waarom jij deze relax-set móet winnen. Het bericht op Facebook delen is extra lief!
 • Luilak vindt het leuk dat je hen komt volgen op Facebook, Twitter en/of Instagram
 • Laat een reactie achter op dit artikel met een geldig e-mailadres. Ik stuur je op dat adres een mailtje als je gewonnen hebt.
 • Like & reageer uiterlijk op vrijdag 17 maart om 23:59 uur. De winnaar kies ik via de website random.org & maak ik bekend op Facebook! 

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

You Might Also Like

 • Nynke B 7 maart 2017 at 07:39

  ik zie mezelf al hangen deze zomer, moet ik eerst wel even flink aan het werk in de tuin, maar daarna kan ik heerlijk uitrusten in de hangmat!

 • Gabriëlle 7 maart 2017 at 07:41

  Heeeerlijk! Ik zou deze hangmat graag winnen om zo lekker te kunnen luieren deze zomer/lente 😀

 • Josanne Reisblogger 7 maart 2017 at 07:49

  Super fijn lijkt me dat!
  In verband met een nieuwe baan van mijn man is het de vraag of wij dit jaar op reis gaan.
  Dus dan is lekker hangen in de tuin heerlijk!

 • Simone 7 maart 2017 at 09:26

  Ohhh heerlijk dit, wat een gave winactie zeg. Ik doe heel graag mee. Ben al een tijdje aanhet twijfelen of ik een hangmat zou kopen. Dit geeft wel een ultiem gevoel van rust! Lekker in de tuin met een spannend verhaal, een cocktail of ander lekker drankje en het heerlijk brandende zonnetje. En dan verplicht luieren. Yes, I’m In!

 • Sonja Hubregtse 7 maart 2017 at 11:35

  Vaak ben ik aan ‘t dromen, over een tuin vol palmbomen. Met een grote hangmat ertussen, om bij te komen van alle klussen.
  Een gouden zon beschijnt m’n vel. Door de schaduw is ‘ie niet te fel. Ik ben al bijna ingedut, totdat ik wakker wordt geschud.
  Terug in de dagelijkse realiteit. Helaas, die palmbomen zijn geen feit! Deze prijs brengt me in tropische sferen. En ik hoef niet eens te emigreren! Daarom hoop ik dat we de hangmat winnen, dan kan de zonnige zomer gaan beginnen…. 😉

 • Anita te Gussinklo 7 maart 2017 at 13:32

  Ik vind het heerlijk om zo nu en dan eens een echte luilak te mogen zijn.
  Lekker relaxen in een hangmat, in de tuin het liefst met een zonnetje erbij en een goed boek.

 • Johanna K 7 maart 2017 at 13:32

  Hi Marcella, waarom ik deze set móet winnen (ik moet natuurlijk niets 😉 ), is omdat ik de hangmat dan van plan ben in huis op te hangen. We zijn druk aan het verbouwen en het lijkt mij erg tof om juist in huis een hangmat te hebben waar ik, als de verbouwing over een tijdje klaar is, eens lekker in kan gaan hangen om een boek te lezen. En mocht het ooit nog eens mooi weer worden dan verplaats ik ‘m met alle liefde natuurlijk naar de achtertuin!

 • Linda | travellersoftheworld 7 maart 2017 at 17:53

  Wat een leuke actie zeg! Ik ben heel druk bezig met mijn scriptie en kan tussendoor heel goed wat ontspanning gebruiken, dit zou me goed kunnen helpen 🙂 Even relaxen tussen alle stress van het afstuderen door

 • Manouk - Groetjes uit Verweggistan.nl 7 maart 2017 at 19:42

  Wat een toffe winactie weer! Wij zijn op zolder een extra kamer aan het maken en ik zou graag daar relaxen in een hangmat, haha! Beetje wegdromen naar zonnige bestemmingen op de koude winterdagen.

 • Marian B 7 maart 2017 at 19:44

  Krijg zoveel zin in de lente en zomer als ik dit zie! Een luilak ben ik soms ook, dus hierin luilakken in de tuin lijkt me heerlijk. 😉

 • Anita H. 7 maart 2017 at 19:50

  Nee, ik ga hier niet motiveren waarom ik MOET winnen. Hopelijk wordt er gewoon eerlijk geloot. Ik heb wel enorm veel zin om deze zomer (en volgende zomers) lekker op mijn balkon te relaxen in zo’n hangmat. Drankje en tijdschrift bij de hand…. Heerlijk.

 • Carina van hout 7 maart 2017 at 20:06

  Ik wil deze hangmat winnen omdat:
  We de slaapkamer moeten veranderen
  Na dat karwei kan ik lekker luieren
  In de hangmat en denk ik aan een ver land waar ik nog naar toe wil

 • Co 10 maart 2017 at 13:24

  Tof, ik wil al heel lang een hangmat! Het lijkt me heerlijk om ook thuis een ‘vakantiegevoel’ te creëren, dus daarvoor is ie ideaal 🙂

 • Joyce rdt 10 maart 2017 at 16:47

  Wat een leuke actie. Ik kan nergens een hangmat kwijt, dus ik laat deze aan me voorbij gaan. Voor de deelnemers : succes! Liefs.x

 • Monique 11 maart 2017 at 19:39

  Het even met een peuter, een baby, een studie én een blog is soms vrij zwaar. Op de spaarzame momentjes dat ik even kan relaxen doe ik dat het liefst goed, bijvoorbeeld in zo’n mooie hangmat! Ik heb er zelf nog geen, dus waag graag een kansje 🙂

 • Miekske Dingens 11 maart 2017 at 20:39

  Wat een leuke actie zeg! Heel graag een kansje om hier lekker in te kunnen hangen <3

 • Carolien 13 maart 2017 at 17:45

  Heerlijk. Ik probeer het gewoon nog maar eens een keer met deze winactie 😉 Lijkt me heerlijk om de luie zomerdagen door te brengen in deze hangmat mét een goed boek. Of dat nu thuis is, in Engeland of… Waar dan ook. Lekker fruitshake erbij #jammie

 • melissa 14 maart 2017 at 09:21

  Wat een heerlijke winactie. ik doe graag mee want over precies een week (21-3 de eerste lentedag en de verjaardag van zoontje jarno die 4 jaar wordt) ga ik onder schooltijden werken. stel dat het dan lekker weer is, en stel dat beide kids tegelijk buitenhuis hebben afgesproken, dan zou het zomaar kunnen dat ik een relaxmomentje in onze nieuwe tuin (pas verhuisd) en deze gewonnen hangmat ga doorbrengen 🙂 ik volg jou via fb, instagram en youtube en luilak vai fb en instagram. liefs melissa

 • Christin@ 14 maart 2017 at 10:23

  Heerlijk Hangmat hangen …

 • Rianne Weerd 14 maart 2017 at 20:09

  wat een superleuke actie zeg! Ik droom al heel lang over een hangmat, en wat zal het heerlijk zijn .Straks buiten in de zon, en in najaar/winter lekker binnen in een hangmat even ‘me-time’. Dat heb ik regelmatig nodig om weer goed te kunnen functioneren. Maar waar ik ook in huis mij terug trek, man en de kinderen weten mij altijd te vinden. Op het toilet kan ik de deur nog op slot doen, maar ja…..niet echt een heerlijke plek om tot rust te komen. Geef mij maar een hangmat, hoog boven de grond waar kinderhandjes mij niet kunnen grijpen 😉 Ik doe graag mee.

 • Charlotte 15 maart 2017 at 09:47

  Ik ben Hollands grootste luilak mét kind en kat.
  En heb dringend nodig een lekkere hangmat! Nu heb ik een kleine bank staan. En luieren daarop is niets gedaan. Pijn aan mijn rug en mijn nek. Alles behalve een fijne plek. Om mijn grootste hobby te beoefenen. Het ongegeneerd luilakken!! Daarom wil ik vragen om aan me te denken. Wanneer je deze hangmat weg gaat schenken. Want het lijkt me reuze fijn. Als die heerlijke do not disturb “hangplek” van mij zou zijn.

 • Vera 15 maart 2017 at 22:30

  Wat zou er heerlijker zijn dan lekker bij komen na 235km Elfstedentocht fietsen of lekker bijslapen na een weekend fietsen in de Eiffel in zo’n toffe hangmat? Ik zeg: niet veel! Dus fingers crossed dat ik mag winnen! Mijn jarenlange vriendschap met mijn hangstoel is afgelopen jaar tot een eind gekomen toen mijn rug het niet meer zo zag zitten maar denk dat dit in een hangmat helemaal goed komt 😊