Winacties

Winactie: leuke reisaccessoires!

3 februari 2016
Marcella, Ireland

Altijd op reis zijn, dat is vrij lastig met een vaste baan en hypotheek. En dus vind ik het fijn om ook in ons huis en in mijn accessoires een tikje reizen toe te voegen. Ik koop graag sieraden als souvenir, zo draag ik vaak mijn ketting met maple leaf uit Canada. Maar op winterse dagen gooi ik ook graag een fijn reisartikel in mijn winkelmandje. Om jou de winter door te helpen heb ik een winactie met toffe reisaccessoires!

Webshop Trends4Travel

Unieke paspoorthoesjes & sieraden

Katie is gek op alles wat met reizen te maken heeft. En dus opende ze vanaf januari 2016 een eigen webshop. Bij de webshop Trends 4 Travel vind je de leukste en handigste accessoires voor iedereen die van reizen houdt. In de webshop vind je bagagelabels, een tas, gave kettingen en toffe paspoorthoesjes. Dit zijn unieke ontwerpen. De paspoorthoesjes en de tas zijn door Katie ontworpen. De collectie kettingen zijn ontworpen in een exclusieve samenwerking met Sieradenkistje.nl. Ik ben vooral weg van de ketting met het kompas, de ketting Big Adventure en natuurlijk het silhouet van de Rocky Mountains.

Winactie Trends4Travel

Winactie!

Van Trends 4 Travel mag ik een setje met gave reisartikelen weggeven! De winnaar van dit pakketje wint een linnen tas met de quote ‘Travel is the only thing you buy that makes you richer’. Ook een paspoorthoesje met een gave kaart zit in het pakje, en natuurlijk een te gekke ketting. Ik heb gekozen voor de mooie ketting Big Adventure. Leuk Valentijnscadeau voor jezelf of een vriend/vriendin!

Deze winactie is gesloten!

  • Volg mij op Twitter om deel te nemen aan deze winactie en/of kom mij volgen op Instagram
  • Ik zou het leuk vinden dat je mij komt volgen op Facebook
  • Je kunt Trends 4 Travel ook volgen op Facebook en Instagram
  • Laat in je reactie weten dat je mee wilt doen aan de winactie.  Reageer uiterlijk op woensdag 10 februari om 23:59 uur. Ik stuur de winnaar een mail om het adres op te vragen, dus vul een geldig e-mailadres in.

You Might Also Like

29
Reageer op dit artikel

avatar
22 Reacties
7 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
24 Auteurs van reacties
Katie | Trends 4 TravelEsther PottersTravelwithdeniseCelestaTjapke | Tjapke Op Reis Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
suusjeq
Reiziger

Heel leuk! Dat tasje kan ik wel gebruiken op reis, en die ketting! <3 Ik had laatst zelf ook een winactie van Ikwilmeerreizen.nl en wilde 'm toen stiekem zelf ook wel haha! I'm in dus! 🙂
PS Ik volg alle kanalen al!

Maud
Reiziger

Ontzettend leuk hoor Marcella. Uiteraard doe ik graag mee :-). De tas is ideaal nu alle plastic tasjes geld kosten.. Deze week vraag ik een nieuw paspoort aan (voor onze reis naar Marokko), dus dan komt dat hoesje goed van pas. En waauuww; die ketting <3!

Co
Reiziger

Leuke actie! Ik heb nog geen paspoortmapje, en mijn paspoort begint er wat vervallen uit te zien. En hij moet nog 5 jaar mee, dus dat zou goed van pas komen 😉
En de ketting met kompas zou heel goed zijn voor mijn hikes in de USA deze zomer 🙂

Wandernan
Reiziger

Whoohoo! Ik doe mee. Die flipflop is overigens echt he-le-maal in mijn straatje. En die tas is geweldig. Oh ik hou mijn vingers en tenen gekruist.
En de ketting met het fototoestelletje, hoe cute is dat?
Ik ga je actie ook delen. Omdat je dat niet mag vragen, hihi.

Dahag!

Annemarie
Reiziger

Wat een superleuke hebbedingetjes! Ik doe graag mee. 🙂

Sabine
Reiziger

Ohh wat leuk! Ik doe niet vaak mee aan winacties, kan tenslotte toch niet bij mij aankomen. Maar hieraan dus wel!! Mijn ouders komen in de tweede helft dit jaar naar Colombia dus die kunnen het meenemen in het geval ik win. Ik doe dus graag mee!

Roxanne
Reiziger

Super leuk! Ik ben dol op zulke tasjes <3 en die ketting is ook helemaal gaaf! Kortom, ik doe heeeeel graag mee!

Ukkie
Reiziger

Leuke winkel. Die gaat op mijn “nog te bekijken” lijstje voor het weekend.

Chantal
Reiziger
Chantal

Jaaa! Ik doe mee met deze winactie. Superleuk! Leuke gadgets voor een reisverslaafde ;-).

Janneke
Reiziger

Ik doe ook heel graag mee aan deze leuke actie! Draag zelf ook regelmatig m’n Australië kettinkje. De Big Adventure ketting zou super leuk zijn voor de afwisseling en ook met de andere spulletjes weet ik wel raad! 🙂

esterdekoning
Reiziger

Leuk! Ik volg je natuurlijk al en doe graag mee 🙂

chantal
Reiziger

Wat een geweldig pakketje en inderdaad zou dat even een leuke thuiskomer vanuit Sevilla zijn … Dusse ik doe graag mee. Volgens mij volg ik je al overal 😉 en ook Trends 4 Travel ben ik gaan volgen, want als ik niets win dan moet ik er zelf maar aan geloven 😃

Anita H.
Reiziger
Anita H.

Top. Ik doe graag mee!!

Sheila
Reiziger

Jaaaaaaaaaaahh! Als backpacker in hart en nieren doe ik natuurlijk heel graag mee. Reisartikelen zijn altijd leuk :). Ik volgde je al op IG. Aan twitter doe ik niet.

Klasine
Reiziger

Wat leuke cadeautjes allemaal, ik wil alles haha! Natuurlijk doe ik mee, lijkt me erg leuk 🙂

Henrieke
Reiziger

Ohh, wat een leuke dingetjes allemaal! Ik ga een gokje wagen, want die Rocky Mountains ketting vind ik ook fantastisch! En linnen tasjes kunnen ook geen kwaad – veel beter voor het milieu dan plastic tasjes.

Yvonne
Reiziger

Natuurlijk doe ik mee! Toevallig staat op de tas de reisquote die ik vorige week gebruikte in mijn wekelijkse reisquote+foto 🙂 en die ketting vind ik echt super!!

Sandra
Reiziger

Wat een gave winactie zeg! Ik was toevallig twee weken geleden nog op zoek naar een gave paspoorthoes, maar nog niet kunnen vinden. Ik doe dus graag mee met je leuke winactie. En ik kende de webshop stiekem al een klein beetje, maar leuk dat je deze winactie organiseert!

Tjapke | Tjapke Op Reis
Reiziger

Ooh wat een leuke winactie Marcella! Ik doe ook nog snel even mee! 😉 Het is altijd leuk om ook in het dagelijkse leven een beetje ‘op reis’ te zijn dankzij deze leuke accessoires!

Celesta
Reiziger

Wat een toffe winactie! Ben al lang opzoek naar zon handige tas! Ben dol op reizen of bezig zijn met leuke dingen bekijken over reizen. Ik heb uw site nog nooit eerder bezocht maar nu, dankzij de winactie gelukkig wel! 😉 Ik blijf u zeker volgen!! Hele toffe inspiratie! Blijf zo doorgaan 🙂

Travelwithdenise
Reiziger

Jaaaaa ik doe graag mee! Volg jullie beide op Insta en ben gek op reis accessoires. Dus duimen duimen duimen!

Esther Potters
Reiziger
Esther Potters

Geweldige winactie, zeker voor zo’n reislustig typje als ik!
Daarom doe ik graag mee en volg je vanaf nu ook op Twitter:)
@es2511

Katie | Trends 4 Travel
Reiziger

Wat leuk dat er veel mensen meedoen! Dat werkt voor mij weer super motiverend 🙂