Winacties

Ik ben jarig, dus ik trakteer: win een Adventure cadeaupakket!

4 november 2017
Ronda, Espana, Marcella

Ik ben vandaag jarig! Terwijl ik geniet van het Duitse waddeneiland Borkum heb ik voor jou een leuke winactie. Ik geef een onwijs tof Adventure cadeaupakket weg. Doe mee & win!

Adventure box M

Ik wil meer reizen! is een online Travel & lifestyle magazine, waarin we onze lezers mee willen nemen in de reisvibe. Of dat nu op reis of thuis op de bank is. Met onze artikelen hopen we onze lezers te inspireren, herinneringen boven te halen en handige tips mee te geven. In onze giftshop zoeken we naar unieke producten die het reisgevoel versterken. Ook ontwikkelen we eigen producten die hierbij aansluiten. Producten voor én door reizigers dus!

Samen met Ik wil meer reizen! geef ik aan één gelukkige winnaar het Adventure cadeaupakket weg. Dit pakket bevat handige, praktische producten die van pas komen op elke reis. Ik heb zelf een gave armband (niet in het pakket) en de emaille adventure mok cadeau gekregen. De armband is niet meer af gegaan en de mok gaat zeker van pas komen tijdens een volgende reis!

In het Adventure cadeaupakket zit:

 • Zakje coffee on the road
 • Aluminium bidon met karabinerhaak
 • Emaille mok adventure
 • Karabinerhaken 3 pack
 • Waterwerend tasje mobiele telefoon
 • Anti-insect spray 15ml
 • Luxe cadeauverpakking

Travel mugDoe mee & maak kans op het adventure cadeaupakket!

Ik geef samen met Ik wil meer reizen! aan 1 winnaar het Adventure cadeaupakket weg. Doe mee en maak kans op dit pakket! Niet gewonnen? Kijk dan even in de webshop van Ik wil meer reizen! want hier vind je de leukste reisartikelen. Leuk voor jezelf of voor de feestdagen.

Wat moet je doen?

 • Volg mij op minstens 1 social media kanaal: FacebookTwitterYoutube of Instagram om deel te nemen aan deze winactie. Ik maak de winnaar bekend op Facebook, als je mijn pagina volgt, dan weet je direct of je gewonnen hebt! 
 • Like mijn bericht over de winactie op Facebook en laat eventueel een reactie achter. Het bericht delen is extra lief!
 • Vergeet niet om een reactie achter te laten op dit artikel met een geldig e-mailadres. Als je wint, dan stuur ik je een mail.
 • Ik wil meer reizen! vindt het leuk dat je hen komt volgen op FacebookTwitter en/of Instagram
 • Like & reageer uiterlijk op zaterdag 11 november om 23:59 uur. De winnaars kies ik willekeurig via de website random.org. De winnaars maak ik bekend op Facebook! 

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Youtube – Twitter – Instagram – Bloglovin

You Might Also Like

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Susanne
Reiziger
Susanne

Van harte gefeliciteerd en een fijne tijd op Borkum.

Aimy
Reiziger

Van harte gefeliciteerd Marcella! Dit weekend dus lekker je verjaardag vieren in Borkum. Heerlijk! Leuke winactie ook dus doe graag mee :)!

Fijne dag vandaag!

Sifra
Reiziger

Gefeliciteerd!🎉 Superleuke actie!

Aafke
Reiziger
Aafke

Gefeliciteerd Marcella, maak er weer een mooi avontuurlijk jaar van met Jan en blijf schrijven. Fijne dag op Borkum.

Shere
Reiziger

Van harte Marcella! Wat leuk dat je je verjaardag op reis viert ! Ik doe ook graag aan de winactie. De mok vind ik erg leuk, nu weet ik wat ik Had moeten vragen voor mijn verjaardag (deze Is al mandaag)

Marjolein
Reiziger

Gefeliciteerd natuurlijk! Ik zie je straks voor een weekendje Borkum! Heerlijk even uitwaaien dut weekend 😃

Ling
Reiziger
Ling

Gefeliciteerd en een fijne dag! Dit pakket komt goed van pas voor mijn volgende rondreis.

Lonneke
Reiziger

Congrats! Maak er een gezellige dag van!
Leuke winactie!😃 ik doe mee. 🙂

Jantsj
Reiziger
Jantsj

Happy B-day!!!!IK doe ook mee,leuk!!!! Fijne dag!!! 🙂

Marrit
Reiziger
Marrit

Gefeliciteerd met je verjaardag. Ik volg je al een tijd, het was vooral heel bijzonder dat jullie in dezelfde periode, in Canada waren. Zodat ik via jouw blogs ook op de hoogte was! 😀 Fijne tijd op Borkum en goed weekend, groetjes Marrit

Z. Kumru
Reiziger

Gefeliciteerd !! Ik doe ook graag mee

Amelie
Reiziger
Amelie

Gefeliciteerd met je verjaardag! Geniet je reisje!

Stéphanie
Reiziger

Gefeliciteerd! En als grote berg en natuurliefhebber doe ik uiteraard graag mee met deze toffe winactie! Veel plezier op de Duitse Wadden.

Bep H
Reiziger
Bep H

Gefeliciteerd met je verjaardag, veel gezonde reislustige jaren toegewenst! ik doe graag mee met deze leuke actie

Janet
Reiziger

Van harte gefeliciteerd! 🎉 Ik doe graag mee met deze leuke winactie. 😊

Grete Karina
Reiziger
Grete Karina

Gefeliciteerd met je verjaardag en ik loot heel graag mee!

Nynke B
Reiziger
Nynke B

Gefeliciteerd! Een goed begin van je verjaardag weer op reis. Ik doe graag mee.

Sylvia Borg
Reiziger
Sylvia Borg

Van harte gefeliciteerd, en een fijne dag op Borkum gewenst! Er zijn slechtere locaties om je verjaardag te vieren:)
Wat leuk een winactie!! 🙂

Bianca
Reiziger

Gefeliciteerd Marcella! En ik doe graag met je leuke actie!

Wendy
Reiziger
Wendy

Gefeliciteerd! Leuke winactie, doe graag mee =)

Melissa krijns
Reiziger

Gefeliciteerd met je verjaardag!!! Hoop dat je ee leuke dag zal hebben.

Liesbeth
Reiziger
Liesbeth

Van harte gefeliciteeeeeerrrrddd!!!! Op een mooi nieuw levensjaar!
Ik doe heel graag mee met de actie! Leuk pakket!

Jaquelien
Reiziger

Er is er een jarig, hoera hoera, dat kun je wel zien dat is zij. Nog vele jaren. Veel plezier op Borkum, geniet van je verjaardag en je verblijf daar (hoop dat je beter weer hebt, dan dat hier in het westen van Nederland is, want hier regent het op het moment). Ben benieuwd wat je van Borkum vond. Enne ik doe graag met je leuke actie.

Saskia
Reiziger

Congratz! Hoera. Hopelijk heb je een super fijne dag gehad 🙂
Ik gun het pakket iemand anders

Aniek
Reiziger

Gefeliciteerd Marcella! Dat zakje coffee on the road zag ik in Amerika ook in een winkel liggen. Ik wilde het graag kopen want ik ben best benieuwd of dat goed smaakt. Heb het uiteindelijk niet gekocht omdat je in die winkel een uur in de rij stond voor de kassa 🙂

Maya
Reiziger
Maya

Gefeliciteerd en veel plezier op Borkum! Ik word altijd erg hebberig van de leuke spulletje die verkrijgbaar zijn op ikwilmeerreizen dus ik doe graag mee 😉

Sabrina
Reiziger
Sabrina

Gefeliciteerd! Fijne tijd op borkum!

Lisanne Bons
Reiziger
Lisanne Bons

Van harte gefeliciteerd🎈. Veel plezier op Borium. Doe graag mee aan je leuken actie.

Dirkje
Reiziger
Dirkje

Gefeliciteerd! Leuk om voor je verjaardag ook iemand anders blij te maken 🙂

Fleur
Reiziger
Fleur

Gefeliciteerd!

Sabine
Reiziger

Gaaf pakket meid! Als ik in NL zou wonen zou ik zeker meedoen. Maar voor nu vooral: VAN HARTE GEFELICITEERD!!!

Lotte
Reiziger

Hip hip hoera! Gefeliciteerd met je verjaardag! En wat een toffe winactie seg, ik doe graag mee. Lijkt me een fijn kadootje voor mijn vriend. 🙂

Sanne
Reiziger

Als eerste natuurlijk… van harte gefeliciteerd!!! Wat leuk dat je trakteert. Ik zou graag willen meedoen met de win actie. 🙂 Super leuk!

Rowan
Reiziger

Van harte gefeliciteerd Marcella!

Marian B
Reiziger
Marian B

Alsnog gefeliciteerd! Dit lijkt me een top pakket voor mijn zusje en doe daarom graag mee!

Anita H.
Reiziger
Anita H.

Ik ding heel graag mee.

Hannah Kagenaar
Reiziger
Hannah Kagenaar

Ik doe heel graag mee! Gr. Hannah

Kelly
Reiziger

Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik doe graag mee 🙂 Hartstikke leuk!

Jenny
Reiziger

Nog gefeliciteerd met je verjaardag!

Ik zou dit pakket graag winnen voor m’n vriend. We waren afgelopen weekend vijf jaar samen, maar hebben er niks aan gedaan omdat m’n gezondheid niet meewerkte en ik examens had. Hij heeft absoluut wat extra’s verdiend!

Jessica
Reiziger

Een paar dagen te laat, maar alsnog gefeliciteerd meid! Ik hoop dat je een leuke verjaardag hebt gehad 🙂 Ik hoef niet mee te doen met de winactie, maar wil wel even laten weten dat het een tof pakket is!

Sharon de Ridder
Reiziger
Sharon de Ridder

Alsnog gefeliciteerd!
Wat een supertof pakket om te trakteren; daar maak ik graag kans op!

Emma
Reiziger

Gefeliciteerd nog!! Hopelijk heb je een leuke dag gehad!

Diana
Reiziger

Nog van harte, wel te laat of misschien nu te vroeg ;). Ik doe graag mee maar dat had ik ook al laten weten op Facebook. Toffe actie met gave spullen.

Gabrielle
Reiziger

Gefeliciteerd!! Jeetje wat een gaaf pakket, natuurlijk doe ik mee 😀😊

Nanda
Reiziger

Daar ben ik! Van harte gefeliciteerd alsnog, op een prachtig reisjaar. Ik vind het een heel tof pakket met bruikbare spullen (hoewel ik de carabiner haken waarschijnlijk voor rondslingerende elastiekjes zou gebruiken haha)
Ik ben verliefd op de beker. Instant Afrika gevoel.

Sigrid Rijckoort
Reiziger

Dag Marcella! We volgen elkaar nu al een tijdje op Instagram, en vanaf vandaag volg ik je ook op Facebook. Ik vind het super dat je deze winactie doet en de cadeaus zouden bij mij heel hard van pas komen! Daarom wil ik ook heel erg graag winnen uiteraard!
Nog een gelukkige verjaardag en geniet van je dag!!

Groetjes Sigrid

Anne van leeuwen
Reiziger
Anne van leeuwen

Gefeliciteerd! En wat een leuke winactie!