Winacties

Ik ben jarig, dus ik trakteer: win een Adventure cadeaupakket!

4 november 2017
Ronda, Espana, Marcella

Ik ben vandaag jarig! Terwijl ik geniet van het Duitse waddeneiland Borkum heb ik voor jou een leuke winactie. Ik geef een onwijs tof Adventure cadeaupakket weg. Doe mee & win!

Adventure box M

Ik wil meer reizen! is een online Travel & lifestyle magazine, waarin we onze lezers mee willen nemen in de reisvibe. Of dat nu op reis of thuis op de bank is. Met onze artikelen hopen we onze lezers te inspireren, herinneringen boven te halen en handige tips mee te geven. In onze giftshop zoeken we naar unieke producten die het reisgevoel versterken. Ook ontwikkelen we eigen producten die hierbij aansluiten. Producten voor én door reizigers dus!

Samen met Ik wil meer reizen! geef ik aan één gelukkige winnaar het Adventure cadeaupakket weg. Dit pakket bevat handige, praktische producten die van pas komen op elke reis. Ik heb zelf een gave armband (niet in het pakket) en de emaille adventure mok cadeau gekregen. De armband is niet meer af gegaan en de mok gaat zeker van pas komen tijdens een volgende reis!

In het Adventure cadeaupakket zit:

 • Zakje coffee on the road
 • Aluminium bidon met karabinerhaak
 • Emaille mok adventure
 • Karabinerhaken 3 pack
 • Waterwerend tasje mobiele telefoon
 • Anti-insect spray 15ml
 • Luxe cadeauverpakking

Travel mugDoe mee & maak kans op het adventure cadeaupakket!

Ik geef samen met Ik wil meer reizen! aan 1 winnaar het Adventure cadeaupakket weg. Doe mee en maak kans op dit pakket! Niet gewonnen? Kijk dan even in de webshop van Ik wil meer reizen! want hier vind je de leukste reisartikelen. Leuk voor jezelf of voor de feestdagen.

Wat moet je doen?

 • Volg mij op minstens 1 social media kanaal: FacebookTwitterYoutube of Instagram om deel te nemen aan deze winactie. Ik maak de winnaar bekend op Facebook, als je mijn pagina volgt, dan weet je direct of je gewonnen hebt! 
 • Like mijn bericht over de winactie op Facebook en laat eventueel een reactie achter. Het bericht delen is extra lief!
 • Vergeet niet om een reactie achter te laten op dit artikel met een geldig e-mailadres. Als je wint, dan stuur ik je een mail.
 • Ik wil meer reizen! vindt het leuk dat je hen komt volgen op FacebookTwitter en/of Instagram
 • Like & reageer uiterlijk op zaterdag 11 november om 23:59 uur. De winnaars kies ik willekeurig via de website random.org. De winnaars maak ik bekend op Facebook! 

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Youtube – Twitter – Instagram – Bloglovin

You Might Also Like

 • Susanne 4 november 2017 at 06:55

  Van harte gefeliciteerd en een fijne tijd op Borkum.

 • Aimy 4 november 2017 at 06:59

  Van harte gefeliciteerd Marcella! Dit weekend dus lekker je verjaardag vieren in Borkum. Heerlijk! Leuke winactie ook dus doe graag mee :)!

  Fijne dag vandaag!

 • Sifra 4 november 2017 at 07:01

  Gefeliciteerd!🎉 Superleuke actie!

 • Aafke 4 november 2017 at 07:15

  Gefeliciteerd Marcella, maak er weer een mooi avontuurlijk jaar van met Jan en blijf schrijven. Fijne dag op Borkum.

 • Shere 4 november 2017 at 07:24

  Van harte Marcella! Wat leuk dat je je verjaardag op reis viert ! Ik doe ook graag aan de winactie. De mok vind ik erg leuk, nu weet ik wat ik Had moeten vragen voor mijn verjaardag (deze Is al mandaag)

 • Marjolein 4 november 2017 at 07:39

  Gefeliciteerd natuurlijk! Ik zie je straks voor een weekendje Borkum! Heerlijk even uitwaaien dut weekend 😃

 • Ling 4 november 2017 at 07:46

  Gefeliciteerd en een fijne dag! Dit pakket komt goed van pas voor mijn volgende rondreis.

 • Lonneke 4 november 2017 at 07:47

  Congrats! Maak er een gezellige dag van!
  Leuke winactie!😃 ik doe mee. 🙂

 • Jantsj 4 november 2017 at 08:09

  Happy B-day!!!!IK doe ook mee,leuk!!!! Fijne dag!!! 🙂

 • Marrit 4 november 2017 at 08:31

  Gefeliciteerd met je verjaardag. Ik volg je al een tijd, het was vooral heel bijzonder dat jullie in dezelfde periode, in Canada waren. Zodat ik via jouw blogs ook op de hoogte was! 😀 Fijne tijd op Borkum en goed weekend, groetjes Marrit

 • Z. Kumru 4 november 2017 at 08:33

  Gefeliciteerd !! Ik doe ook graag mee

 • Amelie 4 november 2017 at 08:34

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Geniet je reisje!

 • Stéphanie 4 november 2017 at 08:38

  Gefeliciteerd! En als grote berg en natuurliefhebber doe ik uiteraard graag mee met deze toffe winactie! Veel plezier op de Duitse Wadden.

 • Bep H 4 november 2017 at 08:59

  Gefeliciteerd met je verjaardag, veel gezonde reislustige jaren toegewenst! ik doe graag mee met deze leuke actie

 • Janet 4 november 2017 at 09:15

  Van harte gefeliciteerd! 🎉 Ik doe graag mee met deze leuke winactie. 😊

 • Grete Karina 4 november 2017 at 09:52

  Gefeliciteerd met je verjaardag en ik loot heel graag mee!

 • Nynke B 4 november 2017 at 09:53

  Gefeliciteerd! Een goed begin van je verjaardag weer op reis. Ik doe graag mee.

 • Sylvia Borg 4 november 2017 at 10:15

  Van harte gefeliciteerd, en een fijne dag op Borkum gewenst! Er zijn slechtere locaties om je verjaardag te vieren:)
  Wat leuk een winactie!! 🙂

 • Bianca 4 november 2017 at 10:51

  Gefeliciteerd Marcella! En ik doe graag met je leuke actie!

 • Wendy 4 november 2017 at 10:53

  Gefeliciteerd! Leuke winactie, doe graag mee =)

 • Melissa krijns 4 november 2017 at 12:26

  Gefeliciteerd met je verjaardag!!! Hoop dat je ee leuke dag zal hebben.

 • Liesbeth 4 november 2017 at 13:32

  Van harte gefeliciteeeeeerrrrddd!!!! Op een mooi nieuw levensjaar!
  Ik doe heel graag mee met de actie! Leuk pakket!

 • Jaquelien 4 november 2017 at 14:52

  Er is er een jarig, hoera hoera, dat kun je wel zien dat is zij. Nog vele jaren. Veel plezier op Borkum, geniet van je verjaardag en je verblijf daar (hoop dat je beter weer hebt, dan dat hier in het westen van Nederland is, want hier regent het op het moment). Ben benieuwd wat je van Borkum vond. Enne ik doe graag met je leuke actie.

 • Saskia 4 november 2017 at 17:52

  Congratz! Hoera. Hopelijk heb je een super fijne dag gehad 🙂
  Ik gun het pakket iemand anders

 • Aniek 4 november 2017 at 18:27

  Gefeliciteerd Marcella! Dat zakje coffee on the road zag ik in Amerika ook in een winkel liggen. Ik wilde het graag kopen want ik ben best benieuwd of dat goed smaakt. Heb het uiteindelijk niet gekocht omdat je in die winkel een uur in de rij stond voor de kassa 🙂

 • Maya 4 november 2017 at 20:48

  Gefeliciteerd en veel plezier op Borkum! Ik word altijd erg hebberig van de leuke spulletje die verkrijgbaar zijn op ikwilmeerreizen dus ik doe graag mee 😉

 • Sabrina 4 november 2017 at 21:20

  Gefeliciteerd! Fijne tijd op borkum!

 • Lisanne Bons 4 november 2017 at 21:57

  Van harte gefeliciteerd🎈. Veel plezier op Borium. Doe graag mee aan je leuken actie.

 • Dirkje 5 november 2017 at 16:55

  Gefeliciteerd! Leuk om voor je verjaardag ook iemand anders blij te maken 🙂

 • Fleur 5 november 2017 at 20:26

  Gefeliciteerd!

 • Sabine 6 november 2017 at 00:44

  Gaaf pakket meid! Als ik in NL zou wonen zou ik zeker meedoen. Maar voor nu vooral: VAN HARTE GEFELICITEERD!!!

 • Lotte 6 november 2017 at 10:38

  Hip hip hoera! Gefeliciteerd met je verjaardag! En wat een toffe winactie seg, ik doe graag mee. Lijkt me een fijn kadootje voor mijn vriend. 🙂

 • Sanne 6 november 2017 at 13:40

  Als eerste natuurlijk… van harte gefeliciteerd!!! Wat leuk dat je trakteert. Ik zou graag willen meedoen met de win actie. 🙂 Super leuk!

 • Rowan 6 november 2017 at 19:13

  Van harte gefeliciteerd Marcella!

 • Marian B 6 november 2017 at 21:26

  Alsnog gefeliciteerd! Dit lijkt me een top pakket voor mijn zusje en doe daarom graag mee!

 • Anita H. 6 november 2017 at 23:03

  Ik ding heel graag mee.

 • Hannah Kagenaar 7 november 2017 at 09:31

  Ik doe heel graag mee! Gr. Hannah

 • Kelly 7 november 2017 at 11:28

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik doe graag mee 🙂 Hartstikke leuk!

 • Jenny 7 november 2017 at 16:02

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag!

  Ik zou dit pakket graag winnen voor m’n vriend. We waren afgelopen weekend vijf jaar samen, maar hebben er niks aan gedaan omdat m’n gezondheid niet meewerkte en ik examens had. Hij heeft absoluut wat extra’s verdiend!

 • Jessica 8 november 2017 at 13:41

  Een paar dagen te laat, maar alsnog gefeliciteerd meid! Ik hoop dat je een leuke verjaardag hebt gehad 🙂 Ik hoef niet mee te doen met de winactie, maar wil wel even laten weten dat het een tof pakket is!

 • Sharon de Ridder 8 november 2017 at 14:01

  Alsnog gefeliciteerd!
  Wat een supertof pakket om te trakteren; daar maak ik graag kans op!

 • Emma 10 november 2017 at 12:32

  Gefeliciteerd nog!! Hopelijk heb je een leuke dag gehad!

 • Diana 10 november 2017 at 20:51

  Nog van harte, wel te laat of misschien nu te vroeg ;). Ik doe graag mee maar dat had ik ook al laten weten op Facebook. Toffe actie met gave spullen.

  • Marcella 10 november 2017 at 21:00

   Ik was zaterdag 4 november jarig 🙂 Bedankt lady!

 • Gabrielle 10 november 2017 at 21:39

  Gefeliciteerd!! Jeetje wat een gaaf pakket, natuurlijk doe ik mee 😀😊

 • Nanda 11 november 2017 at 10:20

  Daar ben ik! Van harte gefeliciteerd alsnog, op een prachtig reisjaar. Ik vind het een heel tof pakket met bruikbare spullen (hoewel ik de carabiner haken waarschijnlijk voor rondslingerende elastiekjes zou gebruiken haha)
  Ik ben verliefd op de beker. Instant Afrika gevoel.

 • Sigrid Rijckoort 11 november 2017 at 13:52

  Dag Marcella! We volgen elkaar nu al een tijdje op Instagram, en vanaf vandaag volg ik je ook op Facebook. Ik vind het super dat je deze winactie doet en de cadeaus zouden bij mij heel hard van pas komen! Daarom wil ik ook heel erg graag winnen uiteraard!
  Nog een gelukkige verjaardag en geniet van je dag!!

  Groetjes Sigrid

 • Anne van leeuwen 12 november 2017 at 12:18

  Gefeliciteerd! En wat een leuke winactie!