Duitsland Outdoor

VIDEO – Teutoburgerwald, prachtige natuur vlak over de grens!

3 juni 2018
Teutoburgerwald Germany

Prachtige natuur vlak over de Duitse grens. Wist je dat het Teutoburgerwald een ontzettend mooi gebied is? Ik laat het je zien met onze nieuwste video!

Teutoburgerwald GermanyTeutourgerwald Germany

Video Teutoburgerwald!

Vind je onze video (met dronebeelden!) leuk? Geef dan een duimpje omhoog en volg mij op YouTube! Daar vind je nog meer toffe reisfilmpjes én er komt regelmatig een nieuwe video bij!

Teutoburgerwald Germany

Periode: 20 t/m 22 april 2018 (perfect met de bloesem!)
Hotel: Landidyll Hotel zum Freden in Bad Iburg
Actief: wij liepen 2 wandelingen in Teutoburgerwald
Stad: Osnabrück, Bad Iburg en kleine dorpen in de omgeving

Teutoburgerwald: veel moois vlak over de grens!

Ik heb een haat-liefde-verhouding met Duitsland. Ik vind dat ik er al te vaak geweest ben (vroeger met mijn ouders bijna elke zomervakantie), maar toch blijf ik er terug komen. Het geeft toch altijd een fijn nostalgisch gevoel om in dit land op ontdekking te gaan. De afgelopen jaren maakten we vooral stedentrips: Berlijn, Hamburg en Rostock. Ik vond het hoog tijd om de Duitse natuur te ontdekken, en dus gingen wij een weekend wandelen in het Teutoburgerwald. Deze bergrug strekt zich uit van het laagste punt bij Bevergern in oostelijke en zuidoostelijke richting naar het hoogste punt, de Barnacken (446 m) bij Horn-Bad Meinberg. Wij bezochten de omgeving van Bad Iburg, ten oosten van Enschede. Vanuit Groningen is dit 2 uur rijden (205 kilometer).

Bad Iburg GermanyTeutoburgerwald Germany

Doen in Teutoburgerwald

Wij kozen ervoor om te gaan wandelen in Teutoburgerwald. We kozen twee wandelingen van zo’n 11 kilometer en genoten volop van deze prachtige gebieden. Wil je niet wandelen, dan is er genoeg ander leuks te doen in dit gebied. Neem een kijkje op de website Geheim over de grens en je hebt volop inspiratie. Wij deden ook nog een middagje Osnabrück, gingen in Bad Iburg naar de Landesgartenschau en genoten van knusse Duitse stadjes. Het werd een heerlijk weekend!

Saskia helpt je om het het leukste Landalpark in Duitsland te vinden.

Meer leuks in Duitsland!

Lijkt het Teutoburgerwald jou leuk?

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Youtube – Twitter – Instagram – Bloglovin

Wij waren op uitnodiging een weekend in Duitsland. Ik ga echter geen samenwerkingen aan waar ik niet achter sta. Ik deel in mijn artikelen niks anders dan mijn persoonlijke mening. Lees ook mijn disclaimer.

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest

6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Wanda

Ja, ik wil zeker nog weer terug naar deze regio. Wij waren er ooit een weekendje toen mijn ouders daar op vakantie waren maar vanwege de warmte toen niet zoveel gezien. Het staat zeker weten op mijn lijstje om nog eens een weekje of zo naar toe te gaan. Leuk dat jullie er ook een video van hebben gemaakt!

Yvonne

Leuke video! Wij zijn komend weekend in Bad Bentheim.. niet al te ver van hier. Als er nog tijd is willen we ook nog deze kant op.

Yvonne

Dank je wel! Wij gaan ook naar een huisjespark.. wellicht hetzelfde.. het kasteel staat wel op de planning 🙂

6
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x