Roadtrips Video

VIDEO – Roadtrip Denemarken & Duitsland

13 juni 2017
Marcella, Mons Klint, Denmark

Eind april deden we een roadtrip Denemarken & Duitsland. We waren een lang weekend weg waarin we ontzettend veel moois zagen. Ik laat het je zien met een tof filmpje!

Volg mij op YouTube!

Vind je onze video roadtrip Denemarken & Duitsland leuk? Geef dan een duimpje omhoog en volg mij op YouTube! Daar vind je nog veel meer toffe reisfilmpjes!


Rostock, GermanyMons Klint, DenmarkStege, MønLübeck, Germany

Roadtrip Denemarken & Duitsland

Op Koningsdag reden we naar de kleurrijke stad Rostock. We werden verrast door de leuke, sfeervolle stad. We dwaalden er rond en aten een lekkere burger. Na een goede nachtrust en heerlijk ontbijt pakten we de ferry naar Denemarken. Hier bewonderden we de prachtige krijtrotsen van Møns Klint. We liepen honderden treden op en af en genoten van het felblauwe water en de knalwitte rotsen. We verkenden het eiland Møn waar we in een te gek knalrood Deens huisje sliepen. Het weekend sloten we af in Lübeck waar we met de ferry naartoe vaarden. Het werd een fijn weekend waarin we ontzettend veel moois zagen!

Meer over onze mini roadtrip!

Staat een roadtrip Denemarken en/of Duitsland op jouw wishlist?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Shirley 13 juni 2017 at 14:27

  Mooie video! Heel gaaf die rotsen, maar ik zag ook allerlei andere mooie beelden voorbij komen. Bij mij staat het voorlopig niet op mijn wishlist (of tja, het mag er best bij hoor!), want er staan eerst nog een aantal andere trips op.

  • Reply Marcella 19 juni 2017 at 11:32

   Dankjewel Shirley! Mocht je wishlist op raken, of je weer eens wat anders zoeken, dan kan ik je het eiland Møn en de krijtrotsen onwijs aanraden. Zo gaaf daar!

 • Reply Maud 24 juni 2017 at 10:28

  Ik was er van overtuigd dat ik dit filmpje al had gezien, maar dat was nog helemaal niet zo. Stom van mij, want wat is de video weer leuk geworden! Ben nu al benieuwd naar de komende video’s van IJsland, Mechelen en Zweden! 😉

  • Reply Marcella 25 juni 2017 at 20:43

   Leuk dat je zo enthousiast reageert Maud! Ik vind het ook echt een tof resultaat van een heerlijk weekend weg. De video van IJsland wordt vast ook te gek, en van de andere bestemmingen gaan we zeker mooie beelden maken. Ik hoop dat we ook een mooie video in Twente kunnen maken!

 • Reply Marjolein 26 juni 2017 at 11:42

  Ik had deze even gemist door de vakantie, maar leuk filmpje is het geworden! Herkenbaar bij de rotsen en de twee steden zien er leuk uit! Gaaf weer!

  • Reply Marcella 27 juni 2017 at 20:56

   Leuk dat het filmpje zo herkenbaar is Marjolein! De rotsen zijn echt tof, en de combi met de 2 Duitse steden was top. Goeie aanrader!

 • Reply Martin 4 augustus 2017 at 19:53

  Leuk filmpje! Scnadinavie komt hier steeds hoger op de bucket list…nog nooit geweest en dat kan toch niet 😁

  • Reply Marcella 5 augustus 2017 at 16:30

   Wij waren maar een lang weekend in Denemarken, dat smaakt naar meer! Eind deze maand gaan we kennismaken met Zweden, heel erg benieuwd naar!

 • Reply Jenny 4 augustus 2017 at 22:23

  Leuke video weer! Een mooie combinatie van twee bijzondere regio’s.

  • Reply Marcella 5 augustus 2017 at 16:31

   Dankjewel Jenny! Vooral in Denemarken willen we nog veel meer zien & ontdekken. Daar plannen we vast nog wat lange weekenden naartoe!

 • Reply Gabriëlle ~ GlobeGirl 4 augustus 2017 at 22:28

  Super mooie video weer, altijd mooi hoe jullie die samen maken. Jullie reis door Duitsland en Denemarken is echt geweldig zo te zien.

  • Reply Marcella 5 augustus 2017 at 16:32

   Leuk dat je zo enthousiast reageert Gabriëlle! Ik vind de video’s van onze reizen zó leuk! Tof om daar ook bewegend beeld van te hebben. Geeft de sfeer goed aan!

 • Reply Esther 5 augustus 2017 at 08:01

  Leuke video Marcella! En mooie omgeving ook. Scandinavië staat best hoog op mijn wishlist, maar dan met name Noorwegen en Zweden. Maar er is zoveel moois te zien onderweg.

  • Reply Marcella 5 augustus 2017 at 16:33

   Thanks Esther! We hebben nog veels te weinig gezien van Scandinavië, maar we gaan eind deze maand 10 dagen naar Zweden. Onwijs veel zin in!

 • Reply Diana 6 augustus 2017 at 21:16

  Je filmpjes worden elke keer weer beter. Heerlijk om naar te kijken en even weg te dromen.

  • Reply Marcella 6 augustus 2017 at 21:54

   Bedankt voor je compliment Diana!

  Leave a Reply