Roadtrips Video

VIDEO – Roadtrip Denemarken & Duitsland

13 juni 2017
Marcella, Mons Klint, Denmark

Eind april deden we een roadtrip Denemarken & Duitsland. We waren een lang weekend weg waarin we ontzettend veel moois zagen. Ik laat het je zien met een tof filmpje!

Volg mij op YouTube!

Vind je onze video roadtrip Denemarken & Duitsland leuk? Geef dan een duimpje omhoog en volg mij op YouTube! Daar vind je nog veel meer toffe reisfilmpjes!


Rostock, GermanyMons Klint, DenmarkStege, MønLübeck, Germany

Roadtrip Denemarken & Duitsland

Op Koningsdag reden we naar de kleurrijke stad Rostock. We werden verrast door de leuke, sfeervolle stad. We dwaalden er rond en aten een lekkere burger. Na een goede nachtrust en heerlijk ontbijt pakten we de ferry naar Denemarken. Hier bewonderden we de prachtige krijtrotsen van Møns Klint. We liepen honderden treden op en af en genoten van het felblauwe water en de knalwitte rotsen. We verkenden het eiland Møn waar we in een te gek knalrood Deens huisje sliepen. Het weekend sloten we af in Lübeck waar we met de ferry naartoe vaarden. Het werd een fijn weekend waarin we ontzettend veel moois zagen!

Meer over onze mini roadtrip!

Staat een roadtrip Denemarken en/of Duitsland op jouw wishlist?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

You Might Also Like

16
Reageer op dit artikel

avatar
8 Reacties
8 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
9 Auteurs van reacties
DianaEstherGabriëlle ~ GlobeGirlJennyMartin Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Shirley
Reiziger

Mooie video! Heel gaaf die rotsen, maar ik zag ook allerlei andere mooie beelden voorbij komen. Bij mij staat het voorlopig niet op mijn wishlist (of tja, het mag er best bij hoor!), want er staan eerst nog een aantal andere trips op.

Maud
Reiziger

Ik was er van overtuigd dat ik dit filmpje al had gezien, maar dat was nog helemaal niet zo. Stom van mij, want wat is de video weer leuk geworden! Ben nu al benieuwd naar de komende video’s van IJsland, Mechelen en Zweden! 😉

Marjolein
Reiziger

Ik had deze even gemist door de vakantie, maar leuk filmpje is het geworden! Herkenbaar bij de rotsen en de twee steden zien er leuk uit! Gaaf weer!

Martin
Reiziger

Leuk filmpje! Scnadinavie komt hier steeds hoger op de bucket list…nog nooit geweest en dat kan toch niet 😁

Jenny
Reiziger

Leuke video weer! Een mooie combinatie van twee bijzondere regio’s.

Gabriëlle ~ GlobeGirl
Reiziger

Super mooie video weer, altijd mooi hoe jullie die samen maken. Jullie reis door Duitsland en Denemarken is echt geweldig zo te zien.

Esther
Reiziger
Esther

Leuke video Marcella! En mooie omgeving ook. Scandinavië staat best hoog op mijn wishlist, maar dan met name Noorwegen en Zweden. Maar er is zoveel moois te zien onderweg.

Diana
Reiziger

Je filmpjes worden elke keer weer beter. Heerlijk om naar te kijken en even weg te dromen.