Europa Outdoor

VIDEO – Andalusië & Ronda

1 juni 2017
Marcella, Sierra de Grazalema

Na een paar dagen Sevilla haalden we onze huurauto op en reden we naar Ronda. Het glooiende landschap van Andalusië verraste ons. En toen zagen we ook nog een prachtig felblauw meer. Ik neem je mee in ons filmpje!

Volg mij op YouTube!

Vind je onze video Andalusië & Ronda leuk? Geef dan een duimpje omhoog en volg mij op YouTube! Daar vind je nog meer toffe reisfilmpjes!


Andalusia, Spain Andalusia, SpainSierra de Grazalema, Andalusia, Spain

Mini roadtrip Andalusië

Na een paar dagen in de mooie stad Sevilla haalden we onze huurauto op bij het station. We genoten van het glooiende landschap van Andalusië. Wat een prachtig gebied! We reden in een kleine twee uur naar Ronda, de stad met de betoverende kloof. Ronda is absoluut een prachtig stadje waar een diepe kloof doorheen slingert. Je hebt een prachtig uitzicht op de kloof vanaf de oude- en nieuwe brug. De wandeling via de terrassen van Jardines de Cuenca is prachtig. In Ronda vind je Plaza de Toros, de oudste arena van Spanje.

Na een dag Ronda hadden we de volgende dag alle tijd en reden we door het natuurpark Sierra de Grazalema. Ik kreeg geen genoeg van het prachtige blauwe meer. Het felle blauw deed me denken aan Lake Louise of Moraine Lake in Canada. We wandelden een eind en in het stadje Grazalema genoten we van de zon op een fijn terras. Andalusië is mooi en heel sfeervol. Onze mini roadtrip was natuurlijk veels te kort, we moeten zeker nog eens terug!

Meer over onze stedentrip Sevilla, mini roadtrip Andalusië & Ronda!

Staat Andalusië op jouw wishlist?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

You Might Also Like

4
Reageer op dit artikel

avatar
2 Reacties
2 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
3 Auteurs van reacties
MarcellaMaudNarelle | wegvanhetnoorden.nl Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Narelle | wegvanhetnoorden.nl
Reiziger

Leuk gedaan weer! Lijkt me erg mooi o0m te bezoeken 🙂

Maud
Reiziger

Wat een leuk filmpje weer! Ik ben nu nog nieuwsgieriger naar een roadtrip door Andalusië! Misschien toch maar eens knopen gaan doorhakken.. Hihi.