Personal

Tussen de verhuisdozen

28 januari 2015
Sneeuw

Hoog tijd voor een verhuisupdate, want de datum van de overdracht kruipt steeds een stukje dichterbij. Op naar de voordelen van onze nieuwe huis! We leven nu tussen de verhuisdozen, echt gezellig is het niet meer in huis want in elke ruimte staat wel een doos. En ik mis af en toe al iets wat al ingepakt is…

  • Vorige week hebben we de huur opgezegd van ons huidige huis. Dat vond ik echt een ‘ding’, alsof het dan pas écht serieus werd. Maar goed, we konden toch al niet meer terug want onze hypotheek is ook helemaal rond nu.
  • Gisteren is de opzichter van de woningstichting langs geweest en vanmiddag komt er al een mogelijke nieuwe huurder kijken. Onze vloeren en het terras zijn ter overname, dus hopelijk kunnen we daar nog een bedragje voor krijgen. Spannend!
  • We zijn helemaal ‘doorgelicht’ vanwege de aanvraag van onze overlijdensrisico verzekeringen. Voelt toch wel apart om zo’n lange vragenlijst aan te leveren.
  • Cheetah miauwt in de auto naar dierenarts de volle 10 minuten lang. Ik kijk op tegen die rit van een úúr in de verhuiswagen. Iemand een goeie tip?
  • Grappig genoeg maak ik steeds vaker foto’s van Leeuwarden en van ons huis. Onze tuin met een laagje sneeuw vind ik echt een plaatje.
  • Op de avonden en in de weekenden zijn we vaak bezig met opruimen, inpakken of verkopen via Marktplaats. Zo zijn we dus eigenlijk áltijd bezig. Soms heb ik er wel even genoeg van en verlang ik naar rust. Veel rust. En palmbomen, een knalblauwe zee en hagelwit strand. Als troost gaan we met Valentijn naar Texel.
  • De verzekeringen zijn al geregeld, internet is aangevraagd, de verhuisauto is al gereserveerd en we mogen een aanhanger lenen van vrienden. Nu nog onze adressen wijzigen bij ál die bedrijven en dan zijn we aardig compleet qua geregel.
  • De eerste potten muurverf zijn al gekocht. Ze waren flink in de aanbieding, dus dat leek ons wel zo praktisch. We hoeven gelukkig maar weinig te doen in ’t nieuwe huis, dus we gaan ook binnen een week over.
  • Ik heb al badschuim en badolie gekocht voor ons nieuwe bad (die hebben we nu niet). Kan ik straks heerlijk ontspannen na alle verhuisperikelen!
  • Had ik al gezegd dat onze hypotheek nu definitief rond is? Spannend!

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
20 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties

Zo te lezen zijn jullie lekker druk! Verschrikkelijk verhuizen…maar als je dan eenmaal op je nieuwe plekje zit:-) Succes!

esterdekoning

Wat fijn dat jullie weinig hoeven te doen aan jullie huis, dat scheelt veel werk en stress! Geen slecht vooruitzicht, straks lekker ontspannen in jullie nieuwe bad.

Ik heb ons bad vorige week voor de eerste keer gebruikt sinds mijn verhuizing in de zomer. In theorie klinkt het heerlijk, badderen, maar ik heb er het geduld niet voor. Aangezien ik nu van mezelf moest ontspannen om van mijn jetlag af te komen, heb ik er maar de tijd voor genomen 😉

Linda

Spannend allemaal! En wat fijn dat er weinig gedaan hoeft te worden in het nieuwe huisje 🙂

Saskia

Spannund!
Hopelijk voel je je snel thuis op het nieuwe stekje.

Laura

Gaat lekker allemaal! Fijn! Ik heb helaas geen tips voor miauwende katten. Ik heb 2,5 uur er naar moeten luisteren toen we Stark verhuisde hierheen.. Dus een uurtje moet niet zo erg zijn denk ik haha :P!

Wandernan

Wat verkijk je je er op he? Wat je verzamelt in huis… Grappig dat je nu juist foto’s van je oude huis maakt. En goed ook! Succes met inpakken en regelen!

Stéphanie | Expeditie Aardbol

Spannende tijden! Geen idee wat je tegen mauwende katjes kunt doen. Ik zet de mijne altijd in zijn mand op schoot en zing dan liedjes voor hem. Maar ik weet niet of dat bij iedereen werkt ;)!

Sanne - loveisthenewblack

Oh Marcella, wat spannend! 😀 Wat fijn dat jullie zo snel al verhuizen. Lekker hoor. Maar toch, verhuizen is altijd zo’n gestress! Maar het komt vast goed. You can do it! En lekker in bad als het klaar is. 😉

Mieke

Goed bezig hoor, met regelen. Er komt heel wat op je af als je een huis koopt in een “nieuwe” stad. Maar ook wel weer heel leuk!

Sas

Druk bezig dus maar ook super leuk en vooral spannend!

betsie

Een hele klus verhuizen, moet er niet aan denken, maar ik ben ook ouder, En het huis vol herinneringen waar ik woon verlaat ik niet. Zou niet weten hoe, zou mijzelf verloren voelen.
Jullie zijn jong en energiek en dat lukt samen.
Fijn om een nieuwe woonplaats te ontdekken.
Eerst druk straks genieten.

Evelyn - Style Spy Blog

aww zo fijn dat je gaat verhuizen Wanneer is de definitieve datum?

Evelyn - Style Spy Blog

Oehh superexciting!

20
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x