Reisplannen

Travel 2017 – My next trips

14 maart 2017
Marcella, Chicago

Hier en daar schreef ik over onze volgende reizen, maar ik kan me voorstellen dat je niet meer precies weet wat we gaan doen. Ook is er een gave nieuwe bestemming aan onze reislijst toegevoegd, dus ik vertel je over my next trips!

shutterstock Mons KlintRostock, Møns Klint & Lübeck

Wij wilden naar Culturele Hoofdstad Aarhus, maar gaan eind april naar het Deense eiland Møn. Tsja, het is typerend voor ons, plannen wijzigen wel vaker. Koningsdag valt dit jaar op een donderdag. Dé ideale gelegenheid voor een weekend weg! Wij starten onze trip met een middag & nachtje in de kleurrijke Duitse stad Rostock. De volgende dag steken we over naar Denemarken voor het beeldschone Møns Klint. Hier slapen we in een superschattig rood Deens huisje. De volgende dag varen we naar havenstad Lübeck, waar we een nachtje slapen én natuurlijk de stad gaan verkennen. Een leuke combinatie tussen stad & natuur!

Shutterstock IcelandIJsland met een camper

The best of my next trips! Reizen door IJsland met een camper, in juni wordt dit werkelijkheid! We hebben twee weken de tijd om IJsland te ontdekken. We rijden het hele eiland rond in onze eigen camper. Uiteraard willen we genieten van de ruige kust, gletsjers, watervallen, geisers en pools, meren met ijsschotsen én papegaaiduikers spotten! We hebben al een aardig reisschema bedacht voor onze reis, daar zal ik binnenkort meer over vertellen!

We reisden eerder met een camper door West-Canada. Dat was te gek!

shutterstock Vänern, SwedenZweden met mijn moeder

Aan ’t einde van de zomer maken we een speciale reis. Vorig jaar reisden we met Jan’s ouders naar Amerika & Canada, dit jaar reizen we met mijn moeder naar Zweden. Zo mooi om anderhalve week samen te reizen en mooie herinneringen vast te leggen! We varen met de boot van Kiel naar Göteborg, en rijden dan door naar de provincie Dalarna, in het midden van Zweden. Hier hebben we een huisje middenin de Zweedse natuur dichtbij mooie meren. De voorpret is begonnen, en dus vermaken we ons prima met de Capitool Zweden. Op de foto zie je Vänern Lake, het grootste meer van Zweden. Ziet er geweldig uit! Bron foto’s: Shutterstock

In between these next trips…

Ons kennende slapen we tussendoor nog wel eens nachtje hier en daar. Er is nog zoveel moois te ontdekken! Maar onze langere reizen, die liggen vast! Het wordt een best Scandinavisch jaar, met Denemarken, IJsland én Zweden. Gelukkig hebben we Sevilla ook bezocht, voor het zuidelijke evenwicht 😉

Wat zijn jouw next trips?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

You Might Also Like

50 Comments

 • Reply Jenny - IkReis 14 maart 2017 at 07:32

  Wat leuk dat je met je mams naar Zweden gaat!

  Ik moet nog een tripje plannen met mijn moeder voor dit jaar. Ik denk een beetje aan Spanje.

  • Reply Marcella 15 maart 2017 at 20:09

   Ja, superleuk hé! Ook tof dat je met je moeder naar Spanje wilt. Altijd goed, fijn land!

 • Reply Christophe 14 maart 2017 at 07:40

  Dit jaar staan orlando, tokyo en tenerife op de lijst. Maar net als jullie zullen we hier en daar nog wel iets tussen wringen 😀

  • Reply Marcella 15 maart 2017 at 20:20

   Wauww, mooie bestemmingen Christophe! Herkenbaar hé, dat je tussendoor nog wat bestemmingen toevoegt 😉

 • Reply Shirley 14 maart 2017 at 07:50

  Leuke plannen! Ik heb veel te weinig van Scandinavië gezien, maar wat ik ervan heb gezien vond ik geweldig. En IJsland met een camper lijkt me al helemaal tof! Ik ga sowieso naar Jordanië en Portugal (van Lissabon naar Porto). Voor de rest nog niets gepland.

  • Reply Marcella 15 maart 2017 at 20:21

   IJsland met een camper lijkt me echt superfijn, erg veel zin in! #aftellen Leuk dat jij naar Jordanië en Portugal gaat. Jouw trip van Lissabon naar Porto staat al jarenlang op mijn wishlist! Benieuwd naar jouw ervaringen!

 • Reply Emma - Travelhotspots 14 maart 2017 at 07:57

  Wat een mooie bestemmingen. Ik kijk erg uit naar je reisverhalen over IJsland. En er komt vast en zeker ook een video? 😉 Zelf ga ik in juni naar Mexico. En hopelijk na de zomer ook nog een weekendje weg. Verder is het vooral weer opnieuw sparen. Ik zou graag nog een keer een wereldreis maken maar daar heb ik nog behoorlijk wat geld voor nodig.

  • Reply Marcella 17 maart 2017 at 13:49

   We zeker filmen in IJsland! Ik kijk er naar uit om het land vast te leggen in foto, video én tekst. Superleuk!
   Gaaf dat jij naar Mexico gaat! Dat land staat erg hoog op mijn wishlist, dus ik kijk uit naar jouw verhalen!

 • Reply Co 14 maart 2017 at 08:37

  Inderdaad een Scandinavisch reisjaar, gave plannen hoor! Ik ga nog naar Lille (ben ik erg benieuwd naar), Toronto, Llanca en de Filipijnen. Maar daar zal ongetwijfeld ook nog wel wat bijkomen 😉

  • Reply Marcella 17 maart 2017 at 14:49

   Ik heb Llançà moeten Googlen, ziet er gaaf uit! Lille en de Filipijnen lijken me ook erg tof. Toronto is zeker weten leuk! Ga je daar ook naar een honkbal wedstrijd? Bezoek ook Toronto Island trouwens. Erg mooi!

 • Reply Herma | 2feelfree.com 14 maart 2017 at 08:57

  Gave plannen! Een roadtrip IJsland lijkt me echt geweldig! Dat gaan wij denk ik ook ooit nog wel eens doen. We zijn net terug gekomen van een lang weekend Edinburgh, maar voor de rest zijn de plannen om naar de Azoren te gaan en hopelijk in het najaar Sri Lanka. Maar plannen wijzigen nogal eens inderdaad 😉

  • Reply Marcella 17 maart 2017 at 14:50

   Edinburgh is echt een heel fijne stad hé! Wij waren er 5 jaar geleden, maar vonden het er echt verrassend leuk! De Azoren lijken me trouwens ook prachtig. De natuur moet er helemaal geweldig zijn!

 • Reply Stéphanie 14 maart 2017 at 13:10

  Gaaf dat er zoveel noordelijk gelegen landen tussen zitten. Benieuwd ook naar Zweden. Bij mij staat noord Noorwegen gepland, veel Frankrijk en een kort familiebezoek in Ierland. Wie weet wat er nog bij komt 🙂

  • Reply Marcella 17 maart 2017 at 14:52

   Jouw reis door het noorden van Noorwegen lijkt me echt te gek! Je gaat vast onwijs veel moois zien én doen. Ik kijk al uit naar je foto’s en avonturen!

 • Reply Sabine 14 maart 2017 at 17:32

  Leuke vooruitzichten zeg! Bij ons staat iets groots op de planning, als het allemaal doorgaat, maar daarover zeg ik nog even niets (eerst helemaal zeker zijn). En Nederland natuurlijk. Verder geen plannen en weinig geld om te reizen helaas 🙂

  • Reply Marcella 17 maart 2017 at 16:07

   Oeh, je maakt me nieuwsgierig naar jullie plannen Sabine! Ik ben heul benieuwd! Hoe lang blijven jullie in Nederland?

   • Reply Sabine 17 maart 2017 at 16:13

    Haha hoop het zsm te publiceren, als het 100% zeker is 😀 We blijven maar kort in Nederland, 2 weken ofzo. Wel zin in!

    • Reply Marcella 17 maart 2017 at 16:18

     Ik kijk er naar uit! 🙂 Lekker om in NL ook de tijd te hebben. Vliegen jullie nog via IJsland?

     • Sabine 17 maart 2017 at 18:10

      Ja dat weten we nog niet… was de bedoeling maar nu er iets anders op de planning staat weten we nog niet of er geld voor is haha. Komt iig op de blog wat we uiteindelijk gaan doen haha 🙂

     • Marcella 17 maart 2017 at 19:42

      Ik hou ‘m in de gaten!

 • Reply Marcel 14 maart 2017 at 17:39

  Wat een heerlijk vooruitzicht Marcella! Erg tof dat jullie naar Zweden gaan met mams, ben erg benieuwd naar je verhalen. Bij ons staat Inzell en USA op de planning, voor de rest ligt alles nog open. Veel voorpret met je voorbereidingen op Zweden 🙂

  • Reply Marcella 17 maart 2017 at 16:08

   Ja, echt leuk dat we met z’n drietjes naar Zweden gaan! Wordt vast een bijzondere reis. Superveel zin in!

 • Reply Taina 14 maart 2017 at 21:17

  Zweden lijkt me ook tof! Leuk dat je met je moeder gaat. Ik ga dit jaar ook weer met mijn moeder een citytrip doen. Vorig jaar Milaan was goed bevallen. Dit jaar wordt het waarschijnlijk Wenen, maar niks staat nog vast, dus het kan alle kanten nog op.

  • Reply Marcella 17 maart 2017 at 16:10

   Na de reis met Jan’s ouders leek me een reis met mijn moeder ook wel heel gaaf. Met haar zijn ook meer mobiel (Jan’s vader zit in een rolstoel) dus we kunnen heerlijk wandelen in de Zweedse natuur. Nu al zin in!
   Leuk dat jij weer met je moeder op citytrip gaat. Wenen lijkt me erg leuk!

 • Reply Kirsten | Travelaar.nl 15 maart 2017 at 02:39

  Wat super leuk Marcea. Een reis met je mams! Heel veel plezier met de voorbereidingen 🙂

  • Reply Marcella 17 maart 2017 at 16:10

   Leuk hé Kirsten! We zijn kennelijk in een fase vol bijzondere reizen beland, haha! 🙂

 • Reply Sieds | Sieds My Travels 15 maart 2017 at 09:42

  Ah wat leuk dat jullie met je moeder op reis gaan en naar Zweden, heerlijk!! 🙂 Zo te lezen wordt dit weer een heel mooi reisjaar voor jullie, top!

  • Reply Marcella 17 maart 2017 at 16:11

   Echt heel leuk Sieds, we hebben mooie plannen hé! Fijne vooruitzichten!

 • Reply Maud - Maudgeniet.nl 15 maart 2017 at 10:12

  Dat zijn fijne plannen, Marcella! Erg leuk dat je eerst weg bent geweest met je schoonouders en nu jouw moeder meeneemt. Erg leuk! Wij hebben ook weer leuke tripjes op de planning staan.. Binnenkort gaan wij met z’n tweetjes de toerist in onze eigen regio spelen met een fijne hotelovernachting. In april heb ik nog een leuk bloggersweekend op de planning staan en een paar dagen later gaan wij naar Ibiza, ook fijn! Daarna zal het vele reizen wel een stukje minder worden met mijn dikke buik. 😉

  • Reply Marcella 17 maart 2017 at 16:12

   We zijn in de bijzondere reizen beland. Mooi om tijdens een reis herinneringen te maken samen met onze ouders. Heel bijzonder!
   Jij hebt ook gave plannen! Ik ben erg benieuwd naar je reis naar Ibiza. Lijkt me echt een heerlijk eiland!

 • Reply Marjolein 15 maart 2017 at 11:59

  Wat een lekker vooruitzicht. En Scandinavie is altijd een goed idee. Ben benieuwd wat je van Zweden en Denemarken vindt. En natuurlijk ben ik zeer benieuwd naar je camperreis in IJsland. Ik ga eerst naar Schiermonnikoog en in juni naar Litouwen en Letland.

  • Reply Marcella 17 maart 2017 at 16:13

   Scandinavië willen we al jarenlang ontdekken, dus extra leuk dat we er nu wat meer van gaan zien! Al zijn we maar 1 dag in Denemarken hoor 😉
   Ik ben erg benieuwd naar jouw reis door Litouwen en Letland. Lijkt me echt te gek!

 • Reply Wanda 16 maart 2017 at 17:26

  Leuke plannen hoor! Ben vooral erg benieuwd naar jullie avonturen in IJsland en Zweden. Zoals je weet zijn wij er vorig jaar geweest en hebben er een dubbel gevoel aan overgehouden. Wij zijn net terug van onze eerste trip, Portugal, en dat was echt heerlijk genieten. Onze volgende uitstap is eind april naar Zuid-Limburg, dit jaar zoeken we het voor de verandering eens wat dichter bij huis want in juni staan de Ardennen op de planning.

  • Reply Marcella 17 maart 2017 at 16:17

   Ik moest heel erg aan jouw ervaring in Zweden denken toen we boekten. Wij zijn er 8 dagen, en dat is denk ik prima voor een eerste kennismaking. We zitten in midden-Zweden. Ben erg benieuwd naar het land!
   Ik zag dat je al hebt geschreven over jullie trip naar Portugal. Kom ‘m even lezen! Leuke plannen heb je verder ook!

 • Reply Ambigirl 18 maart 2017 at 18:17

  Reizen plannen is al een groot deel van de pret. Ik kijk vooral uit naar je reis naar Ijsland omdat dit waarschijnlijk volgend jaar op de agenda staat. Nu ga ik naar Londen, de Lechweg in Oostenrijk afstappen en een roadtrip door Zuid-Afrika en daarnaast zijn er al verschillende weekendjes gepland op de GR 5 naar Nice.

  • Reply Marcella 23 maart 2017 at 16:42

   Wat gaaf dat jij volgend jaar naar IJsland wilt gaan! Ik ga je absoluut veel voorpret en inspiratie geven, want ik ga uitgebreid schrijven over onze reis. Zoveel zin in al!
   Leuke plannen heb jij voor dit jaar, klinkt goed en lekker sportief! Veel plezier!

 • Reply Eva 20 maart 2017 at 21:22

  Hele fijne plannen zeg! IJsland lijkt me fantastisch, gaaf dat jullie daar met een camper gaan rondreizen! Ik heb oa Berlijn en West-Amerika op de plannen, en we zijn aan t kijken voor een roadtripje Oostenrijk / Slovenië maar dat kan ook zomaar wat anders worden 😉

  • Reply Marcella 23 maart 2017 at 16:43

   IJsland lijkt ons ook gaaf, vooral met een camper! Jouw plannen zijn ook tof! Oostenrijk / Slovenië als toevoeging ook. Prachtige natuur!

 • Reply Eva 21 maart 2017 at 09:24

  Het lijkt wel of iedereen tegenwoordig naar Ijsland reist. Tof! Mijn planning? België, Jamaica, Ierland en Bali whoop whoop

  • Reply Marcella 23 maart 2017 at 16:42

   Jij hebt ook een zeer toffe planning Eva! Prachtige bestemmingen!

 • Reply Sanne 22 maart 2017 at 11:55

  O, IJsland. Ik weet zeker dat jullie het helemaal geweldig gaan vinden! Leuk dat je ook met je moeder op pad gaat. Ik reis volgende maand met mijn moeder naar Helsinki. Aarhus stond bij ons ook in de planning, maar de tickets zijn zo belachelijk duur. We zijn natuurlijk net terug van vakantie, dus een grote reis staat nog even niet in de planning. Maar wel wat fijne stedentrips; Helsinki, Belfast en Brighton. Kan niet wachten tot het zover is!

  • Reply Marcella 23 maart 2017 at 16:45

   Ja, ik denk dat wij ons ook prima vermaken in IJsland. Natuur & een camper, dat moet goed komen! Leuke plannen hebben jullie ook. Ik ben benieuwd naar Helsinki! Belfast vond ik ook leuk, maar de natuur in de buurt vond ik nóg gaver!

 • Reply Betsie 23 maart 2017 at 13:17

  Leuk om de reacties te lezen. Heb veel zin in de reis.
  B

  • Reply Marcella 23 maart 2017 at 16:45

   Wij hebben er ook zin in mam! X

 • Reply Carolien 24 maart 2017 at 20:49

  Wat een leuke vooruitzichten! IJsland wil ik zelf ook graag naartoe! Leuk dat je met je moeder gaat. Ik zou vorig jaar met m’n moeder naar Veluwe gaan maar toen werd ik ziek. Dit jaar in de herhaling. Zolang het kan genieten van elkaar

  • Reply Marcella 25 maart 2017 at 17:43

   IJsland lijkt me ook echt wat voor jou Carolien. We hebben toch de natuur als zelfde interesse 😉 Leuk dat jij met je moeder naar de Veluwe gaat. Geniet inderdaad van elkaar, heel belangrijk!

 • Reply Jessica 30 maart 2017 at 13:05

  Er staan leuke bestemmingen op de planning! Mijn plannen komen altijd erg last minute haha ;p Ik blijf in april grotendeels in Nederland voor wat videoklussen en daarna zit ik te twijfelen om terug te gaan richting Spanje, maar misschien boek ik wel een vliegticket richting Suriname of komt er nog iets heel anders op m’n pad 😀

  • Reply Marcella 1 april 2017 at 19:51

   Ook lekker, zo impulsief beslissen 😉 Ik weet niet of mijn baas dat handig zou vinden. En op deze manier hebben we ook iets om naar uit te kijken, altijd fijn! Leuk dat je in april wat videoklussen hebt. Veel plezier!

 • Reply Diana 1 april 2017 at 11:15

  Staan echt een paar prachtige reizen bij je op de planning. Jaloers op je IJsland avontuur met de kamper. Bij mij Milaan in mei en Zuid Afrika in juli en Zambia in juli en augustus en wil kijken of dit jaar ook nog IJsland gaat lukken.

  • Reply Marcella 1 april 2017 at 19:56

   Jouw plannen zijn veel gaver nog joh! Zuid-Afrika en Zambia zijn geweldige bestemmingen volgens mij! Supertof! Zou leuk zijn als je ook nog naar IJsland kunt. Hoe lang wil je er dan rondreizen?

  Leave a Reply