Reisplannen

Travel 2017 – My next trips

14 maart 2017
Marcella, Chicago

Hier en daar schreef ik over onze volgende reizen, maar ik kan me voorstellen dat je niet meer precies weet wat we gaan doen. Ook is er een gave nieuwe bestemming aan onze reislijst toegevoegd, dus ik vertel je over my next trips!

shutterstock Mons KlintRostock, Møns Klint & Lübeck

Wij wilden naar Culturele Hoofdstad Aarhus, maar gaan eind april naar het Deense eiland Møn. Tsja, het is typerend voor ons, plannen wijzigen wel vaker. Koningsdag valt dit jaar op een donderdag. Dé ideale gelegenheid voor een weekend weg! Wij starten onze trip met een middag & nachtje in de kleurrijke Duitse stad Rostock. De volgende dag steken we over naar Denemarken voor het beeldschone Møns Klint. Hier slapen we in een superschattig rood Deens huisje. De volgende dag varen we naar havenstad Lübeck, waar we een nachtje slapen én natuurlijk de stad gaan verkennen. Een leuke combinatie tussen stad & natuur!

Shutterstock IcelandIJsland met een camper

The best of my next trips! Reizen door IJsland met een camper, in juni wordt dit werkelijkheid! We hebben twee weken de tijd om IJsland te ontdekken. We rijden het hele eiland rond in onze eigen camper. Uiteraard willen we genieten van de ruige kust, gletsjers, watervallen, geisers en pools, meren met ijsschotsen én papegaaiduikers spotten! We hebben al een aardig reisschema bedacht voor onze reis, daar zal ik binnenkort meer over vertellen!

We reisden eerder met een camper door West-Canada. Dat was te gek!

shutterstock Vänern, SwedenZweden met mijn moeder

Aan ’t einde van de zomer maken we een speciale reis. Vorig jaar reisden we met Jan’s ouders naar Amerika & Canada, dit jaar reizen we met mijn moeder naar Zweden. Zo mooi om anderhalve week samen te reizen en mooie herinneringen vast te leggen! We varen met de boot van Kiel naar Göteborg, en rijden dan door naar de provincie Dalarna, in het midden van Zweden. Hier hebben we een huisje middenin de Zweedse natuur dichtbij mooie meren. De voorpret is begonnen, en dus vermaken we ons prima met de Capitool Zweden. Op de foto zie je Vänern Lake, het grootste meer van Zweden. Ziet er geweldig uit! Bron foto’s: Shutterstock

In between these next trips…

Ons kennende slapen we tussendoor nog wel eens nachtje hier en daar. Er is nog zoveel moois te ontdekken! Maar onze langere reizen, die liggen vast! Het wordt een best Scandinavisch jaar, met Denemarken, IJsland én Zweden. Gelukkig hebben we Sevilla en Ronda ook bezocht, voor het zuidelijke evenwicht 😉

Wat zijn jouw next trips?

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
50 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Jenny - IkReis

Wat leuk dat je met je mams naar Zweden gaat!

Ik moet nog een tripje plannen met mijn moeder voor dit jaar. Ik denk een beetje aan Spanje.

Christophe

Dit jaar staan orlando, tokyo en tenerife op de lijst. Maar net als jullie zullen we hier en daar nog wel iets tussen wringen 😀

Shirley

Leuke plannen! Ik heb veel te weinig van Scandinavië gezien, maar wat ik ervan heb gezien vond ik geweldig. En IJsland met een camper lijkt me al helemaal tof! Ik ga sowieso naar Jordanië en Portugal (van Lissabon naar Porto). Voor de rest nog niets gepland.

Emma - Travelhotspots

Wat een mooie bestemmingen. Ik kijk erg uit naar je reisverhalen over IJsland. En er komt vast en zeker ook een video? 😉 Zelf ga ik in juni naar Mexico. En hopelijk na de zomer ook nog een weekendje weg. Verder is het vooral weer opnieuw sparen. Ik zou graag nog een keer een wereldreis maken maar daar heb ik nog behoorlijk wat geld voor nodig.

Co

Inderdaad een Scandinavisch reisjaar, gave plannen hoor! Ik ga nog naar Lille (ben ik erg benieuwd naar), Toronto, Llanca en de Filipijnen. Maar daar zal ongetwijfeld ook nog wel wat bijkomen 😉

Herma | 2feelfree.com

Gave plannen! Een roadtrip IJsland lijkt me echt geweldig! Dat gaan wij denk ik ook ooit nog wel eens doen. We zijn net terug gekomen van een lang weekend Edinburgh, maar voor de rest zijn de plannen om naar de Azoren te gaan en hopelijk in het najaar Sri Lanka. Maar plannen wijzigen nogal eens inderdaad 😉

Stéphanie

Gaaf dat er zoveel noordelijk gelegen landen tussen zitten. Benieuwd ook naar Zweden. Bij mij staat noord Noorwegen gepland, veel Frankrijk en een kort familiebezoek in Ierland. Wie weet wat er nog bij komt 🙂

Sabine

Leuke vooruitzichten zeg! Bij ons staat iets groots op de planning, als het allemaal doorgaat, maar daarover zeg ik nog even niets (eerst helemaal zeker zijn). En Nederland natuurlijk. Verder geen plannen en weinig geld om te reizen helaas 🙂

Sabine

Haha hoop het zsm te publiceren, als het 100% zeker is 😀 We blijven maar kort in Nederland, 2 weken ofzo. Wel zin in!

Sabine

Ja dat weten we nog niet… was de bedoeling maar nu er iets anders op de planning staat weten we nog niet of er geld voor is haha. Komt iig op de blog wat we uiteindelijk gaan doen haha 🙂

Marcel

Wat een heerlijk vooruitzicht Marcella! Erg tof dat jullie naar Zweden gaan met mams, ben erg benieuwd naar je verhalen. Bij ons staat Inzell en USA op de planning, voor de rest ligt alles nog open. Veel voorpret met je voorbereidingen op Zweden 🙂

Taina

Zweden lijkt me ook tof! Leuk dat je met je moeder gaat. Ik ga dit jaar ook weer met mijn moeder een citytrip doen. Vorig jaar Milaan was goed bevallen. Dit jaar wordt het waarschijnlijk Wenen, maar niks staat nog vast, dus het kan alle kanten nog op.

Kirsten | Travelaar.nl

Wat super leuk Marcea. Een reis met je mams! Heel veel plezier met de voorbereidingen 🙂

Sieds | Sieds My Travels

Ah wat leuk dat jullie met je moeder op reis gaan en naar Zweden, heerlijk!! 🙂 Zo te lezen wordt dit weer een heel mooi reisjaar voor jullie, top!

Maud - Maudgeniet.nl

Dat zijn fijne plannen, Marcella! Erg leuk dat je eerst weg bent geweest met je schoonouders en nu jouw moeder meeneemt. Erg leuk! Wij hebben ook weer leuke tripjes op de planning staan.. Binnenkort gaan wij met z’n tweetjes de toerist in onze eigen regio spelen met een fijne hotelovernachting. In april heb ik nog een leuk bloggersweekend op de planning staan en een paar dagen later gaan wij naar Ibiza, ook fijn! Daarna zal het vele reizen wel een stukje minder worden met mijn dikke buik. 😉

Marjolein

Wat een lekker vooruitzicht. En Scandinavie is altijd een goed idee. Ben benieuwd wat je van Zweden en Denemarken vindt. En natuurlijk ben ik zeer benieuwd naar je camperreis in IJsland. Ik ga eerst naar Schiermonnikoog en in juni naar Litouwen en Letland.

Wanda

Leuke plannen hoor! Ben vooral erg benieuwd naar jullie avonturen in IJsland en Zweden. Zoals je weet zijn wij er vorig jaar geweest en hebben er een dubbel gevoel aan overgehouden. Wij zijn net terug van onze eerste trip, Portugal, en dat was echt heerlijk genieten. Onze volgende uitstap is eind april naar Zuid-Limburg, dit jaar zoeken we het voor de verandering eens wat dichter bij huis want in juni staan de Ardennen op de planning.

Ambigirl

Reizen plannen is al een groot deel van de pret. Ik kijk vooral uit naar je reis naar Ijsland omdat dit waarschijnlijk volgend jaar op de agenda staat. Nu ga ik naar Londen, de Lechweg in Oostenrijk afstappen en een roadtrip door Zuid-Afrika en daarnaast zijn er al verschillende weekendjes gepland op de GR 5 naar Nice.

Eva

Hele fijne plannen zeg! IJsland lijkt me fantastisch, gaaf dat jullie daar met een camper gaan rondreizen! Ik heb oa Berlijn en West-Amerika op de plannen, en we zijn aan t kijken voor een roadtripje Oostenrijk / Slovenië maar dat kan ook zomaar wat anders worden 😉

Eva

Het lijkt wel of iedereen tegenwoordig naar Ijsland reist. Tof! Mijn planning? België, Jamaica, Ierland en Bali whoop whoop

Sanne

O, IJsland. Ik weet zeker dat jullie het helemaal geweldig gaan vinden! Leuk dat je ook met je moeder op pad gaat. Ik reis volgende maand met mijn moeder naar Helsinki. Aarhus stond bij ons ook in de planning, maar de tickets zijn zo belachelijk duur. We zijn natuurlijk net terug van vakantie, dus een grote reis staat nog even niet in de planning. Maar wel wat fijne stedentrips; Helsinki, Belfast en Brighton. Kan niet wachten tot het zover is!

Betsie

Leuk om de reacties te lezen. Heb veel zin in de reis.
B

Carolien

Wat een leuke vooruitzichten! IJsland wil ik zelf ook graag naartoe! Leuk dat je met je moeder gaat. Ik zou vorig jaar met m’n moeder naar Veluwe gaan maar toen werd ik ziek. Dit jaar in de herhaling. Zolang het kan genieten van elkaar

Jessica

Er staan leuke bestemmingen op de planning! Mijn plannen komen altijd erg last minute haha ;p Ik blijf in april grotendeels in Nederland voor wat videoklussen en daarna zit ik te twijfelen om terug te gaan richting Spanje, maar misschien boek ik wel een vliegticket richting Suriname of komt er nog iets heel anders op m’n pad 😀

Diana

Staan echt een paar prachtige reizen bij je op de planning. Jaloers op je IJsland avontuur met de kamper. Bij mij Milaan in mei en Zuid Afrika in juli en Zambia in juli en augustus en wil kijken of dit jaar ook nog IJsland gaat lukken.

50
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x