2.0

Telefoonleed

5 mei 2013

Drie jaar geleden bestelde ik mijn eerste abonnement met Smartphone, een HTC. Ik liet het toestel binnen een week vallen waardoor het scherm compleet gebroken was. Ik liet er een nieuw scherm op zetten en ik kon weer online. Tot mijn toestel een jaar later uit zichzelf uit ging en bleef. Het moederbord bleek kapot. Als vervangend toestel ontving ik een gloednieuwe. Helaas werd deze drie maanden later tijdens onze reis door Amerika gestolen.

Als betaalbaar alternatief kwam er een toestel van Samsung. Al was ik daar nooit echt happy mee, het werkte wel goed. Na een klein jaar besloot ik bij het verlengen bij mijn abonnement voor een iPhone te kiezen. Mijn lief had al jaren een iPhone en was daar altijd erg blij mee. Nooit kapot, werkt altijd goed. Dus ik was afgelopen oktober helemaal happy met mijn apparaat. Tot ik afgelopen week opeens niet meer op wifi kon, er bleek een chip kapot. Sinds een paar dagen heb ik een vervangend toestel. Dit keer een gebruikt toestel met nieuw glas, batterij en chips. Een prima alternatief.

Maar wat voelt dat rot, zo zonder multifunctionele smartphone. Dat je opeens geen mail, Facebook, What’s App, internetbankieren en een routeplanner bij de hand hebt. Anderhalf jaar geleden liep ik een ruime maand zonder smartphone, ik snap nu al niet meer hoe ik dat vol hield. Ik was nu een paar dagen zonder al mijn gegevens (toestel was leeg ivm herstellen software) en dat was al kaal en onhandig. Al moet ik zeggen dat het terugzetten van de back up perfect werkte. Honderden foto’s stonden binnen no time weer op het nieuwe toestel. Ik ben weer happy online. Want zo’n toestel zonder functionaliteit is tenslotte ook maar een nutteloos kastje. Wat zijn we toch ook verwend geraakt.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply E.frl 5 mei 2013 at 21:01

  Je hebt wel veel pech met je telefoons gehad hoor!

 • Reply LNNK 5 mei 2013 at 21:26

  Jeetje wat een pech zeg!!

 • Reply Serena 6 mei 2013 at 08:08

  Ik werd gillend gek. Zou echt niet meer zonder mijn geliefde iPhone kunnen…

 • Reply iliveformydreams 6 mei 2013 at 19:44

  Oh balen zeg!

 • Reply Willemvk 6 mei 2013 at 21:56

  Je went zo snel aan die dingen.

 • Leave a Reply