Wishlist ABC

Taiwan, Toscane & Tallinn – Wishlist ABC

18 oktober 2016
Tallinn

Vaak lees ik op een travelblog over een geweldige bestemming of ik zie onwijs mooie foto’s op Instagram, en dan is mijn wishlist direct een stukje langer. Vandaar dat ik mijn wishlist in 26 artikelen met je deel in een heus Wishlist ABC. Met dit keer Taiwan, Toscane & Tallinn. Ik vertel je wat ik daar graag wil zien & doen!

TaiwanLand – Taiwan

Eerlijk is eerlijk, ik wist echt niks van Taiwan. Maar toen ontdekte Kimber van Reisgenie het land, kwam dolenthousiast terug en dus maakt ze mij ook heel nieuwsgierig naar dit pareltje. Zo zou ik ook graag Taroko Gorge en Kenting National Park willen bezoeken en fietsen langs de woeste kustlijn. Volgens Kimber kan je erg goed hiken in het binnenland van Taiwan, dus ik zou er volop genieten van de natuur. Ook ben ik ook erg benieuwd naar Taipei, het lijkt me een erg intrigerende stad. Benieuwd geworden naar Taiwan? Lees dan het artikel 9 redenen om Taiwan te bezoeken.

ToscaneRegio – Toscane

Afgelopen zomer wandelde ik in de Dolomieten, maar in Italië heb ik nog zoveel meer moois te ontdekken! Zo staan Napels en Florence ook op mijn wishlist. Maar van de regio Toscane wil ik nog zoveel meer zien! Ik zou er willen roadtrippen door het mooie weidse landschap, willen picknicken op een prachtig uitzichtspunt, willen rondlopen in knusse stadjes en genieten van heerlijk Italiaans eten (en schepijs!) op een fijn terrasje. Uiteraard zoek ik dan een fijne accommodatie met een riant zwembad. Wanneer vertrekken we?

Sanne reisde door Toscane. Lees over haar 7 aanraders in Toscane!

TallinnStad – Tallinn

Ik heb iets met de Baltische staten. Naast Riga staat Tallinn al jarenlang op mijn wishlist. Tallinn heeft ruim 440.000 inwoners, een derde van alle inwoners van Estland. In Tallinn vind je een mooie mix van oud en nieuw. Het oude historische deel wat onder Unesco valt wordt aangeduid als Vanalinn. Je vindt in Tallinn heel wat prachtige gebouwen, zoals de Russische-orthodoxe kathedraal Alexander Nevski. Natuurlijk wil ik de stad ook van bovenaf bekijken, dit kan gratis vanaf het Patkuli uitkijkplatform. Leuk! Oh, en als je wat meer tijd neemt voor je stedentrip, dan ben je met de ferry zo in Helsinki. Ook een bestemming van mijn wishlist! Bron foto’s: Shutterstock

Bekijk mijn complete Wishlist ABC!

Welke bestemmingen wil jij graag bezoeken?

Volg mijn reisavonturen! Facebook – Youtube – Twitter – Instagram – Bloglovin

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
17 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Kirsten | Travelaar.nl

Fijne besteminngen weer! Tallinn is sowieso echt een aanrader voor een citytrip. Zo’n fijne stad! Al vond ik Vilnius nog niet iets leuker. En ook Taiwan kan ik alleen maar aanraden! Zo totaal anders dan andere landen in Azië.

Co

Leuke wishlist weer! Toscane is echt een plek waar je een keer geweest moet zijn, prachtig landschap en de stadjes zijn zo mooi! Heb overigens nergens in Italië lekkerder (en goedkoper) gegeten dan in Toscane, ook een reden om daar naar toe te gaan. Taiwan lijkt me ook een bijzonder land om een keer te bezoeken, maar eigenlijk moet ik heel Azië nog 😉

Aniek - travelwriter.nl

Mooie lijst! Ik ben jaren geleden in Tallinn geweest en deze stad raad ik zeker aan! Je hebt vast mijn blog hierover al een keer voorbij zien komen? Maar ja, de andere twee zijn ook heel mooi. 😉 Keuzes, keuzes. 😀

Sabine

Taiwan en Toscane lijken me zo tof! Vooral Taiwan eigenlijk. Naast die prachtige natuur zou ik ook de hele dag Bubble Tea drinken 😛

Sabine

JA!! 😛 😀

Angela

Leuke bestemmingen Marcella. In Toscane zie ik mijzelf ook wel rondtoeren 😉
Taiwan en Tallinn weet ik eigenlijk te weinig vanaf om er een mening over te hebben, maar de foto’s in je post zijn veelbelovend!

Marcel

Taiwan lijkt me heel leuk! Tallinn en Toscane heb ik bezocht en beide zijn aanraders. Toscane heeft prachtige steden maar ook pittoreske dorpjes en een prachtig landschap. Dwalen door de smalle straatjes van Tallinn, heerlijk!

Marcel

Zoals je weet behoort Italië tot een van mijn favoriete vakantiebestemmingen. Ik weet dus niet of ik in deze geheel objectief ben 😉 Jou een beetje kennende houd je van de afwisseling stad/natuur, dan zit je in Toscane goed!

Wanda

Toscane staat ook hoog op mijn lijstje! Tallin sinds kort ook nadat ik er iets van zag in een Duits reisprogramma. Wat dat betreft staat ook Krakau en Warschau op mijn lijstje.

17
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x