België Hotspots

Hotspot: ’t Brugs Pitahuis in Brugge

25 oktober 2014
't Brugs Pitahuis in Brugge

We waren ongeveer 24 uur in Brugge, dus we wilden graag goed dineren. De Grote Markt was ons te druk, dus we liepen rond in de straatjes om het centrum heen. We spotten in een schattig straatje ’t Brugs Pitahuis, zochten verder, maar kwamen als snel terug bij het restaurant. Het zag er goed en onwijs lekker uit, dat wilden we graag proberen!

't Brugs Pitahuis
't Brugs Pitahuis in Brugge

Goeie prijzen voor heerlijk eten

Ik koos voor de homemade falafel en lief koos de shoarma. We zagen dat ’t Brugs Pitahuis al 7 jaar lang een prijs wint, dus dat beloofd veel goeds! We waren redelijk vroeg, vlak na 18 uur. Het was nog vrij rustig, maar al snel zat alles vol en wachtten zelfs mensen op een tafeltje. Vrij snel kregen we een plateau vol huisgemaakte sausjes: knoflooksaus, twee pittige sausje, een soort cocktailsaus en nog een yoghurtsaus. Daarna volgde ons eten. En wauwww, wat smaakte dat heerlijk! Ik weet nu pas wat echte falafel is, yum! De shoarma was overigens ook onwijs goed.

Betaal contant bij ’t Brugs Pitahuis

Voor de falafel en shoarma betaalden we 8 euro per gerecht. Daarvoor krijg je best een flink gerecht, al had ik nog wel zin in een toetje. Op de tafeltjes zag ik kaarten met de lekkerste nagerechten, maar wij besloten een ijsje te halen bij een van de vele zaakjes in de stad. We moesten overigens nog wel even een pinautomaat zoeken want we konden helaas niet met onze kaart betalen. Let daar op bij je bezoek want lief moest er een flink stuk voor lopen.

Op naar ’t Brugs Pitahuis!

Philipstockstraat 35
8000 Brugge

Meer over Brugge

Volg mijn reisavonturen! FacebookYoutube – TwitterInstagram – Bloglovin

Brugge, België

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest

9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Stéphanie | Expeditie Aardbol

Ik wil binnenkort echt naar Brugge, zie er zoveel moois over voorbij komen! Dit lijkt me ook een leuke plek 🙂

Wanda

De laatste keer dat we in Brugge waren, wilden we daar ook gaan eten maar werden gewaarschuwd dat we inderdaad contant moesten betalen, dus op zoek naar een pinautomaat en toen uiteindelijk bij een ander restaurantje terechtgekomen… Maar ik hou hem in gedachten!

Mieke

Dat ziet er goed uit zeg! Lekker budget maar toch net even anders dan de doorsnee shoarmatent.

LNNK

Zegggg ik heb al zo’n honger 😉

Sandra

Ik ben sinds kort helemaal om, falafel! Oh wat lekker zeg! Ik denk dat ik me heb laten tegenhouden door het woord ‘kikkererwten’. Zo ben ik ook helemaal fan van hummus haha! Klinkt goed, ik heb Brugge niet heel binnenkort op de planning staan, maar ik ga hem wel in mijn favorieten zetten.

9
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x