Accommodaties

Overnachten vlakbij Schiphol

13 mei 2015
Capitool Canada

Onze roadtrip door Canada staat bijna voor de deur. Wat een heerlijk vooruitzicht: ruim drie weken op ontdekking door de prachtige natuur én in Vancouver! En onze vakantie begint zelfs nóg een dagje eerder omdat we de nacht vantevoren in Amsterdam slapen.

We vliegen om half 1 in de middag, dus erg vroeg is dat in principe niet. Toch gaat de tijd snel als je met de trein reist. Zo moet je er zo’n 3 uur vantevoren zijn, én duurt de treinreis vanuit Groningen ook al snel ongeveer 3 uur. Met de auto is dit korter, maar dat is op de terugweg niet ideaal ivm de jetlag. Met een beetje extra speling zit je dus al rond 6 uur in de trein. En dan moeten we ook nog rond die tijd bij het station zien te komen…

Om de vakantie relaxt te beginnen, leek ons overnachten vlakbij Schiphol ons wel zo prettig. Het is een nachtje Amsterdam geworden, maar vanaf daar ben je ook zo bij Schiphol. En we hebben nu een overnachting met ontbijt + vier treinkaartjes voor een scherpe prijs, helemaal perfect dus! Hebben we nu dus nóg een dagje langer vakantie.

Overnacht jij voor je vakantie wel eens (vlak)bij Schiphol?

You Might Also Like

Aanmelden
Abonneren op
guest
24 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Anita - Reisvlinder.nl

Wij hebben pas bij Tulip Inn Eindhoven Airport overnacht. Ideaal als je vroeg moet vliegen. Je vakantie begint inderdaad gewoon een dagje eerder. Lekker hoor! Hoeveel dagen nog voor vertrek? Heel veel plezier, maar dat gaat vast helemaal goed komen.

Kim

Ik woon in de zuidelijke uithoek van Nederland, dus als je op tijd op Schiphol moet zijn is overnachten inderdaad handig. Ik deed dat drie jaar geleden en dit jaar worden we al 7 uur op schiphol verwacht, dus dat wordt ook een overnachting.

Stephanie van Drunen

Ohh heerlijk, dat is niet verkeerd 🙂

Bianca

Leuk! Ik ben heel benieuwd naar al je avonturen in Canada. Dat lijkt mij ook nog eens leuk om te bezoeken! 😉

Wanda

In het verleden wel gedaan toen we naar Amerika vlogen, vooral omdat we toen al rond 9 uur moesten vliegen en geen risico’s wilden nemen. Best wel relax om dan een dag van tevoren al in je hotel aan te komen en met zo’n pendelbus naar Schiphol te gaan…

blauwesokken

Zo gaaf dat jullie een rondtrip door Canada gaan maken! 🙂
Ideaal om te overnachten vlakbij Schiphol vlak voor jullie reis. Ik heb dat zelf bij Schiphol nog nooit gedaan, wel in Eindhoven toen we ’s morgens rond 6:00 moesten vliegen. Ideaal!

Marijke

Ha, wij trommelen meestal iemand op die ons naar de luchthaven brengt en/of komt halen. Zelf hebben we ook al geregeld vrienden en familie afgezet aan de luchthaven, dus willen ze meestal wel een wederdienst doen 🙂 Ik vind het zo spannend dat je bijna vertrekt!!

Kirsten | Travelaar.nl

Wat heerlijk! Wij zitten ook altijd met de lange reistijden inderdaad, maar redden het vrijwel altijd door gewoon thuis te slapen en op tijd de trein te pakken. Wanneer we vroeg in de ochtend vliegen pakken we de avond ervoor altijd de laatste trein en bivakeren we een nachtje op het vliegveld. Niet ideaal, maar tot nu toe altijd overleefd 😉 Een nachtje ervoor in Adam slapen is trouwens wel een goed idee.. Een wat relaxter begin van je reis/vakantie

Yvon

Poging 2 … 😉
Hoewel Groningen een leuke stad is om te wonen, is het inderdaad nogal ver weg van Schiphol. Begrijpelijk dat je dan een hotelletje boekt voor de nacht!
Zelf heb ik dat nog nooit gedaan, maar de keren dat mijn ouders mij op kwamen zoeken deden ze het ook en zij vonden het ideaal!

helloitstoday

Dat lijkt mij heerlijk, lekker dichtbij schiphol in een hotel. Ik heb het nog nooit eerder gedaan omdat toen ik vloog ik nog in Den Haag woonde en dan is het ongeveer 3 kwartier – uur naar schiphol. En meestal werd ik dan gebracht door mijn vader. Dus een hotel was een beetje overbodig. Maar wie weet ooit eens een keertje. Want als we een keer via schiphol zouden vliegen is het wel handig om al vlakbij te zijn. Want vanuit Groningen is het idd nog wel een stukje 🙂

Michelle

Ideaal! En wat super leuk dat het nu al bijna zover is 😀 Heel veel genieten jullie. En goede reis vast, maar dat gaat zo te lezen dus wel goed komen!

livelovetravelblogger

Oh wat gaat de tijd toch snel! Nog even en jullie mooie reis gaat van start!
Goed idee om een dag eerder te vertrekken en een hotelletje te nemen. Ik heb dat laatst ook gedaan toen ik naar Praag ging met de bus uit Utrecht. Je begint je reis dan een stuk relaxter:)

24
0
Ben benieuwd wat je er van vindt!x
()
x