Personal

Opladen in de sauna + kortingscode!

14 maart 2016
SpaOnline

Volgens mij is iedereen wel klaar met de griep, donkere dagen en kou. De eerste tekenen van de lente zijn er, overal vind je krokussen en narcissen. Ik heb de zon uiteraard meegenomen uit Cuba, maar de warme temperaturen laten (helaas) nog even op zich wachten. Ik heb een goed alternatief. Na een dagje sauna voel je je weer opgeladen. En ik heb een kortingscode voor je!

Voordelen van de sauna

In de sauna kan je lichaamstemperatuur tot wel 39 graden oplopen. Heerlijk om de warmte door je lijf te laten trekken. Je bloedvaten verwijden zich, de huidporiën gaan open en zweetklieren gaan aan de slag. Zo raak je afvalstoffen kwijt, een mooie opruiming. En er zijn meer voordelen:

  • Training van het ademhalingsapparaat en slijmvliezen. Astmatisch aangelegde mensen kunnen hier baat bij hebben.
  • Training van de bloedvaten. Gunstige invloed op de bloeddruk. Soepelere aders remmen eventuele aderverkalking.
  • Gunstige werking op het stofwisselingsmechanisme.
  • Stofwisselingsafval en melkzuren worden aan het lichaam onttrokken.
  • Algehele weerstand door gewenning warmte versus koude.
  • Betere doorbloeding van de huid.
  • Ontspanning op de spieren. Bron: Wikipedia

2x per jaar opladen

Samen met een vriendin heb ik de traditie om tweemaal per jaar een dagje sauna te doen. Naast alle voordelen is het voor ons vooral ook een gezellig dagje met z’n tweetjes. Normaal gesproken zijn onze mannen en haar zoontje erbij als we afspreken, maar tijdens onze saunadagen kletsen we samen heel wat af! En dat is superfijn, want je hebt het toch ook over andere onderwerpen. Daarnaast vallen alle prikkels weg op zo’n dag. Je houdt je simpelweg alleen maar bezig met eten, drinken, een sauna kiezen en af een toe een rondje lopen om af te koelen. De ideale dag om op te laden dus! Vorig jaar zaten we in zo’n fijne hottub bij Sauna Beauty Farm Midwolda.

Sauna Midwolda

Met korting naar de sauna!

Heb jij ook zin in een dagje sauna? Ik kan je een tweede kaartje gratis aanbieden via een kortingscode! Je kaartje koop je via www.spaonline.com/palmolive. Je hoeft geen barcode van Palmolive in te vullen, maar gebruikt de kortingscode MARCELLAMOLENAAR841. De code is hoofdlettergevoelig en 10x te gebruiken. Zorg dat je er op tijd bij bent dus! De kaartjes die je koopt via  zijn te verzilveren t/m 30 april 2016.

Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen. Ik ga echter geen samenwerkingen aan waar ik niet achter sta. Op mijn site deel ik niets anders dan mijn eerlijke mening. Kijk voor meer informatie bij mijn disclaimer. Bron foto’s: SpaOnline

You Might Also Like

4
Reageer op dit artikel

avatar
4 Reacties
0 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Meest gereageerd
Meest bediscussieerd
4 Auteurs van reacties
JennSherePatriciaSabine Recente reacties van
  Aanmelden  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Sabine
Reiziger

Dat lijkt me nu zo heerlijk! Ik ben nog nooit naar zo een grote sauna geweest en baden enzo, had ik altijd nog eens willen doen. Als ik dichterbij zou wonen zou ik nu meteen die kortingscode gebruiken 😉

Patricia
Reiziger

Ja af en toe naar de sauna is een fijn iets. Ik knap er altijd van op

Shere
Reiziger

Ik moet nog even wachten met de sauna bezoek, anders Had ik het gekocht.

Jenn
Reiziger

Heerlijk, ik kom altijd graag in de sauna!